Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Καλημέρα. Με πήραν τηλέφωνο από το τμήμα και πήγα και συμπλήρωσα προτίμηση .
Καλημέρα παιδιά μόλις με πήραν τηλ από το τμήμα για να συμπληρώσουμε κατά σειρά προτιμήσεις της περιοχές ..καλή επιτυχία σε όλους ..
-
Kostasdea7
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 39
Αυτο παει να πει πως ειστε στους επιτυχοντες?;
Καλημερα παιδια! Καλα αποτελεσματα ευχομαι! Γνωριζετε ποτε περιπου θα μπειτε στη σχολη για εκπαιδευση; Ρωταω γιατι ειμαι επιτυχων για την σχολη αστυφυλακων μεσω πανελλαδικων και θα ηθελα να μαθω πως θα διαμορφωθουν τα χρονικα πλαισια σχετικα με την καταταξη συνοριοφυλακων και δοκιμων αστυφυλακων. Απο ο, τι καταλαβα πρωτα θα μπουνε οι συνοριοφυλακες και στη συνεχεια οι δοκιμοι αστυφυλακες. Ευχαριστω πολυ!
Καλημέρα φίλε όχι γιατί ρώτησα αν ξέρουνε κάτι και μ είπαν όχι .. απλά εμείς όταν συμπληρώσαμε την αίτηση στα καινά παιδιά για της περιοχές συμπληρώσαμε με Χ ..λογικά θα πάρουν όλους ..
Καλημέρα παίδες με πήρανε τηλεφωνώ να κάνω αίτηση προτεραιότητας για Αθήνα και νησιά πήραν κανένα άλλο;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 55
Βμκδ έγραψε:Καλημέρα φίλε όχι γιατί ρώτησα αν ξέρουνε κάτι και μ είπαν όχι .. απλά εμείς όταν συμπληρώσαμε την αίτηση στα καινά παιδιά για της περιοχές συμπληρώσαμε με Χ ..λογικά θα πάρουν όλους ..
Με Χ συμπληρώσαμε οι περισσότεροι ήθελε αριθμητικά;
POLICE
Καλημέρα φιλε ποσά μόρια βγάζεις Αθήνα και νησιά;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 55
GiannisB έγραψε:Καλημέρα παίδες με πήρανε τηλεφωνώ να κάνω αίτηση προτεραιότητας για Αθήνα και νησιά πήραν κανένα άλλο;
Έκανες τα χαρτιά σου για Αθήνα και νησιά;
POLICE
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
Καλημερα με πηραν και εμενα να παω Δευτερα πρωι,δεν εχει σημασια και εγω αριθμητικα τα ειχα βαλει στην αρχη οταν συμπληρωσα την αιτηση, αλλα τωρα μας παιρνουν για να γινει επισημα!!!
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Οι Αθηναιοι π εχετε κανει Αττικη τι σας ειπαν να βαλετε δλδ,1 Αθηνα 2 Σαμο 3 Χιο κτλπ;
Ναι φίλε . Τα έβαζες όπως ήθελες . Εγώ έβαλα πρώτα Σάμο και Κω και μετά ανατολική και νότια.
Μάγκες η προκήρυξη ζητούσε Χ να μπει στα ξένα.
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

εισαι Αθηναιος και εβαλες πρωτα νησια?dimidimi έγραψε:Ναι φίλε . Τα έβαζες όπως ήθελες . Εγώ έβαλα πρώτα Σάμο και Κω και μετά ανατολική και νότια.
Καλημερα στο φορουμ, σα μονιμος κατοικος εδω και 20 χρονια στη Μυτιληνη εκανα τα χαρτια μου κ ημουν μεσα οποτε πηγα, περασα τη βασικη-ξυσιμο εκπεδευση και τωρα με εβαλαν στο καμπ της Μοριας ενω με κατι αλλα παιδια νομιζαμε οτι θα κανουμε περιπολιες σε ακτες μαζι με το λιμενικο η και στο σκαφος ακομα μιας που εχω και διπλωμα ταχυπλοου γιατι ψαρευα κιολας και ελεγχουμε για χαρτια και τετοια τους μεταναστες που περναν, οπλα, εξαρτιση, κλομπ και χειροπεδες δυστιχως ακομα δεν μας εχουν δωσει και εκτος απο αυτο πρεπει να καθαριζουμε και το χωρο που φυλαμε και τις πυλες, επισης αγορασα 2 αλαξιες ρουχα καλοκαιρινα παντος σκεφτομαι να παραιτηθω παντως γιατι εχει πολυ ορθοστασια και εχω προβλημα με πλατυποδια γιατι πριν ημουν διανομεας και δεν ειχα τετοιο θεμα πανω στο μηχανακιασε που ειναι καποιοι παλιοι ειδ. Φρουροι και μας μιλανε ασχημα 
Τα χρηματα ακομα δε ξερω ποσα θα ειναι εδω που σηζηταμε με τα αλλα παιδια, ο ενας ηταν σεκιουριτας πιο πριν και επερνε 800 ευρω κ εφυγε και εγω σα διανομεας αυτα επερνα αλλα 9ωρο.
Θα ηθελα να ρωτησω μηπως γινεται να παρω αποσπαση σε αλλο νησι η στην Αθηνα;
και αν θα γινουμε στο μελλον μονιμοι;

Τα χρηματα ακομα δε ξερω ποσα θα ειναι εδω που σηζηταμε με τα αλλα παιδια, ο ενας ηταν σεκιουριτας πιο πριν και επερνε 800 ευρω κ εφυγε και εγω σα διανομεας αυτα επερνα αλλα 9ωρο.
Θα ηθελα να ρωτησω μηπως γινεται να παρω αποσπαση σε αλλο νησι η στην Αθηνα;
και αν θα γινουμε στο μελλον μονιμοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες