Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
dimitris/1993
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από dimitris/1993 »

Εσένα το επιχείρημα σου είναι ότι η προκήρυξη λέει ορισμένου χρόνου ;
Άβαταρ μέλους
dimitris/1993
Λοχίας
Λοχίας

Αυτό το έχω πει μέρες τώρα. Εγώ δήλωσα όλα τα νησιά και Αθήνα. Δεν λέει πουθενά στη προκήρυξη πώς θα γίνει η επιλογή. Αυτοί που βγήκαν από την σχολή τώρα, όποιος είχε καλύτερη βαθμολογία, δήλωνε που θέλει να πάει.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Frouros97 »

Το κυριοτερο επιχειρημα ειναι οτι ζουμε στην Ελλαδα και ολα αλλαζουν με εναν απλο νομο! Δε λεω οτι θα γινουν σιγουρα μονιμοι, αλλα θα στοιχιματιζα στο "ναι" αν με ρωτουσαν!

giorgos99
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από giorgos99 »

Mike19 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Καμία εκτίμηση για Ξάνθη έχουμε; Κανένα παιδί από δω τα έκανε τα χαρτιά του;
φίλε εγώ τα έκανα για Ξάνθη και πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλή
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 413

Δημοσίευση από Punisher »

dimitris/1993 έγραψε:Εσένα το επιχείρημα σου είναι ότι η προκήρυξη λέει ορισμένου χρόνου ;
οτι ολη η προκηρυξη εχει διαταξεις και νομους μεσα που την διεπουν, ολα τα αλλα οτι σε 20 χρονια δεν ξερουμε τι θα γινει ειναι μλκιες, αυτο που ξερουμε ειναι οτι δεν υπαρχει μονιμοποιηση συμφωνα με τους νομους και τις διαταξεις της προκηρυξεις, αυτο και τελος!
Άβαταρ μέλους
dimitris/1993
Λοχίας
Λοχίας

Εγώ για την μονιμότητα θα πω αυτό που μου είπαν. Επειδή η προκήρυξη είναι με χρηματοδότηση, δεν μπορούν να γράψουν ούτε για 5 ούτε για 7 χρόνια. Οι συνοριοφύλακες είναι υπηρεσία της αστυνομίας όπως η Δίας, ΟΠΚΕ κλπ.
Marine316
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Marine316 »

Punisher...Tο ότι είσαι κομπλεξικός wanna be μπάτσος ειναι δεδομένο και φενεται από χιλιομετροΚαι ελπίζω η αστυνομία να μην πάρει τυπαδες σαν εσένα... Το ότι έχεις πει μέχρι τώρα είναι σωστό και έχεις δικιο

Δεν το αμφισβητώ όμως... Είναι όντως έτσι όπως τα λες τα πράγματα και φενεται ότι πόλοι εδώ δεν έχουν ιδέα

Το ότι ελπίζουμε στο μαγικό ελλαδισταν να κάνει συμβασιούχους μόνιμους δεν θα μας το γ#?&@#? εσύ... Άσε το κόσμο να ονειρεύεται και ξεκολλα

Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

dimitris/1993 έγραψε:Αυτό το έχω πει μέρες τώρα. Εγώ δήλωσα όλα τα νησιά και Αθήνα. Δεν λέει πουθενά στη προκήρυξη πώς θα γίνει η επιλογή. Αυτοί που βγήκαν από την σχολή τώρα, όποιος είχε καλύτερη βαθμολογία, δήλωνε που θέλει να πάει.
τωρα δεν λεει για επιλογη στην προκηρυξη, αλλα ο δικος σου ξερει για μονιμοποιηση, που μεσα γραφει πως δεν υπαρχει αυτο! Καλα λεω θα μας τρελανετε
Άβαταρ μέλους
dimitris/1993
Λοχίας
Λοχίας

Ρε μάγκα, σε ορίσαμε να μας αναλύσεις την προκήρυξη ;
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Marine316 έγραψε:Punisher...Tο ότι είσαι κομπλεξικός wanna be μπάτσος ειναι δεδομένο και φενεται από χιλιομετροΚαι ελπίζω η αστυνομία να μην πάρει τυπαδες σαν εσένα... Το ότι έχεις πει μέχρι τώρα είναι σωστό και έχεις δικιο

Δεν το αμφισβητώ όμως... Είναι όντως έτσι όπως τα λες τα πράγματα και φενεται ότι πόλοι εδώ δεν έχουν ιδέα

Το ότι ελπίζουμε στο μαγικό ελλαδισταν να κάνει συμβασιούχους μόνιμους δεν θα μας το γ#?&@#? εσύ... Άσε το κόσμο να ονειρεύεται και ξεκολλα

μα γιαυτο λεω εσεις συνεχιστε να ονειρευεστε, δεν το χαλαω σε κανεναν αδερφε :)
Giorgos 94.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 217

Δημοσίευση από Giorgos 94. »

dimitris/1993 έγραψε:Αυτό το έχω πει μέρες τώρα. Εγώ δήλωσα όλα τα νησιά και Αθήνα. Δεν λέει πουθενά στη προκήρυξη πώς θα γίνει η επιλογή. Αυτοί που βγήκαν από την σχολή τώρα, όποιος είχε καλύτερη βαθμολογία, δήλωνε που θέλει να πάει.
Κάτσε ρε φίλε για να καταλάβω εγώ δήλωσα 3 νησιά τι πάει να πει βάση βαθμολογίας εγώ παράδειγμα δεν έχω δηλώσει στο Καστελόριζο αν βγω τελευταίος στην βαθμολογία και δεν θέλει να πάει κάποιος που είναι από εκεί θα πάω εγώ που δεν το δήλωσα

Άβαταρ μέλους
dimitris/1993
Λοχίας
Λοχίας

Το φιλαράκι υπέγραψε αορίστου ασφάλεια δημοσίου και τους είπαν ότι τα κονδύλια είναι για 7 χρόνια. Πήγαινε εσύ στην σχολή και πες τους όχι δεν είναι για 7 χρόνια, είναι για έναν χρόνο.
Giorgos 94.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 217

Δημοσίευση από Giorgos 94. »

Κάτσε ρε φίλε για να καταλάβω εγώ δήλωσα 3 νησιά τι πάει να πει βάση βαθμολογίας εγώ παράδειγμα δεν έχω δηλώσει στο Καστελόριζο αν βγω τελευταίος στην βαθμολογία και δεν θέλει να πάει κάποιος που είναι από εκεί θα πάω εγώ που δεν το δήλωσα

Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Antonio's »

Ας μπούμε με το καλό και ότι είναι να γίνει θα γίνει... !
Άβαταρ μέλους
dimitris/1993
Λοχίας
Λοχίας

Με βάση αυτά που έχεις δηλώσει ... Το ξέρεις ότι εντάχτηκαν σε τμήματα ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες