δεν θα παει με το μορια Κυριακο δυστυχως... Εγω πιστευω θα ειναι αλλα τ κριτηρια.Synoriakos έγραψε:Εμ αυτό είναι το θέμα.
Θέλω να πιστεύω με βάση τα μόρια να δηλώσουμε και την επιθυμία μας για το κάθε νησί, μέσα στη σχολή.
Δε θέλω να πιστεύω κατι άλλο διαφορετικά δεν έχει νόημα.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
εμ, θα παει το βυσμα στο γονα! Εκτος ξανα λεω αν γινει αναλογα με το ποσο θα γραψεις στην σχολη ωστε να εχεις δικαιωμα να βαλεις προτεραιοτητα σε καποιο νησι, αν υπαρχει ισοβαθμια μπορει τοτε να το πανε συμφωνα με τα μορια η με τα υπολοιπα κροτηρια, καπως ετσιGiorgos 94. έγραψε:Μακάρι να είναι έτσι αλλιώς υπάρχει πρόβλημα φίλε σε όλους μας και είναι και άδικο αλλά πίστεψε με αν δεν γράφει μέσα κάτι ή προκήρυξη μπορούν να το κάνουν όπως θέλουν αυτή
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Και αυτό που λες σωστό πρέπει να ξέρουν που θα πας για να σε βγάλουν από την λίστα διαφορετικά θα πάνε 100 άτομα λιγότερα στην σχολή αφού η περισσότερη τα έχουν δηλώσει όλαΑ μακ έγραψε:Νομίζω από την στιγμή που περνάς σε όσα έχει δηλώσεις αποφασίζεις εσύ που Θ πας αν έχεις και τα μόρια προφανώς. Αμα έχεις δηλώσει Αθήνα και νησί και περνάς και στα 2 θα σε ρωτήσουν που θες να πας έτσι ώστε να αφήσουν την θέση κενή εκεί που δεν θα πας και θα καλυφθεί από έναν άλλον.
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Θα φανεί τι να πω. Μ#@#$ια θα είναι να μας βάλουν όπου αυτοί θέλουν ... Δηλαδή αν έβαζα μόνο Σάμο θα με έβαζαν πάλι όπου ήθελαν αυτοί ;
Καλα μην το λες οτι τα εχουν δηλωσει ολα, ουτε εγω τα δηλωσα ολαGiorgos 94. έγραψε:Και αυτό που λες σωστό πρέπει να ξέρουν που θα πας για να σε βγάλουν από την λίστα διαφορετικά θα πάνε 100 άτομα λιγότερα στην σχολή αφού η περισσότερη τα έχουν δηλώσει όλαΑ μακ έγραψε:Νομίζω από την στιγμή που περνάς σε όσα έχει δηλώσεις αποφασίζεις εσύ που Θ πας αν έχεις και τα μόρια προφανώς. Αμα έχεις δηλώσει Αθήνα και νησί και περνάς και στα 2 θα σε ρωτήσουν που θες να πας έτσι ώστε να αφήσουν την θέση κενή εκεί που δεν θα πας και θα καλυφθεί από έναν άλλον.
οχι εννοειται, αυτο θα γινει σε περιπτωση που καποιοι τα εχουν δηλωσει ολα, αλλα να ειναι επιτυχων και σε ολαSynoriakos έγραψε:Θα φανεί τι να πω. Μ#@#$ια θα είναι να μας βάλουν όπου αυτοί θέλουν ... Δηλαδή αν έβαζα μόνο Σάμο θα με έβαζαν πάλι όπου ήθελαν αυτοί ;
-
Synoriakos

Για εμένα βάση των μορίων είναι το πιο αξιοκρατικό. Οι πρώτοι 96 Σάμο κ. Ο. Κ.
χαχαχα εσυ πως το πας επειδη ειναι το πιο μεγαλο νησι; Τι λογικη ειναι αυτη τωρα π ειπες, και τα 7 απομακρυσμενα ειναιSynoriakos έγραψε:Για εμένα βάση των μορίων είναι το πιο αξιοκρατικό. Οι πρώτοι 96 Σάμο κ. Ο. Κ.
και γτ να μην πανε τα μεγαλα μορια στην Λερο πχ, τι ειναι αυτο τωρα 😝Punisher έγραψε:χαχαχα εσυ πως το πας επειδη ειναι το πιο μεγαλο νησι; Τι λογικη ειναι αυτη τωρα π ειπες, και τα 7 απομακρυσμενα ειναιSynoriakos έγραψε:Για εμένα βάση των μορίων είναι το πιο αξιοκρατικό. Οι πρώτοι 96 Σάμο κ. Ο. Κ.
-
Synoriakos

Punisher έγραψε:χαχαχα εσυ πως το πας επειδη ειναι το πιο μεγαλο νησι; Τι λογικη ειναι αυτη τωρα π ειπες, και τα 7 απομακρυσμενα ειναιSynoriakos έγραψε:Για εμένα βάση των μορίων είναι το πιο αξιοκρατικό. Οι πρώτοι 96 Σάμο κ. Ο. Κ.
Ακριβώς επειδή δε το πάω με αυτή την λογική. Το πιο λογικό είναι να δηλώσουμε τις επιθυμίες μας και οι πρώτοι 96 να πάνε εκεί που θέλουν, το ίδιο να γινει και για τα υπόλοιπα νησιά. ΑΝ κάποιος δεν έβαλε Σάμο ή χιο ή οτιδήποτε άλλο, θα διαγωνιστεί μόνο για τα νησιά που επιθυμεί και αν είναι μέσα στον αριθμό που ζητάει το κάθε νησί καλώς, διαφορετικά σπίτι του
-
Synoriakos

Punisher έγραψε:και γτ να μην πανε τα μεγαλα μορια στην Λερο πχ, τι ειναι αυτο τωρα 😝Punisher έγραψε:χαχαχα εσυ πως το πας επειδη ειναι το πιο μεγαλο νησι; Τι λογικη ειναι αυτη τωρα π ειπες, και τα 7 απομακρυσμενα ειναιSynoriakos έγραψε:Για εμένα βάση των μορίων είναι το πιο αξιοκρατικό. Οι πρώτοι 96 Σάμο κ. Ο. Κ.
Δεν έχεις καταλάβει καν τι εννοώ μάλλον
-
Synoriakos

Αν δήλωσες σάμο εσύ και άλλοι 100, στην σχολή μέσα οι 100 θα ορίσουμε βάση για την σάμο. Αν εσύ είσαι ο 97ος δεν ερχεσαι σάμο, πας στην επόμενη επιλογή σου.
Απλό...
Απλό...
Μαλον εσυ δεν καταλαβες καλα, τα εχεις δηλωσει ολα ετσι; Αμα εισαι πρωτος στο καστελοριζο,5 στην Σαμο,7 Χιο,2 Λερο,10 Συμη! Γτ να πας ΣαμοSynoriakos έγραψε:Punisher έγραψε:χαχαχα εσυ πως το πας επειδη ειναι το πιο μεγαλο νησι; Τι λογικη ειναι αυτη τωρα π ειπες, και τα 7 απομακρυσμενα ειναιSynoriakos έγραψε:Για εμένα βάση των μορίων είναι το πιο αξιοκρατικό. Οι πρώτοι 96 Σάμο κ. Ο. Κ.
Ακριβώς επειδή δε το πάω με αυτή την λογική. Το πιο λογικό είναι να δηλώσουμε τις επιθυμίες μας και οι πρώτοι 96 να πάνε εκεί που θέλουν, το ίδιο να γινει και για τα υπόλοιπα νησιά. ΑΝ κάποιος δεν έβαλε Σάμο ή χιο ή οτιδήποτε άλλο, θα διαγωνιστεί μόνο για τα νησιά που επιθυμεί και αν είναι μέσα στον αριθμό που ζητάει το κάθε νησί καλώς, διαφορετικά σπίτι του
Με 2780 θα εισαι πρωτος Καστελοριζο, Συμη, Λερο! Σαμο και Χιο μπορεο να εισαι 20ος, γιατι να πας Σαμο; Γιαυτο σ λεω θα παει αναλογα με τις εξετασεις που θα δωσεις μεσα
-
Synoriakos

Επειδή πέρασα πρώτος στο καστελόριζο, σημαίνει ότι θα πάω εκέι που περνάω πρώτος δηλαδή ; Αν έρθω και στο καστελόριζο 2ος ;
Τι γινεται εκεί ; Πάω όπου πέρασα 3ος;
Χαζομάρες ... Η ερώτηση θα γίνει σαφέστατα μέσα στη σχολή.
Τι γινεται εκεί ; Πάω όπου πέρασα 3ος;
Χαζομάρες ... Η ερώτηση θα γίνει σαφέστατα μέσα στη σχολή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες