Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Όπως τα λέει ο Punisher οι περισσότεροι μόλις καταλάβουν το έργο θα λακισουν... !
450 άτομα για Κόρινθο
Σας το έλεγα άρα η βάση 29 30 τουλάχιστον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 27, 2020 3:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
450 ατομα Κορινθο ειναι τιποτα ρε τρελε χαχαχα πλακα μας κανεις?Deapanos έγραψε:450 άτομα για Κόρινθο
Ναι ρε θα δεις ποσοι θα φυγουν, εδω εφυγαν ποσοι απο φρουρους, κατσε να δεις τωρα που θα φυλανε τους λαθρο, αλλα πρεπει να φευγουν πριν τελειωσει η σχολη γτ αμα. Υπογραψουν δεν μπορπυν να παραιτηθουν!Antonio's έγραψε:Όπως τα λέει ο Punisher οι περισσότεροι μόλις καταλάβουν το έργο θα λακισουν... !
Παιδιά όντως οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι θα αντικρίσουν σε αυτή τη δουλειά είναι ο θείος μου σε προκεκα και πραγματικά μου λέει ότι δεν θέλει να πηγαίνει στη δουλειά
σοβαρά τόσες αιτήσεις έγιναν μέχρι λίγες μέρες μας έλεγαν ότι οι αιτήσεις εκεί ήταν 2 3 τι έγινε τελευταίες μέρες κατέθεσαν όλοι για τις άλλες περιοχές έχουμε κανένα νέο;Punisher έγραψε:450 ατομα Κορινθο ειναι τιποτα ρε τρελε χαχαχα πλακα μας κανεις;Deapanos έγραψε:450 άτομα για Κόρινθο
Οι θέσεις θα καλυφθούν. Το θέμα είναι πόσα μορια θα έχει ο τελευταίος και ο πρώτος. Και η κουτσή Μαρία μπορεί να κάνει αίτηση που λέμε. Μπορεί να έχει 20000 αιτήσεις και να έχουν 5 μόρια ο καθένας. Και να τα ξανά λέμε ότι είμαστε σχετικά τυχεροί που τράβηξαν οι προηγούμενες προκηρύξεις τους υψηλόβαθμους.(Ε. Φ, λιμενικό, Συνοριοφυλακες). Απλά η Αθήνα είναι λογικό να χτυπήσει μεγάλη βάση γιατί έχει και μεγαλύτερο πληθυσμό ρ παιδιά. Ειδικά τώρα με τον κορονοιο που έμεινε τόσος κόσμος άνεργος ψάχνουν κάτι ίσα ίσα να πιαστούν. Ντάξει σίγουρα υπάρχει το άγχος και εγώ έχω για Αθήνα 3170 μόρια και έχω άγχος. Αλλά η προσπάθεια μετράει.
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Εχω δυο διαφορετικες βεβαιωσεις απο διαφορετικες περιοχες και δεν μου τις δεχοντε δηλαδη ειναι απαραιτητη προυποθεση να εχω την ιδια περιοχη;
Οσοι δεν μπηκαν εφ, μπηκαν λιμενικο απο Αθηνα και πυροσβεστικη, οποτε ξανα λεω χαλαραΑ μακ έγραψε:Οι θέσεις θα καλυφθούν. Το θέμα είναι πόσα μορια θα έχει ο τελευταίος και ο πρώτος. Και η κουτσή Μαρία μπορεί να κάνει αίτηση που λέμε. Μπορεί να έχει 20000 αιτήσεις και να έχουν 5 μόρια ο καθένας. Και να τα ξανά λέμε ότι είμαστε σχετικά τυχεροί που τράβηξαν οι προηγούμενες προκηρύξεις τους υψηλόβαθμους.(Ε. Φ, λιμενικό, Συνοριοφυλακες). Απλά η Αθήνα είναι λογικό να χτυπήσει μεγάλη βάση γιατί έχει και μεγαλύτερο πληθυσμό ρ παιδιά. Ειδικά τώρα με τον κορονοιο που έμεινε τόσος κόσμος άνεργος ψάχνουν κάτι ίσα ίσα να πιαστούν. Ντάξει σίγουρα υπάρχει το άγχος και εγώ έχω για Αθήνα 3170 μόρια και έχω άγχος. Αλλά η προσπάθεια μετράει.
τι εννοεις; Για να παρεις εντοπιοτητα?Pezonaytis έγραψε:Εχω δυο διαφορετικες βεβαιωσεις απο διαφορετικες περιοχες και δεν μου τις δεχοντε δηλαδη ειναι απαραιτητη προυποθεση να εχω την ιδια περιοχη;
Τι 23 αιτήσεις ρε μάγκες 460 για 80 θέσεις αντε γειά 30 βάση σταθερά επιμένω
γεια σου ρε δικε μου με τις τρελες σουDeapanos έγραψε:Τι 23 αιτήσεις ρε μάγκες 460 για 80 θέσεις αντε γειά 30 βάση σταθερά επιμένω
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Οχι για τα νησια θελω χωρις εντοποιοτηταPunisher έγραψε:τι εννοεις; Για να παρεις εντοπιοτητα;Pezonaytis έγραψε:Εχω δυο διαφορετικες βεβαιωσεις απο διαφορετικες περιοχες και δεν μου τις δεχοντε δηλαδη ειναι απαραιτητη προυποθεση να εχω την ιδια περιοχη;
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 97
Σημασια εχει η ΠΟΙΟΤΗΤΑ, οχι ποσοτητα!Μπορει στις 450 αιτησεις να εχει μονο 10 αιτησεις με πανω απο 2500 μορια, οποτε τι 3000 βαση λες; !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες