Synoriakos έγραψε:Επειδή πέρασα πρώτος στο καστελόριζο, σημαίνει ότι θα πάω εκέι που περνάω πρώτος δηλαδή ; Αν έρθω και στο καστελόριζο 2ος ;
Τι γινεται εκεί ; Πάω όπου πέρασα 3ος;
Χαζομάρες ... Η ερώτηση θα γίνει σαφέστατα μέσα στη σχολή.
Όσο αφορά την αρχαιότητα. Οι όσοι βγήκανε χθες απο την σχολή, το μόνο που τους είπανε περί αρχαιότητας είναι ότι οι πρώτοι 100 θα κάνουν και αστυνομικό τμήμα στο νησί τους σαν υπηρεσία.
Synoriakos έγραψε:Επειδή πέρασα πρώτος στο καστελόριζο, σημαίνει ότι θα πάω εκέι που περνάω πρώτος δηλαδή ; Αν έρθω και στο καστελόριζο 2ος ;
Τι γινεται εκεί ; Πάω όπου πέρασα 3ος;
Χαζομάρες ... Η ερώτηση θα γίνει σαφέστατα μέσα στη σχολή.
Όσο αφορά την αρχαιότητα. Οι όσοι βγήκανε χθες απο την σχολή, το μόνο που τους είπανε περί αρχαιότητας είναι ότι οι πρώτοι 100 θα κάνουν και αστυνομικό τμήμα στο νησί τους σαν υπηρεσία.
Αδερφε, επρεπε να τα ηξερες καλυτερα και με απογοητευεις, Συμη Λερο Καστελοριζο δεν εχουν ΠΡΟΚΕΚΑ, τα παιδια αυτα θα μπουν σε τμηματα και θα εχουν αρμοδιοτητα τον ελεγχο και την καταγραφη των λαθρο, ολοι οι υπολοιποι θα βαρανε σκοπετα σε προκεκα εκει που υπαρχουν
Synoriakos έγραψε:Πόσες θέσει έχει για Σάμο ;96, οι πρώτοι 96 φύγαμε σάμο. Απλό.
Πόσοι θέλετε Λέρο ;50 ; Η Λέρος άνοιξε για παράδειγμα 40 θέσεις, οι πρώτοι 40 θα πάτε Λέρο. Πάμε παρακάτω.
Αυτό είναι το πιο σωστό.
Τώρα αν το πάμε με βάση τα γραπτά μέσα στη σχολή, τότε γιατί μας έβαλαν να δηλώσουμε νησιά στην προκήρυξη ;
Δηλαδή εγώ αν έβαλα μόνο καστελόριζο ας πούμε και βγω τελευταίος στα γραπτά, γιατί να πάω καστελοριζο ; Ποιος οριζει τι ειναι το καλο και τι οχι ;
παλι τα ιδια ! Μα θα εισαι πρωτος και στο Καστελοριζο και στην Συμη και στην Λερο, τι λογικη ειναι η πρωτοι 96! Ποιος θα πει θελω να παω καστελοριζο! Αν και εσυ που δεν εχεις θενα για να δειξεις καλο προσωπο επρεπε να πεις αφηνω την θεση μ για Σαμο για να παω Καστελοριζο, απο οτι ειχες πει δεν εζεις απολυτως κανενα θεμα
Synoriakos έγραψε:Πόσες θέσει έχει για Σάμο ;96, οι πρώτοι 96 φύγαμε σάμο. Απλό.
Πόσοι θέλετε Λέρο ;50 ; Η Λέρος άνοιξε για παράδειγμα 40 θέσεις, οι πρώτοι 40 θα πάτε Λέρο. Πάμε παρακάτω.
Αυτό είναι το πιο σωστό.
Τώρα αν το πάμε με βάση τα γραπτά μέσα στη σχολή, τότε γιατί μας έβαλαν να δηλώσουμε νησιά στην προκήρυξη ;
Δηλαδή εγώ αν έβαλα μόνο καστελόριζο ας πούμε και βγω τελευταίος στα γραπτά, γιατί να πάω καστελοριζο ; Ποιος οριζει τι ειναι το καλο και τι οχι ;
παλι τα ιδια ! Μα θα εισαι πρωτος και στο Καστελοριζο και στην Συμη και στην Λερο, τι λογικη ειναι η πρωτοι 96! Ποιος θα πει θελω να παω καστελοριζο! Αν και εσυ που δεν εχεις θενα για να δειξεις καλο προσωπο επρεπε να πεις αφηνω την θεση μ για Σαμο για να παω Καστελοριζο, απο οτι ειχες πει δεν εζεις απολυτως κανενα θεμα
εγω που ξερω ποιος εισαι, αν ντρεπεσαι να το πεις και δεν εχεις τοσο θεμα, θα κανω μια αναφορα σαν φιλος σου να πας καστελοριζο! Σε βοηθαω 🥰
Synoriakos έγραψε:Αν δεν ειχα επιλογή σαφέστατα δεν έχω θέμα. ΓΙα αυτο και το δήλωσα άλλωστε
Αν μπορώ να επιλέξω, γιατί όχι να μην πάω Σάμο ;
Tέσπα, θα δούμε, ρώτησα και τον Χαρέλα να μου απαντήσει στο ερώτημα που από ότι κατάλαβα δεν ξέρει κανείς με σιγουριά.
οσοι θα ειναι Σαμο επιτυχων θα ειναι και για τα αλλα νησια οι ιδιοι! Να σας δω ποιοι θα σηκωσετε χερι για Καστελοριζο αφου ειστε τοσο χαλαροι, η για την Συμη! Εγω προσωπικα δεν σηκωνω