τα εχεις μπερδεμενα! Δεν ξερω αν τα βγαζεις απο το μυαλο σου, τα παιδια αυτα εχουν κατακυρωσει την θεση τους απο οταν βγηκαν τα αποτελεσματα για το που θα ειναι ! Εννοειται δε ορι ολοι αυτοι σε διευθυνσεις και σε τμηματα ανηκουν, αλλα δεν εχουν αλλη αρμοδιοτητα απο το να βαρανε σκοπετα και να πιανουν κανενα λαθρο αν παει να φυγειSynoriakos έγραψε:Στα παιδια που βγηκαν παντως τωρα, στο 15ημερο τους εδωσαν αιτηση για το που θελουν να πανε ...
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
η μιση Ελλαδα εχει ρε πλακα μ κανεις; Εμεις απο που ειμαστε απο Αμερικη και δεν εχουμε?Synoriakos έγραψε:Ευτυχώς έχω βυσματάκι και θα σου το χαλάσω λίγο...
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Θα περιμένω να έρθεις να με βρεις πάντως γατούλη. Να ξέρεις ... Να μου σφίξεις το χέρι.
😍 εισαι δυνατο παιδι θα μου το σφιξεις δυνατα και δεν θα μπορω στα αθληματα μετα! 🤣 ηρεμησε Σαμο θα παςSynoriakos έγραψε:Θα περιμένω να έρθεις να με βρεις πάντως γατούλη. Να ξέρεις ... Να μου σφίξεις το χέρι.
-
Synoriakos

Punisher έγραψε:😍 εισαι δυνατο παιδι θα μου το σφιξεις δυνατα και δεν θα μπορω στα αθληματα μετα! 🤣 ηρεμησε Σαμο θα παςSynoriakos έγραψε:Θα περιμένω να έρθεις να με βρεις πάντως γατούλη. Να ξέρεις ... Να μου σφίξεις το χέρι.
Σε θέλω Σάμο και εσένα...
Νερο και αλατι... Θα με σταξεις εσυ αμα ερθω Σαμο 🤣Synoriakos έγραψε:Punisher έγραψε:😍 εισαι δυνατο παιδι θα μου το σφιξεις δυνατα και δεν θα μπορω στα αθληματα μετα! 🤣 ηρεμησε Σαμο θα παςSynoriakos έγραψε:Θα περιμένω να έρθεις να με βρεις πάντως γατούλη. Να ξέρεις ... Να μου σφίξεις το χέρι.
-
Synoriakos

Punisher έγραψε:Νερο και αλατι... Θα με σταξεις εσυ αμα ερθω Σαμο 🤣Synoriakos έγραψε:Punisher έγραψε:😍 εισαι δυνατο παιδι θα μου το σφιξεις δυνατα και δεν θα μπορω στα αθληματα μετα! 🤣 ηρεμησε Σαμο θα παςSynoriakos έγραψε:Θα περιμένω να έρθεις να με βρεις πάντως γατούλη. Να ξέρεις ... Να μου σφίξεις το χέρι.
Συνειδητοποιημένο σε βρίσκω !

Ναι θα βαραμε μαζι σκοπετα... ΧαχαSynoriakos έγραψε:Punisher έγραψε:Νερο και αλατι... Θα με σταξεις εσυ αμα ερθω Σαμο 🤣Synoriakos έγραψε:Punisher έγραψε:😍 εισαι δυνατο παιδι θα μου το σφιξεις δυνατα και δεν θα μπορω στα αθληματα μετα! 🤣 ηρεμησε Σαμο θα παςSynoriakos έγραψε:Θα περιμένω να έρθεις να με βρεις πάντως γατούλη. Να ξέρεις ... Να μου σφίξεις το χέρι.
Συνειδητοποιημένο σε βρίσκω !
-
Synoriakos

Ο Χαρέλας είπε πως δεν το γνωρίζει αυτό περί τοποθέτησης και ότι πιθανολογεί να εξαρτάται και από την επιθυμία μας καθώς και από την κατάταξη στην σχολη ...
Ολοι εχουμε λοιπον επιθυμια να παμε Σαμο και Χιο, αι βγαλε ακρηSynoriakos έγραψε:Ο Χαρέλας είπε πως δεν το γνωρίζει αυτό περί τοποθέτησης και ότι πιθανολογεί να εξαρτάται και από την επιθυμία μας καθώς και από την κατάταξη στην σχολη ...
Να κανω μια ερώτηση Τι γραπτά είναι αυτά μέσα στην σχολή ;
τα μαθηματς που διδασκουν μεσα στην σχολη, μετα εχεις εξετασειςΜαυρος94 έγραψε:Να κανω μια ερώτηση Τι γραπτά είναι αυτά μέσα στην σχολή ;
Υποθετικά είμαστε 280 επιτυχόντες... Θα Πούνε τν πρώτο που θες να πας θα πει Σάμο ωραία πάνε Σάμο... Εσύ δευτερε; Θα πει Χίο, τέλεια πάνε Χίο κτλ. Έτσι μετά στς τελευταίες θέσεις θα έχουν καλυφθεί λογικά τα άτομα για σαμο Χίο Κω και οι υπόλοιποι θα πάνε σ αυτά που έμεινα ανάλογα με τν σειρά τους. Τ θέμα ειναι αν θα γίνει με τα μόρια ή με τν σειρά εξόδου. Καλή επιτυχία να έχουμε!
Synoriakos έγραψε:Ο Χαρέλας είπε πως δεν το γνωρίζει αυτό περί τοποθέτησης και ότι πιθανολογεί να εξαρτάται και από την επιθυμία μας καθώς και από την κατάταξη στην σχολη ...
Δεν το γνωρίζει ; Μάλιστα είναι βλέπεις πυρινηκή φυσική η τοποθέτηση.
Τι άλλο θα διαβάσουμε Παναγία μου.
και αμα εσυ εισαι επιτυχω Σαμο και σε ολα τα υπολοιπα, αν σε ρωτησουν τελευταιο την πατησες, λογικο ναιElante έγραψε:Υποθετικά είμαστε 280 επιτυχόντες... Θα Πούνε τν πρώτο που θες να πας θα πει Σάμο ωραία πάνε Σάμο... Εσύ δευτερε; Θα πει Χίο, τέλεια πάνε Χίο κτλ. Έτσι μετά στς τελευταίες θέσεις θα έχουν καλυφθεί λογικά τα άτομα για σαμο Χίο Κω και οι υπόλοιποι θα πάνε σ αυτά που έμεινα ανάλογα με τν σειρά τους. Τ θέμα ειναι αν θα γίνει με τα μόρια ή με τν σειρά εξόδου. Καλή επιτυχία να έχουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες