Και ο ποτσεπης ειχε κονε αλλα τον εκοψαν, στο λεω απλα ενημερωτικαSynoriakos έγραψε:Τι να κόψω ...
Σε συγχαίρω και μου την λες ;
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Punisher έγραψε:Μαλιστα, φιλο μου απο διαφορετικη περιφερεια τον πηρε τηλ το τμημα να παει να του δωσουν την καρτελα, για πιο λογο; Δεν λεω μλκιες
Των ειδικών φρουρών εννοείς ;
Οχι ρεSynoriakos έγραψε:Punisher έγραψε:Μαλιστα, φιλο μου απο διαφορετικη περιφερεια τον πηρε τηλ το τμημα να παει να του δωσουν την καρτελα, για πιο λογο; Δεν λεω μλκιες
Των ειδικών φρουρών εννοείς ;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Δεν γίνεται με τίποτα αυτό που λες φίλε την καρτέλα την παίρνουμε μετά άμα περάσουμε μου το έχει πει αξιωματικόςPunisher έγραψε:Μαλιστα, φιλο μου απο διαφορετικη περιφερεια τον πηρε τηλ το τμημα να παει να του δωσουν την καρτελα, για πιο λογο; Δεν λεω μλκιες
το γνωριζω αυτο, αλλα γτ του ειπαν να παει να παρει την καρτελαGiorgos 94. έγραψε:Δεν γίνεται με τίποτα αυτό που λες φίλε την καρτέλα την παίρνουμε μετά άμα περάσουμε μου το έχει πει αξιωματικόςPunisher έγραψε:Μαλιστα, φιλο μου απο διαφορετικη περιφερεια τον πηρε τηλ το τμημα να παει να του δωσουν την καρτελα, για πιο λογο; Δεν λεω μλκιες
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Γιατί κοιμούνται όρθιοι φίλε γιαυτό
Μηπως επειδη ειναι μονο 4 ατομα στο τμημα του, απο αιτησεις?
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Όχι ρε φίλε που κολλάει αυτό το οκ στο δίνουν τα κεντρικά να δώσεις καρτέλες και σε συγκεκριμένα άτομα τι θα δώσουν 5000 καρτέλες σε αυτούς που πέρασαν δίνουν και σε κάποιους επιλαχοντεςPunisher έγραψε:Μηπως επειδη ειναι μονο 4 ατομα στο τμημα του, απο αιτησεις;
Αλάνια με όλο αυτό το πανυγήρι με τις τελευταίες 5-6 σελίδες ίσως είναι η τελευταία φορά που θα γράψω. Ενημερώνω πως την καρτέλα την έχω ήδη στα χέρια μου με σφραγίδα αν είμαι μέσα να πάω κατευθείαν για εξετάσεις. Μην παραπληροφόρητε μην τσακωνεστε κ προπάντων μην το παίζετε έξυπνοι. Είμαστε εδώ για βοηθήθουμε. Αν είναι να σφαζομαστε ο καθένας την πάρτυ του και το κουβαδάκι του. Δεν έχω με κανέναν σας τίποτα και μην μπειτε στον κόπο να αρχίσετε να λέτε. Φιλικά!
Αυτο σκεφτομαι και γω, μηπως ειναι προς το παρων επιτυχων η επιλαχων και σ λεει κατσε να δωσουμε καρτελες να τελειωνουμε; Τι να πω! Το πρωι με πηρε τηλGiorgos 94. έγραψε:Όχι ρε φίλε που κολλάει αυτό το οκ στο δίνουν τα κεντρικά να δώσεις καρτέλες και σε συγκεκριμένα άτομα τι θα δώσουν 5000 καρτέλες σε αυτούς που πέρασαν δίνουν και σε κάποιους επιλαχοντεςPunisher έγραψε:Μηπως επειδη ειναι μονο 4 ατομα στο τμημα του, απο αιτησεις;
αρα δεν λεει μλκιες, σ δινουν καρτελα, γιαυτο τον πηρανHliassap έγραψε:Αλάνια με όλο αυτό το πανυγήρι με τις τελευταίες 5-6 σελίδες ίσως είναι η τελευταία φορά που θα γράψω. Ενημερώνω πως την καρτέλα την έχω ήδη στα χέρια μου με σφραγίδα αν είμαι μέσα να πάω κατευθείαν για εξετάσεις. Μην παραπληροφόρητε μην τσακωνεστε κ προπάντων μην το παίζετε έξυπνοι. Είμαστε εδώ για βοηθήθουμε. Αν είναι να σφαζομαστε ο καθένας την πάρτυ του και το κουβαδάκι του. Δεν έχω με κανέναν σας τίποτα και μην μπειτε στον κόπο να αρχίσετε να λέτε. Φιλικά!
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Εγώ λέω ότι μου είπε ο αξιωματικος που πήρε τηλέφωνο μπροστά μου στο αρχηγείο για να το διευκρίνησηHliassap έγραψε:Αλάνια με όλο αυτό το πανυγήρι με τις τελευταίες 5-6 σελίδες ίσως είναι η τελευταία φορά που θα γράψω. Ενημερώνω πως την καρτέλα την έχω ήδη στα χέρια μου με σφραγίδα αν είμαι μέσα να πάω κατευθείαν για εξετάσεις. Μην παραπληροφόρητε μην τσακωνεστε κ προπάντων μην το παίζετε έξυπνοι. Είμαστε εδώ για βοηθήθουμε. Αν είναι να σφαζομαστε ο καθένας την πάρτυ του και το κουβαδάκι του. Δεν έχω με κανέναν σας τίποτα και μην μπειτε στον κόπο να αρχίσετε να λέτε. Φιλικά!
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Εδω δεν ξερανε οτι μπορούμε να κάνουμε αίτηση για τα νησιά ...
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Ο φίλος σου πόσα μόρια είχεPunisher έγραψε:Μαλιστα, φιλο μου απο διαφορετικη περιφερεια τον πηρε τηλ το τμημα να παει να του δωσουν την καρτελα, για πιο λογο; Δεν λεω μλκιες
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Σελίδα 23 και 24 γράφει μετά παίρνουμε την καρτέλα τώρα τι γίνεται δεν ξέρω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες