Σε ποία κατηγορία τα έκανες αδερφέKostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά έκανα τα χαρτιά μου για ΧΙΟ έχω 2610 μόρια, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες ;
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
μεσα εισαιKostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά έκανα τα χαρτιά μου για ΧΙΟ έχω 2610 μόρια, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες ;
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 12
Για Α κατηγορία φυσικα
και στις 2 μεσα θα ησουν,2300-2400 θα ειναι η βαση εκειKostasthegreek έγραψε:Για Α κατηγορία φυσικα
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 55
Με 1980 λέτε μπαίνουμε πουθενά;(Για νησια)
- Kostasthegreek

Αυτη τη στιγμή είμαι εποχικός πυρ/στης απλά το θέμα είναι οτι δεν θέλω να περιμένω να γίνω μόνιμος, ως συνοριοφύλακας θα είμαι μονιμος και απλά θά ανανεώνω τη σύμβαση μολις λήξει ο χρόνος
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

(Για νησια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anastasia735 την Πέμ Αύγ 27, 2020 2:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πιο σιγουρο ειναι να γινετε εσεις οι εποχικοι του 19-20 μονιμοι παρα οι σφ ορισμενου χρονου αδερφε, πυροσβεστικη ζωαρα, τα εκανα και εγω αλλα δεν με πηρανKostasthegreek έγραψε:Αυτη τη στιγμή είμαι εποχικός πυρ/στης απλά το θέμα είναι οτι δεν θέλω να περιμένω να γίνω μόνιμος, ως συνοριοφύλακας θα είμαι μονιμος και απλά θά ανανεώνω τη σύμβαση μολις λήξει ο χρόνος
καπου εκει θα ειναι η βαση σε καποια ΜΠΟΡΕΙ, αναλογα και την ζητηση, επιλαχων μπορει και να εισαι Αναστασια σε καποια, καποιοι αθηναιοι αν εχουν δηλωσει νησια και ειναι επιτυχων και στην αθηνα, θα αφησουν θεσεις κενες, εχε πιστηAnastasia735 έγραψε:Με 1980 λέτε μπαίνουμε πουθενά;(Για νησια)
Δύσκολο για προσλήψεις ΕΦ εντός του έτους. Υπαρχει προτεραιότητα σε άλλους τομείς. Απο το νέο έτος ίσως προκύψει κάτι. Οσον αφορά το μισθολόγιο παιδιά θα απογοητευτειτε. Για τους πρώτους 14-16 μήνες ειδικά όπου υπάρχουν και μεγάλες κρατήσεις μετά βίας θα λαμβάνεται αποδοχές 700-780 και φυσικά πάντα με την προϋπόθεση να έχετε εργαστεί και να έχετε συμπληρώσει πλήρως τα πενθήμερα και τα βραδινά. Επισης επειδή κάποιος φίλος είχε αναφέρει για υπερωρίες να σας ενημερώσω ότι στην αστυνομία ΔΕΝ πληρωνόμαστε υπερωρίες.
θα βγαλει εποπ 2000 ατομα μπορει και γιαυτο να καθυστερησει των εφΣωτηρης έγραψε:Δύσκολο για προσλήψεις ΕΦ εντός του έτους. Υπαρχει προτεραιότητα σε άλλους τομείς. Απο το νέο έτος ίσως προκύψει κάτι. Οσον αφορά το μισθολόγιο παιδιά θα απογοητευτειτε. Για τους πρώτους 14-16 μήνες ειδικά όπου υπάρχουν και μεγάλες κρατήσεις μετά βίας θα λαμβάνεται αποδοχές 700-780 και φυσικά πάντα με την προϋπόθεση να έχετε εργαστεί και να έχετε συμπληρώσει πλήρως τα πενθήμερα και τα βραδινά. Επισης επειδή κάποιος φίλος είχε αναφέρει για υπερωρίες να σας ενημερώσω ότι στην αστυνομία ΔΕΝ πληρωνόμαστε υπερωρίες.
Εάν τα έχεις δηλώσει όλα ίσως να πετύχεις σε κάποιο. Δεν φαίνεται να"ψήνονται"ιδιαίτερα πολλοί υποψήφιοι για τα απομακρυσμένα νησιά.Punisher έγραψε:καπου εκει θα ειναι η βαση σε καποια ΜΠΟΡΕΙ, αναλογα και την ζητηση, επιλαχων μπορει και να εισαι Αναστασια σε καποια, καποιοι αθηναιοι αν εχουν δηλωσει νησια και ειναι επιτυχων και στην αθηνα, θα αφησουν θεσεις κενες, εχε πιστηAnastasia735 έγραψε:Με 1980 λέτε μπαίνουμε πουθενά;(Για νησια)
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

Punsiher,Μακάρι να μπούμε γιατί το έχω όνειρο από μικρή να ενταχθω στο σώμα και δεν με νοιάζει το μέρος, ακόμα και στην άλλη άκρη της γης θα πήγαινα.
- Kostasthegreek

PUNISHER σε περιοχή είχες κάνει τα χαρτιά σου ; Το θέμα είναι ότι απο νοέμβρη δεν θα δουλεύουμε φίλε μου
προφανως, δεν τα αφηνεις ολα ειδικα αν μενειε στο σπιτι σου να πας σφ στο καστελοριζο μην τρελαθουμεΣωτηρης έγραψε:Εάν τα έχεις δηλώσει όλα ίσως να πετύχεις σε κάποιο. Δεν φαίνεται να"ψήνονται"ιδιαίτερα πολλοί υποψήφιοι για τα απομακρυσμένα νησιά.Punisher έγραψε:καπου εκει θα ειναι η βαση σε καποια ΜΠΟΡΕΙ, αναλογα και την ζητηση, επιλαχων μπορει και να εισαι Αναστασια σε καποια, καποιοι αθηναιοι αν εχουν δηλωσει νησια και ειναι επιτυχων και στην αθηνα, θα αφησουν θεσεις κενες, εχε πιστηAnastasia735 έγραψε: Με 1980 λέτε μπαίνουμε πουθενά;(Για νησια)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες