Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Νικήτας. Γαι τα νησιά έχουν δικαίωμα όλοι. Για την Αθήνα Αττική μόνο οι κάτοικοι Αττικής. Άρα μπορείς να κάνει για τα νησιά το λέει η προκήρυξη ότι έχεις δικαιωμα όλη η Ελλάδα.
- Nikitas13
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 4
Ο αστυνομικος μου ειπε πως δεν εχω δικαιωμα ομως γιατι... ;
Γιατι ειναι ασχετος... Ετσι ελεγαν και περσι σε μερικους οτι δε μετραει Η ΒΕΚ του Ιεκ και οτι θελει πιστοποιηση, ενω δεν ηθελε πιστοποιηση! Ειναι ασχετοι να κοιτατε μονοι σας τη προκηρυξη!
- Nikitas13
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 4
Ελεος δηλαδη... Μου ηρθε παραξενο γιατι ειχα διαβασει οτι για τα νησια εχουμε ολοι δικαιωμα και μου λεει κιολας οτι κανω λαθος... Θα παω αυριο με το φεκ που το λεει ακριβως...
ελπιζω να μην χρειαστει να τα ξαναμαζεψω τα χαρτια και να τα κανω κατευθειαν...
ελπιζω να μην χρειαστει να τα ξαναμαζεψω τα χαρτια και να τα κανω κατευθειαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikitas13 την Τρί Αύγ 25, 2020 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Stratigos122
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 35
Γεια σας θέλω τ βοήθεια σας εχω κάνει τα χαρτιά μου και δεν ξέρω πόσα Μόρια εχω. Με δίπλωμα μοτοσικλέτας μοτοποδηλάτου αυτοκινήτου Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας προεδρικη φρουρά Βαθμός 15.1 και παντρεμενος μ παιδί πόσα μόρια βγαζω περιπου;
Punisher πίστεψε με φίλε υπάρχουν κ αξιωματικοί που είναι τρομερά γνωστές τον οροκηρηξεων, εξαιρετικά επαγγελματίες κ όχι μόνο κάθονται να υπολογίσουν τα μόρια κ να σε βοηθήσουν στην αίτηση αλλά μέχρι κ τηλέφωνο στους δήμους για την έκδοση της βεβαιώσεις κάνουν. Είναι λίγοι αλλά τους χαίρεσαι αυτούς τους ανθρώπους
και σ λενε τα μορια των αλλων;Hliassap έγραψε:Punisher πίστεψε με φίλε υπάρχουν κ αξιωματικοί που είναι τρομερά γνωστές τον οροκηρηξεων, εξαιρετικά επαγγελματίες κ όχι μόνο κάθονται να υπολογίσουν τα μόρια κ να σε βοηθήσουν στην αίτηση αλλά μέχρι κ τηλέφωνο στους δήμους για την έκδοση της βεβαιώσεις κάνουν. Είναι λίγοι αλλά τους χαίρεσαι αυτούς τους ανθρώπους
Όχι ρε το παλικάρι το συγκεκριμένο γνώρισα που περίμενα. Είπαμε δεν θα ρωτάω κ όλας δεν έχω το θάρρος. Δεν έχω το βύσμα να με ενημερώνει
ειπες οτι εμαθες γιαυτο λεω, εχεις καταθεσει καποιες μερες, χτες ειπες οτι ειχε 12 αιτησεις, γιαυτο λεω 😊Hliassap έγραψε:Όχι ρε το παλικάρι το συγκεκριμένο γνώρισα που περίμενα. Είπαμε δεν θα ρωτάω κ όλας δεν έχω το θάρρος. Δεν έχω το βύσμα να με ενημερώνει
Στρατηγός122 έχεις 2710 μορια.
Έχω καταθέσει από 10 του μήνα αλλά έτρεχα πάλι να ξαναπάω τη βεβαίωση κατοικίας γαμησετα έτρεχα σαν τον Βέγγο. Τώρα δεν θα μάθω κάτι παραπάνω έκλεισε η χαρτουρα. Χαχα
μαλιστα. Καταλαβα αδερφε!Hliassap έγραψε:Έχω καταθέσει από 10 του μήνα αλλά έτρεχα πάλι να ξαναπάω τη βεβαίωση κατοικίας γαμησετα έτρεχα σαν τον Βέγγο. Τώρα δεν θα μάθω κάτι παραπάνω έκλεισε η χαρτουρα. Χαχα
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Α' Μακ, Συνοριακος, Στρατηγός εσείς που έχετε υψηλά μόρια σε ποια κατηγορία έχετε κάνει τα χαρτιά σάς ;
ΔΕΑ πόσα μόρια έχουν Τα παιδιά που προαναφέραμε?
-
Stratigos122
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 35
Εγώ α κατηγορία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες