αι καλαEleni1995 έγραψε:Εδώ θα είμαστε θα δείξουν τα αποτελέσματα
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
Θαννασση εσένα στο είπαν μέσα από το τμήμα της Κορίνθου?;
-
Θανασης1996
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 12
Μέσα έξω τι σημασία έχει?έχω φίλους αστυνομικούς όχι συγγενείς και διοικητες
Εντάξει τοτε δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες εγώ πιστεύω ότι με 28βεισαι μέσα εύκολα κιόλας
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

you are busted...παραπληροφορηση η ιδιαEleni1995 έγραψε:Καλάμια
Ότι ακούω λέω borderpolice όπως και όλοι εδώ μέσα προσπαθούμε από την μύγα να βγάλουμε ξύγκι γιατί δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

στα λεω ετσι επειδη το επαιζες σιγουρη και οτι αν σ πω ποια ειμαι κτλπ... χαμηλο καλαθι... οπως επισης ξανα λεω για Πελοποννησο σιγα μην ειναι μονο 250 αιτησεις σε 1,5 εκ πληθυσμο,ενταξει ειπαμε δεν ακουστηκε αλλα οχι και ετσιEleni1995 έγραψε:Ότι ακούω λέω borderpolice όπως και όλοι εδώ μέσα προσπαθούμε από την μύγα να βγάλουμε ξύγκι γιατί δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση
Φίλε μου πιστεύω ότι είναι λίγες στη Πελοπόννησο εκτός από το νομό Κορινθίας αν αναλογιστείς ότι Αργολίδα έγινα όλες κ όλες 7 όπου η μία είναι μόνο νησιά...BorderPolice έγραψε:στα λεω ετσι επειδη το επαιζες σιγουρη και οτι αν σ πω ποια ειμαι κτλπ... χαμηλο καλαθι... οπως επισης ξανα λεω για Πελοποννησο σιγα μην ειναι μονο 250 αιτησεις σε 1,5 εκ πληθυσμο,ενταξει ειπαμε δεν ακουστηκε αλλα οχι και ετσιEleni1995 έγραψε:Ότι ακούω λέω borderpolice όπως και όλοι εδώ μέσα προσπαθούμε από την μύγα να βγάλουμε ξύγκι γιατί δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση
-
Θανασης1996
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 12
Βάσεις όπως στους ΕΦ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά Μην υπάρχουν ψευδευστησεις
Δεν νομίζω φίλε μου πολύ πιο κάτω..όλοι να ελπίζουμε..Θανασης1996 έγραψε:Βάσεις όπως στους ΕΦ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά Μην υπάρχουν ψευδευστησεις
Παιδιά επειδή λέτε για Κόρινθο ενημερωτικά να σας πω γιατί λέτε ότι οι αιτήσεις θα είναι πάρα πολλές ότι για παράδειγμα πάτρα-πύργος δεν μπορούσε να κάνει αίτηση για Κόρινθο Γιατί δεν υπάγονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά Δυτικής Ελλάδας Οπότε για αυτό και εγώ πιστεύω ότι οι αιτήσεις θα είναι πολύ λίγες
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

περ Πελοποννησου χωρις αυτες π λες και εσυ φυσικα εχει πληθυσμο 1,2 εκ , για τοσο πληθυσμο λοιππν μ φαινετε δυσκολο για 250 αιτησεις μονο, αυτο και μονοNikos as έγραψε:Παιδιά επειδή λέτε για Κόρινθο ενημερωτικά να σας πω γιατί λέτε ότι οι αιτήσεις θα είναι πάρα πολλές ότι για παράδειγμα πάτρα-πύργος δεν μπορούσε να κάνει αίτηση για Κόρινθο Γιατί δεν υπάγονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά Δυτικής Ελλάδας Οπότε για αυτό και εγώ πιστεύω ότι οι αιτήσεις θα είναι πολύ λίγες
Αδερφέ Τι να σου πω Κοίτα να δεις 5 νομοί Παίζουν μπάλα για Κόρινθο εδώ το παλικάρι λέει ότι από το Άργος έκαναν 7 με 10 αιτήσεις στην Καλαμάτα σε διαβεβαιώ ότι δεν ξεπέρασαν τις 10 αιτήσεις Αν θες την προσωπική μου άποψη οι αιτήσεις θα είναι κάτω από 200 με βάση τα νούμερα που λένε και τα παιδιά εδώ Μόνο οι κορίνθιοι ότι κάνανε
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 105
Ρε μάγκες ο κάθε ένας λέει ότι ακουει κ οτι του κατέβει.. Κ μένα στο τμήμα μ είχαν πει ότι στα νησιά έχουμε ελπίδες να μπουμε.. Κ εκείνοι εικασίες κάνουν.. Μη Σφαζεστε..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες