Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Ανατολική έκανες;
ναι εσυ;Silk788h έγραψε:Ανατολική έκανες;
γυρω στις 800 βλεπω τις αιτησεις για Αττικη, οι πιο πολυ π μ το εχουν πει απο μονοι τους μου λενε οτι περιμενουν μηπως βγει αλλη προκηρυξη για εφ, γτ τους δεσμευει η προκ αυτη, εχει ο θεος λεω εγω ... Επιλογες ειναι αυτεςPunisher έγραψε:ναι εσυ;Silk788h έγραψε:Ανατολική έκανες;
μενω μονος μου Αθηνα 4 χρονια, δλευω για 650,100 -200 παραπανω θα με βοηθησουν, δεν εχω δυνατοτητα να περιμενω για την προκηρυξη των ειδικων η για τις φυλακες... Αμα εμενα με τους δικους μ ειχε καλωςPunisher έγραψε:γυρω στις 800 βλεπω τις αιτησεις για Αττικη, οι πιο πολυ π μ το εχουν πει απο μονοι τους μου λενε οτι περιμενουν μηπως βγει αλλη προκηρυξη για εφ, γτ τους δεσμευει η προκ αυτη, εχει ο θεος λεω εγω ... Επιλογες ειναι αυτεςPunisher έγραψε:ναι εσυ;Silk788h έγραψε:Ανατολική έκανες;
Ναι κι εμένα μου είπαν ότι δύσκολα θα μονιμοποιηθούν αυτοί! Θα βγάλουν τέλη Νοέμβρη Δεκέμβρη εφ
δεν ξερω για νοεμβρη δεκεμβρη αλλα σιγουρα το 21 θα βγαλει λογο των τμηματων που ριναι υποστελεχωμεναSilk788h έγραψε:Ναι κι εμένα μου είπαν ότι δύσκολα θα μονιμοποιηθούν αυτοί! Θα βγάλουν τέλη Νοέμβρη Δεκέμβρη εφ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Δηλαδη υπαρζει χαμηλη συμετοχη στην Αττικη. Αρα λογικα η βαση θα κυμανθει χαμηλα.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Λεται να υπαρχει περιπτωση να μην συμπληρωθουν η θεσεις;
σε καποια μερη μπορειCharlie Harper 13 έγραψε:Λεται να υπαρχει περιπτωση να μην συμπληρωθουν η θεσεις;
Για Αττική θα είναι στάνταρ πάνω από 500 οι αιτήσεις
ναι καπου εκει γυρω θα ειναι, θα καλυφθουν εκει, αλλα νομιζω δεν θα εχει. Μεγαλη βασηSilk788h έγραψε:Για Αττική θα είναι στάνταρ πάνω από 500 οι αιτήσεις
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Ρε παιδια νησιά λέτε να μην συμπλιροθουν η θέσης;
και εκει θα συμπληρωθουν, ειναι λιγες οι θεσεις!Axilleas1992 έγραψε:Ρε παιδια νησιά λέτε να μην συμπλιροθουν η θέσης;
- dimitris/1993
- Λοχίας

- Posts in topic: 92
Κανείς δεν μπορεί να κάνει υπολογισμούς. Άποψη μου φυσικά. Εσείς πώς βγάζετε απόψεις για αριθμούς αιτήσεων και βάσεις ;
με βαση τον αριθμο αιτησεων στα τμηματα που πηγαμε πανω κατωdimitris/1993 έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να κάνει υπολογισμούς. Άποψη μου φυσικά. Εσείς πώς βγάζετε απόψεις για αριθμούς αιτήσεων και βάσεις ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες