Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Για την Β στα νησια δεν μπορω να πω γτ ηταν πατος
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Οπότε φαντάσου τα νησια τι πάτος θα είναι 😂😂😂
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Περίεργη φάση θα είναι τα νησιά.
Θέλω να δω πως θα επιλέξουμε το που θα πάμε.
Εγώ δηλαδή που θέλω Σάμο ... Μην με στείλουν όπου θέλουν αυτοί.
Ελπίζω δηλαδή να μετρήσουν τα μόρια και όχι η αρχαιότητα κατά την έξοδο - όπως ακούγεται -
Ελπίζω δηλαδή να μετρήσουν τα μόρια και όχι η αρχαιότητα κατά την έξοδο - όπως ακούγεται -
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Όλα τα νησιά έχεις δηλώσειSynoriakos έγραψε:Περίεργη φάση θα είναι τα νησιά.
-
Stratigos122
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 35
Η Β ποσα μόρια λέτε να θέλει σε νησιά;
τιποτα παλι πατος θα ειναιStratigos122 έγραψε:Η Β ποσα μόρια λέτε να θέλει σε νησιά;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Εγώ πιστεύω παντός θα παιχτεί τρελό βύσμα σε όσους δήλωσαν όλα τα νησιά από την στιγμή που δεν το διευκρίνηζει η προκήρυξη θα καβατζοθουν όσοι έχουν κονε και η άλλη στην εξορία
Ολο το παιχνιδι θα γινει με τους νησιωτες, αν οι νησιωτες π δεν εκαναν στην πρωτη το μετανιωσαν επειδη μπηκαν οι φιλοι τους και τελικα τα κανουν τωρα ΚΑΙ ποσοι νησιωτες απολυθηκαν ιουλιο και θελουν να τα κανουν, αν ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα τοτε θα μπουν και μικρα μορια της ταξεως των 1900 μοριων, αν ειναι περισσοτεροι τοτε βασεις σε ολα τα νησια θα ειναι 2300 και πανω! Αθηνα η βαση με εντοπιοτητα θα ειναι 2600 ++! Κορινθο 2500 και Ξανθξ, Δραμα 2400-2500! Λεω την γνωμη μου για οσους πουν οτι που τα ξερω κτλπ κτλπ, γνωμη ειναι! Υ. Γ παιζουν ρολο και οι αιτησεις ποσες εγιναν για καθε περιοχη ξεχωριστα
χΧΧα κατι τετοιο θα γινει, εκτος αν το κανουν συνφωνα με τις εξετασεις π δινεις μεσα, οσο καλυτερο βαθμο διαλεγεις που θες να πααGiorgos 94. έγραψε:Εγώ πιστεύω παντός θα παιχτεί τρελό βύσμα σε όσους δήλωσαν όλα τα νησιά από την στιγμή που δεν το διευκρίνηζει η προκήρυξη θα καβατζοθουν όσοι έχουν κονε και η άλλη στην εξορία
μην σου πω Δράμα Ξάνθη θα είναι και πολύ χαμηλότερη η βάσηPunisher έγραψε:Ολο το παιχνιδι θα γινει με τους νησιωτες, αν οι νησιωτες π δεν εκαναν στην πρωτη το μετανιωσαν επειδη μπηκαν οι φιλοι τους και τελικα τα κανουν τωρα ΚΑΙ ποσοι νησιωτες απολυθηκαν ιουλιο και θελουν να τα κανουν, αν ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα τοτε θα μπουν και μικρα μορια της ταξεως των 1900 μοριων, αν ειναι περισσοτεροι τοτε βασεις σε ολα τα νησια θα ειναι 2300 και πανω! Αθηνα η βαση με εντοπιοτητα θα ειναι 2600 ++! Κορινθο 2500 και Ξανθξ, Δραμα 2400-2500 ! Λεω την γνωμη μου για οσους πουν οτι που τα ξερω κτλπ κτλπ, γνωμη ειναι!Υ. Γ παιζουν ρολο και οι αιτησεις ποσες εγιναν για καθε περιοχη ξεχωριστα
Εγώ έχω 29νγιανκορινθο αλλά δεν έχω ελπίδες καθόλου πιστεύω
εδυ εισαι κομενος απο τωρα! Τι ελεγε το τουρ σημερα στα τμηματα της Κορινθου; Χιλιαδες;Deapanos έγραψε:Εγώ έχω 29νγιανκορινθο αλλά δεν έχω ελπίδες καθόλου πιστεύω
εγω πιστεύω μέσα θα είσαι είσαι πολύ καλάDeapanos έγραψε:Εγώ έχω 29νγιανκορινθο αλλά δεν έχω ελπίδες καθόλου πιστεύω
Ακόμα κάνουν αιτήσεις στην Κόρινθο... 🤣
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Αύγ 28, 2020 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Φίλε εσύ στην Κόρινθο είσαι πολύ δύσκολα σήμερα πέρασα έξω από ένα τμήμα και είδα έναν κρατούσε το χαρτάκι 5000
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες