αληθεια λεει, εγω σημερα ξεκινησα απο Αθηνα να ερθω κατω Κορινθο να δω τι γντ, περασα απο 3 τμηματα και ειχε ουρα εξω 200 ατομων...Giorgos 94. έγραψε:Φίλε εσύ στην Κόρινθο είσαι πολύ δύσκολα σήμερα πέρασα έξω από ένα τμήμα και είδα έναν κρατούσε το χαρτάκι 5000
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
ΧαχαχχχαχχαζχαχαχχαχχαχχαχαχαχαPunisher έγραψε:αληθεια λεει, εγω σημερα ξεκινησα απο Αθηνα να ερθω κατω Κορινθο να δω τι γντ, περασα απο 3 τμηματα και ειχε ουρα εξω 200 ατομων...Giorgos 94. έγραψε:Φίλε εσύ στην Κόρινθο είσαι πολύ δύσκολα σήμερα πέρασα έξω από ένα τμήμα και είδα έναν κρατούσε το χαρτάκι 5000
Καλησπέρα μάγκες έχει λήξει η προκυρηξη και ακόμα είδα 30 άτομα να κάνουν αιτήσεις τι γιεν αι ρε ***** τι;
χαχαχαχαχαχαχα ειναι εκπροθεσμοι αυτοι πανε συμπληρωματικα χαρτια, τους ειδα και γωDeapanos έγραψε:Καλησπέρα μάγκες έχει λήξει η προκυρηξη και ακόμα είδα 30 άτομα να κάνουν αιτήσεις τι γιεν αι ρε #@^&@! Τι;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Και εγώ τους έχω δει πριν μισή ώρα ήταν ακόμη εκείPunisher έγραψε:χαχαχαχαχαχαχα ειναι εκπροθεσμοι αυτοι πανε συμπληρωματικα χαρτια, τους ειδα και γωDeapanos έγραψε:Καλησπέρα μάγκες έχει λήξει η προκυρηξη και ακόμα είδα 30 άτομα να κάνουν αιτήσεις τι γιεν αι ρε #@^&@! Τι;
Εγώ τώρα θα πάω να ξανά δω τι γίνεται
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Πήγαινε και ενημέρωσε μας μας έχει φάει το άγχοςDeapanos έγραψε:Εγώ τώρα θα πάω να ξανά δω τι γίνεται
Ευτυχώς δεν γράφεται με ονοματεπώνυμο εδώ μέσα... Θα είχατε κοπεί στα ψυχοτεχνικα από τώρα
Να τος και ο αλλος, μηπως κοβοσουν ρσυ που δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποτε γντ πλακα και ποτε οχι;ARN έγραψε:Ευτυχώς δεν γράφεται με ονοματεπώνυμο εδώ μέσα... Θα είχατε κοπεί στα ψυχοτεχνικα από τώρα
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Giorgos 94. έγραψε:Όλα τα νησιά έχεις δηλώσειSynoriakos έγραψε:Περίεργη φάση θα είναι τα νησιά.
Θέλω να δω πως θα επιλέξουμε το που θα πάμε.
Εγώ δηλαδή που θέλω Σάμο ... Μην με στείλουν όπου θέλουν αυτοί.
Ελπίζω δηλαδή να μετρήσουν τα μόρια και όχι η αρχαιότητα κατά την έξοδο - όπως ακούγεται -
ναι όλα, με 2780 μορια
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Ότι θα περάσεις είναι σίγουρο το μεγάλο πρόβλημα είναι που θα σε πάνε φίλεSynoriakos έγραψε:Giorgos 94. έγραψε:Όλα τα νησιά έχεις δηλώσειSynoriakos έγραψε:Περίεργη φάση θα είναι τα νησιά.
Θέλω να δω πως θα επιλέξουμε το που θα πάμε.
Εγώ δηλαδή που θέλω Σάμο ... Μην με στείλουν όπου θέλουν αυτοί.
Ελπίζω δηλαδή να μετρήσουν τα μόρια και όχι η αρχαιότητα κατά την έξοδο - όπως ακούγεται -
ναι όλα, με 2780 μορια
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Εγώ γιαυτό δεν τα δήλωσα Όλα και δήλωσα μόνο τα μεγάλα γιατί ξέρω τι γίνεται με τα βύσματα το έχω συνάντηση πολλές φορές στην ζωή μου
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Εμ αυτό είναι το θέμα.
Θέλω να πιστεύω με βάση τα μόρια να δηλώσουμε και την επιθυμία μας για το κάθε νησί, μέσα στη σχολή.
Δε θέλω να πιστεύω κατι άλλο διαφορετικά δεν έχει νόημα.
Θέλω να πιστεύω με βάση τα μόρια να δηλώσουμε και την επιθυμία μας για το κάθε νησί, μέσα στη σχολή.
Δε θέλω να πιστεύω κατι άλλο διαφορετικά δεν έχει νόημα.
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Μακάρι να είναι έτσι αλλιώς υπάρχει πρόβλημα φίλε σε όλους μας και είναι και άδικο αλλά πίστεψε με αν δεν γράφει μέσα κάτι ή προκήρυξη μπορούν να το κάνουν όπως θέλουν αυτή
Νομίζω από την στιγμή που περνάς σε όσα έχει δηλώσεις αποφασίζεις εσύ που Θ πας αν έχεις και τα μόρια προφανώς. Αμα έχεις δηλώσει Αθήνα και νησί και περνάς και στα 2 θα σε ρωτήσουν που θες να πας έτσι ώστε να αφήσουν την θέση κενή εκεί που δεν θα πας και θα καλυφθεί από έναν άλλον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες