Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Δεν ειναι σωστο αυτο ομωσ... αν καποιου τοθ παρουσιαστει κατι καλο ς αυτο το διαστημα τοτε τι θα κανει;
τα παραταει; μιπως ξερεις ποθ τηα παροθσιαστουν οσοι τηα επιλεγουν για εξετασεις και τα συναφη; θεσσαλονικη και αθηνα εχω ακουσει, ισχυει;
τα παραταει; μιπως ξερεις ποθ τηα παροθσιαστουν οσοι τηα επιλεγουν για εξετασεις και τα συναφη; θεσσαλονικη και αθηνα εχω ακουσει, ισχυει;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 17
troller έγραψε:Δεν ειναι σωστο αυτο ομωσ... Αν καποιου τοθ παρουσιαστει κατι καλο ς αυτο το διαστημα τοτε τι θα κανει;
τα παραταει; Μιπως ξερεις ποθ τηα παροθσιαστουν οσοι τηα επιλεγουν για εξετασεις και τα συναφη; Θεσσαλονικη και αθηνα εχω ακουσει, ισχυει;
αναλογος τι θες πιο πολυ. Ας πουμε αν βρεις μια καλη δουλεια οσο πχ θα περιμενεις μηπως κ σε παρουν επιλαχων θα κανεις αυτο που πραγματικα θες η θα κρατησεις την δουλεια που θα εχεις βρει η θα μπεις στρατο. Οσο για το που δινουμε συνεντευξη κτλ την δευτερα που βγαινουν τα αποτελεσματα απο τα χαρτια εκει που βαζεις τον αριθμο ταυτοτητας για να μαθεις αν περασε σου γραφει κ τον τοπο κ ωρα που θα πας για συνεντευξη. Εγω ειμαι απο βεροια κ λογικα θα με στειλουν θεσνικη για συνεντευξη και αθληματα. Λογικα... Αλλιως οπου σου πουν
Εγω ειμαι απο ηγουμενιτσα και δεν χερω που θα με στειλουν ομως οεο... εχεις κανει και εσυ χαρτια για εποπ η εισαι μεσα;
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ααααααα... να σου πω... μιπως ξερεις τι παιζει με αυτους που ειναι απο ηπειρο; εγω απο ηγουμενιτσα ειμαι και δεν εχω ιδεα που μπορει ν με στειλουν οεοοοο... 

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
... έγραψε:Εγω ειμαι απο ηγουμενιτσα και δεν χερω που θα με στειλουν ομως οεο... Εχεις κανει και εσυ χαρτια για εποπ η εισαι μεσα;
να σου πω φιλε μου εγω πιστευω αθηνα να σε στειλουν αλλα ποτε δεν ξες... Εγω εχω κανει τα χαρτια μου κ περιμενω οποως ολοι μας... Μακαρι να μπουμε αντε καλη μας επιτυχια
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Σ' ευχαριστω πολυ. Καλη επιτυχια σε ολουσ
να σαι καλα επισης μακαρι να βρεθουμε ολοι εκει μεσα

- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Να σαι καλα τινα... απο το στομα σου και στου υπουργου το αυτι... χαχαχαχαχαχαχα... ενα γνωστος μου που ειναι εποπ ηδη και ειναι απο ηγουμενιτσα πιγε για τις εξετασεις στιν λαρισα γ αυτο λεω... αλλοι μοθ λενε αθηνα αλλοι λαρισα αλλοι θεσσαλινικη και μερδευτικα και ειπα μιπως ξερει κανεις να με βοηθεισει... 

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
troller έγραψε:Να σαι καλα τινα... Απο το στομα σου και στου υπουργου το αυτι... Χαχαχαχαχαχαχα... Ενα γνωστος μου που ειναι εποπ ηδη και ειναι απο ηγουμενιτσα πιγε για τις εξετασεις στιν λαρισα γ αυτο λεω... Αλλοι μοθ λενε αθηνα αλλοι λαρισα αλλοι θεσσαλινικη και μερδευτικα και ειπα μιπως ξερει κανεις να με βοηθεισει...
υπομονη 4 μερες κ θα μαθεις σιγουρα

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Παιδια καλη σας επιτυχια

Εγω νομιζα οτι η συνεντευξη θα ηταν καπου κοντα... Εγω που ειμαι απο αθηνα; Που θα μου πουν; Παίζει να είναι επαρχία;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Οχι φυσικα, στην Αθηνα θα εισαι... Τα κεντρα συγκεντρωσης ηταν Αθηνα, Θεσσ/κη, Ξανθη και μου διαφευγει το τελευταιο...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
illy έγραψε:Οχι φυσικα, στην Αθηνα θα εισαι... Τα κεντρα συγκεντρωσης ηταν Αθηνα, Θεσσ/κη, Ξανθη και μου διαφευγει το τελευταιο...
λαρισα illy μου πρεπει να ειναι το τελευταιο αν δν κανω λαθος
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παιδια πηρα εναν γνωστο μου μεσα απο το γες χθες και με πηρε σημερα τηλ κ μου ειπε οτι περασα απο τα χαρτια. Αντε κ εις ανωτερα

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 48
MIA XAPA χαρούμενη EIΣAI ε;KAI EΓΩ πέρασα ΣTA XAPTIA 18 ιουνίου TO ΞEPΩ AN KAI TO ΠEPIMENA OTI ΘA ΠEPAΣΩ, ΠANΩ KATΩ όλοι περάσαμε ΣTA XAPTIA AYTO EINAI TO MONO EYKOΛO κοπελιά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης