Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Έκλαψα... Ωραίος ο punisher...
Έχουμε καμία ενημερώσει;
Καλησπέρα παιδιά τα εκανα για Κόρινθο έχω 3000 και έμαθα ότι η βάση θα είναι μεγάλη η αιτήσεις που έχουν γίνει είναι αξιοπρεπές σε μόρια
Δλδ έχουν όλοι από 2500 και πάνω. Μάλιστα οκ
Από που έμαθες ότι στην Κόρινθο η βάση είναι μεγάλη; Γιατί εγώ άλλα ξέρω και είναι σίγουρο. Μην γράφουμε ότι θέλουμε και δημιουργούμε εντυπώσεις. Έχω γράψει ακριβώς πόσες αιτήσεις έγιναν και πόσο είναι η βάση. Αν θέλετε ανατρέξτε σε προηγούμενες αναρτήσεις μου δεν θα ξαναγράψω και στο τέλος εδώ θα είμαστε.
ρε 2050 - 2100 για νησια ο τελευταιος επιτυχων και γυρω στα 1900 + καποιοι επιλαχοντες!!! ΑΘηνα με 2700-2800 θα μπουν ατομα!!!εκει που θα εχει πολυ μεγαλα μορια θα ειναι στην Δραμα οπου και εχουν γινει πολλες αιτησεις !!!Μαυρος94 έγραψε:Δλδ έχουν όλοι από 2500 και πάνω. Μάλιστα οκ
Punisher συμφωνώ μαζί σου.
εγω ισως και να σε πιστευω για Κορινθο, εναν να ξερεις στην αστυνομικη διευθυνση κορινθου ο οποιος να ειναι στα πργματα,θα μπορει να σ πει πανω κατω τωρα π ολοκληρωθηκαν οι αιτησεις ποσες ειναι πανω κατω, γτ αυτες πανε στην διευθυνση και μετα τις στελνουν στο αρχηγειοDanaos έγραψε:Από που έμαθες ότι στην Κόρινθο η βάση είναι μεγάλη; Γιατί εγώ άλλα ξέρω και είναι σίγουρο. Μην γράφουμε ότι θέλουμε και δημιουργούμε εντυπώσεις. Έχω γράψει ακριβώς πόσες αιτήσεις έγιναν και πόσο είναι η βάση. Αν θέλετε ανατρέξτε σε προηγούμενες αναρτήσεις μου δεν θα ξαναγράψω και στο τέλος εδώ θα είμαστε.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 8
Ρε punisher ποτε προλαβες και εγραψες 100 μηνυματα σε μια μερα ρε τρελε. Οντως δραμα και ξανθη θα γινει χαμος. Η ξανθη ειναι παραδεισος για τους εβρητες και στη δραμα περιμεναν τετοια προκηρυξη σαν τρελοι.
You couldn't beat me even if you wanted to.
το ιδιο ισχυει και για τις μικρες περιοχες οπως Δραμα ,Ξανθη,εκει αν εχεις κανεναν γνβστο στην διευθυνση θα μπορει να σ πει ποσες εχουν κατατεθειPunisher έγραψε:εγω ισως και να σε πιστευω για Κορινθο, εναν να ξερεις στην αστυνομικη διευθυνση κορινθου ο οποιος να ειναι στα πργματα,θα μπορει να σ πει πανω κατω τωρα π ολοκληρωθηκαν οι αιτησεις ποσες ειναι πανω κατω, γτ αυτες πανε στην διευθυνση και μετα τις στελνουν στο αρχηγειοDanaos έγραψε:Από που έμαθες ότι στην Κόρινθο η βάση είναι μεγάλη; Γιατί εγώ άλλα ξέρω και είναι σίγουρο. Μην γράφουμε ότι θέλουμε και δημιουργούμε εντυπώσεις. Έχω γράψει ακριβώς πόσες αιτήσεις έγιναν και πόσο είναι η βάση. Αν θέλετε ανατρέξτε σε προηγούμενες αναρτήσεις μου δεν θα ξαναγράψω και στο τέλος εδώ θα είμαστε.
Σωστός αλλά τι άλλο να πω. Αυτοί εδώ θέλουν και την ονόματα. Χάχα
Δλδ πόσο πιστεύετε τν βάση στην Αθήνα;
απο πισω μ εισαι, για να μην με περασεις το κανω 🤣 εχουν και για τις φυλακες να περιμενουν αυτοι,παλι θα παρπυν εντοπιοτητα και εκειlancecorporal έγραψε:Ρε punisher ποτε προλαβες και εγραψες 100 μηνυματα σε μια μερα ρε τρελε. Οντως δραμα και ξανθη θα γινει χαμος. Η ξανθη ειναι παραδεισος για τους εβρητες και στη δραμα περιμεναν τετοια προκηρυξη σαν τρελοι.
Danos μέσα από το τμήμα το ξέρω από άνθρωπο που έκανε της αιτήσεις η βάση θα είναι οριακά μαζί με την εντοπιότητα 28-29 οριακα!!
ο Σπαλιαρας ειναι Ελενη οχι ο Ντανος 😇😝Eleni1995 έγραψε:Danos μέσα από το τμήμα το ξέρω από άνθρωπο που έκανε της αιτήσεις η βάση θα είναι οριακά μαζί με την εντοπιότητα 28-29 οριακα!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες