Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 55
Αν είπε πενταπλάσιες αιτήσεις τότε θα είναι γύρω στις 3750, άρα 5 άτομα για 1 θέση. Τα μορια της εντοπιότητας θα είναι κρίσιμα όπως επίσης τριτεκνια πολυτεκνία
POLICE
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Όχι ρε φίλε αίτησης μετράνε αυτοί
Καλησπέρα αν μετράνε μόνο οι αιτήσεις &είναι 3κ δεν είναι πολλές π.χ εγώ έχω κάνεις 3 διαφορετικές
Ο θεός μαζί μας !
Μακάρι να μπούμε όλοι!
Μακάρι γιατί πέρσι φάγαμε μεγάλο πακέτο
Πάντως αυτό που λέει το παιδί παραπάνω δεν το είχα σκεφτεί
Αν είναι ,3.000 οι αιτήσεις κι έστω ότι ο καθένας έχει δηλώσει αρκετές περιοχές τότε πάμε περίπου στις μισές.
Αν είναι ,3.000 οι αιτήσεις κι έστω ότι ο καθένας έχει δηλώσει αρκετές περιοχές τότε πάμε περίπου στις μισές.
Επομένως , περνάνε σχεδόν όλοι. Αν βάλετε μέσα κι αυτούς που θα φύγουν η που θα κοπούν
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
Εγω ακρη δεν μππρω να βγαλω παιδες οπως τις εκαναν αυτες τις δυο προκηρυξεις,δλδ να χτυπας το κεφαλι στον τοιχο, να απογοητευτεις η να χαρεις; Αμα εχουν γινει πχ στα νησια 1200 αιτησεις μεσα σε αυτες θα ειναι και ατομα τα οποια μππρει να ειναι επιτυχων και στον τοπο τους, αν ειναι επιλαχων στον τοπο τους ομως και επιτυχων σε καποιο νησι τι γντ ; Και αν παει με το σκεπτικο μετα οτι ειναι επιτυχων στο νησι αλλα τελικα κοπει καποιος και γινει επιτυχων στον τοπο τπυ τι γντ ; Πρεπει να εχουμε δρομο ακομα μεχρι να βρεθει ακρη!!!
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Επισης αυτο π λεει η Μαρια ισχυει και θελω να ρωτησω καλει (για τα νησια μιλαω παντα που εχω κανει) 350 ατομα στην Α, αν οπως λεει μερικοι φυγουν η κοπουν και δεν φτανουν οι επιλαχοντες,θα φωναξει και αλλους; Γτ Μαρια αν δεν εισαι καν επιλαχων και φυγπυν οπως λες τι ελπιδα να εχουμε μετα?θα φωναξει και αλλους;
Εγώ πιστεύω ότι αν περάσεις παντου Π.Χ εγώ Ανατολίτη &Νότια Αττική &νησιά εε θα πάω Ανατολική Αττική τα άλλα 2 είναι κενά δεν ξέρω έτσι πιστεύω εγώ
Border police
Σημασία έχει και τι νησιά δήλωσε ο καθένας. Δηλαδή δεν πιστεύω (γνώμη μου είναι μονάχα αυτό που θα πω) ότι δεν υπάρχουν πολλοί που βάλανε το Καστελόριζο ή την Κάλυμνο , την Λέρο κλπ.
Επίσης αν κάποιος είναι επιτυχών στον τόπο του στην αθηνα κι έχει δηλώσει κι τα νησιά τότε το λογικό είναι να μείνει στην Αθήνα. Άρα η θέση στο νησί μένει κενή
Επίσης υπολογίστε πόσοι θα κοπούν αθλήματα, γιατρούς , μυωπία κλπ.
Σημασία έχει και τι νησιά δήλωσε ο καθένας. Δηλαδή δεν πιστεύω (γνώμη μου είναι μονάχα αυτό που θα πω) ότι δεν υπάρχουν πολλοί που βάλανε το Καστελόριζο ή την Κάλυμνο , την Λέρο κλπ.
Επίσης αν κάποιος είναι επιτυχών στον τόπο του στην αθηνα κι έχει δηλώσει κι τα νησιά τότε το λογικό είναι να μείνει στην Αθήνα. Άρα η θέση στο νησί μένει κενή
Επίσης υπολογίστε πόσοι θα κοπούν αθλήματα, γιατρούς , μυωπία κλπ.
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

αν εισαι επιλαχων εκει και στα νησια εισαι επιτυχων,τι γντ,ποτε θα μαθεις αν τελικα γινεσαι επιτυχων στον τοπο σου αν κοπει καποιος?Kwstas575 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αν περάσεις παντου Π.Χ εγώ Ανατολίτη &Νότια Αττική &νησιά εε θα πάω Ανατολική Αττική τα άλλα 2 είναι κενά δεν ξέρω έτσι πιστεύω εγώ
Μην νομίζετε ότι έχουν καθίσει όλοι και έχουν διαβάσει ας πούμε ότι το όριο της μυωπίας είναι 4.5 βαθμοί . Επίσης ο kwstas575 έχει δίκιο
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

καο για τατουαζ λεει η προκηρυξη αλλα εβαλαν μεσα αβερτα ατομα.με μανικιαMaria65 έγραψε:Μην νομίζετε ότι έχουν καθίσει όλοι και έχουν διαβάσει ας πούμε ότι το όριο της μυωπίας είναι 4.5 βαθμοί . Επίσης ο kwstas575 έχει δίκιο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες