Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Αμα διαβάζατε τις οδηγίες από πίσω έλεγε να βάλουμε Χ
Border ,τι εννοείς σε φώναξαν;
Border ,τι εννοείς σε φώναξαν;
-
Polivolitis330
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 27
Δεν σας έχουν δώσει όπλα και τίποτα ; γιατί; και ποσο καιρο είσαι μέσα;
Ναι έβαλα πρώτη επιλογή Σάμο , δεύτερη Κώ και μετά Αθήνα και τα υπόλοιπα για σιγουριά . Γιατί πιστεύω ότι η βάση στην Αθήνα θα είναι μεγάλη .
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Είσαι Αθήνα και έβαλες Σάμο πρώτη επιλογήdimidimi έγραψε:Ναι έβαλα πρώτη επιλογή Σάμο , δεύτερη Κώ και μετά Αθήνα και τα υπόλοιπα για σιγουριά . Γιατί πιστεύω ότι η βάση στην Αθήνα θα είναι μεγάλη .
Να κάνω μια ερώτηση εσάς που σας πείραν τηλ π8σα μόρια έχετε;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
καλα ρε φιλε ρωτας εμας εδω αν θα γινετε μονιμοι η αν θα παρεις αποσπαση η μεταθεση?εσυ εισαι μεσα,ετσι και αλλιως η προκ λεει δεν μονιμοποιουνται καοι δεν επιτρεπεται μεταθεση η αποσπαση!!!Private έγραψε:Καλημερα στο φορουμ, σα μονιμος κατοικος εδω και 20 χρονια στη Μυτιληνη εκανα τα χαρτια μου κ ημουν μεσα οποτε πηγα, περασα τη βασικη-ξυσιμο εκπεδευση και τωρα με εβαλαν στο καμπ της Μοριας ενω με κατι αλλα παιδια νομιζαμε οτι θα κανουμε περιπολιες σε ακτες μαζι με το λιμενικο η και στο σκαφος ακομα μιας που εχω και διπλωμα ταχυπλοου γιατι ψαρευα κιολας και ελεγχουμε για χαρτια και τετοια τους μεταναστες που περναν, οπλα, εξαρτιση, κλομπ και χειροπεδες δυστιχως ακομα δεν μας εχουν δωσει και εκτος απο αυτο πρεπει να καθαριζουμε και το χωρο που φυλαμε και τις πυλες, επισης αγορασα 2 αλαξιες ρουχα καλοκαιρινα παντος σκεφτομαι να παραιτηθω παντως γιατι εχει πολυ ορθοστασια και εχω προβλημα με πλατυποδια γιατι πριν ημουν διανομεας και δεν ειχα τετοιο θεμα πανω στο μηχανακιασε που ειναι καποιοι παλιοι ειδ. Φρουροι και μας μιλανε ασχημα
Τα χρηματα ακομα δε ξερω ποσα θα ειναι εδω που σηζηταμε με τα αλλα παιδια, ο ενας ηταν σεκιουριτας πιο πριν και επερνε 800 ευρω κ εφυγε και εγω σα διανομεας αυτα επερνα αλλα 9ωρο.
Θα ηθελα να ρωτησω μηπως γινεται να παρω αποσπαση σε αλλο νησι η στην Αθηνα;
και αν θα γινουμε στο μελλον μονιμοι;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

ειναι να τρελενεσεGiorgos 94. έγραψε:Είσαι Αθήνα και έβαλες Σάμο πρώτη επιλογήdimidimi έγραψε:Ναι έβαλα πρώτη επιλογή Σάμο , δεύτερη Κώ και μετά Αθήνα και τα υπόλοιπα για σιγουριά . Γιατί πιστεύω ότι η βάση στην Αθήνα θα είναι μεγάλη .
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Εσας που δεν σας πηραν ηρεμηστε ολους θα τους καλεσουν
Καλεσαν και μενα με 2040 μορια
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Επισης να δειτε ποσοι θα φυγουν απο την σχολη,μερικοι δεν εχουν καταλαβει καν που εκαναν αιτηση,μια κοπελα που μιλησα μ λεει θα παμε σε ενα νησι μετα απο 2 χροβια θα γινουμε αστυφυλακες και μετα θα ερθουμε.πιο κοντα, τι να της πεις τωρα της κοπελας... καθιστε και θα δειτε
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Ότι νανε αδερφέ δεν γίνονται αυτά τα πράγματαBorderPolice έγραψε:ειναι να τρελενεσεGiorgos 94. έγραψε:Είσαι Αθήνα και έβαλες Σάμο πρώτη επιλογήdimidimi έγραψε:Ναι έβαλα πρώτη επιλογή Σάμο , δεύτερη Κώ και μετά Αθήνα και τα υπόλοιπα για σιγουριά . Γιατί πιστεύω ότι η βάση στην Αθήνα θα είναι μεγάλη .
Έλα μου ντε νομίζουν θα γίνουν αξιωματικοί μέσα από μία προκήρυξη συνοριοφύλακες και ειδικοί φρουροί ο τελευταίος Τροχός της αμάξης και αυτοί που τα κάνουν όλα και συμφέρουν
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

ως εφ ενταξει μοκις εντασεσαι στο προσωπικο ως αστυφυλακας μπορεις να δωσεις και προαγωγικες εξετασεις να γινεις αρχιφυλακας κτλπ,εδω θα εισαι παντα σφ ορισμενου χρονουNikos as έγραψε:Έλα μου ντε νομίζουν θα γίνουν αξιωματικοί μέσα από μία προκήρυξη συνοριοφύλακες και ειδικοί φρουροί ο τελευταίος Τροχός της αμάξης και αυτοί που τα κάνουν όλα και συμφέρουν
Εγώ το ξέρω αδερφέ αυτοί που νομίζουν ότι σε δύο χρόνια θα είναι στο σπίτι τους δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι θα τους έχουνε σε κανένα γραφείο Ο άλλος λέει πονάνε τα πόδια μου από την ορθοστασία και συγκρίνει το delivery με το συνοριοφύλακα Και όμως αυτή είναι που κόβουν τις θέσεις από παιδιά που πραγματικά το αξίζουν και από παιδιά που δεν είναι γιωτάδες
-
Polivolitis330
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 27
Εγώ πιστεύω οτι θα γίνουν μόνιμοι και ας λέει ορισμένου χρονου... Ετσι έγινε και με τους πυροσβέστες.. Ας μην ξεχνάμε οτι η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τα σύνορα και θα έχει για τουλάχιστον 10 χρόνια και
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες