Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Διότι Βλέπω μια σύγχυση περί μονιμοποίησης. Εγω ειμαι δόκιμος στην σχολη Κομοτηνής, στην προχθεσινή επίσκεψη του ο πρόεδρος συνοριακων φυλακών μας είπε ξεκάθαρα ότι οι πιθανότητες να ΜΗΝ μονιμοποιηθουμε ειναι σχεδόν μηδαμινές. Εξήγησε επίσης και τους λόγους που η προκυρηξη εχει βγει ως ετήσια ανανεούμενη αλλα βαριέμαι να τους αναλύσω, συνοπτικά είναι λόγο κοληματων Ε. Ε που χρηματοδοτεί την εν λόγο προκυρηξη. Όποιος πάντως κολλάει μόνο στο κομμάτι της μονιμοποίησης μπορω να σας πω ότι είναι σχεδόν σίγουρη. Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομιζει.
- dimitris/1993
- Λοχίας

- Posts in topic: 92
Πότε σας το είπε αυτό; Γιατί εμένα φίλος μου, που είναι στην Κομοτηνή, μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για μονιμοποίηση ο πρόεδρος.
Osous έγραψε:Διότι Βλέπω μια σύγχυση περί μονιμοποίησης. Εγω ειμαι δόκιμος στην σχολη Κομοτηνής, στην προχθεσινή επίσκεψη του ο πρόεδρος συνοριακων φυλακών μας είπε ξεκάθαρα ότι οι πιθανότητες να ΜΗΝ μονιμοποιηθουμε ειναι σχεδόν μηδαμινές. Εξήγησε επίσης και τους λόγους που η προκυρηξη εχει βγει ως ετήσια ανανεούμενη αλλα βαριέμαι να τους αναλύσω, συνοπτικά είναι λόγο κοληματων Ε. Ε που χρηματοδοτεί την εν λόγο προκυρηξη. Όποιος πάντως κολλάει μόνο στο κομμάτι της μονιμοποίησης μπορω να σας πω ότι είναι σχεδόν σίγουρη. Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομιζει.
Ε άμα το είπε ο πρόεδρος που θα αποφασίσει κιόλας και θα πληρώσει και τους μισθούς εντάξει τότε.
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 55
Γνωρίζετε μετά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων μετά από πόσες μέρες περναμε τα αθλήματα ;
2700 με τα 500 για Αθήνα είναι καλά;
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Paidia gia sas.Eimai kainourios edo Mesa Kai zito sugnomi an dn kano kati sosta.Lipon ta ekana sta nisia Β katigoria moria den xero poso evgala exw proedriki froura 15.1 apolutirio diploma autokinitou motosikletas poluteknos pantremenoa...Posa lete vgazo;
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

Γεια σας εχω κανει τα χαρτιά μου στα νησιά Β κατηγορία δεν ξέρω ποσα μόρια έβγαλα εχω προεδρικη φρουρά είμαι από πολυτεκνη οικογένεια Εχω πτυχιο 15.1 και εχω δίπλωμα αμάξι μοτοσικλέτας εχω πιθανοτητες πως τ βλέπετε σαν πιο εμπειρη πρωτη φορα τα κανω...
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

Γεια σας εχω κανει τα χαρτιά μου στα νησιά Β κατηγορία δεν ξέρω ποσα μόρια έβγαλα εχω προεδρικη φρουρά είμαι από πολυτεκνη οικογένεια Εχω πτυχιο 15.1 και εχω δίπλωμα αμάξι μοτοσικλέτας εχω πιθανοτητες πως τ βλέπετε σαν πιο εμπειρη πρωτη φορα τα κανω...
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Αδερφέ είσαι σίγουρα μέσα μην αγχώνεσαι καθόλουAxilleas1992 έγραψε: Γεια σας εχω κανει τα χαρτιά μου στα νησιά Β κατηγορία δεν ξέρω ποσα μόρια έβγαλα εχω προεδρικη φρουρά είμαι από πολυτεκνη οικογένεια Εχω πτυχιο 15.1 και εχω δίπλωμα αμάξι μοτοσικλέτας εχω πιθανοτητες πως τ βλέπετε σαν πιο εμπειρη πρωτη φορα τα κανω...
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

Τα αθλήματα ξέρουμε πόσο δυσκολα ειναι;
Καλησπέρα, η προκήρυξη είναι μέσω ΑΣΕΠ;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Δεν είναι δύσκολα φίλε αλλά μια προπόνηση την θέλει αν δεν ασχολείσαι με την γυμναστική ξεκινά. Ποια νησιά έχεις δηλώσειAxilleas1992 έγραψε:Τα αθλήματα ξέρουμε πόσο δυσκολα ειναι;
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

Νωμιζο ναι φίλος...
Πως μπορούμε να το δούμε;
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

Γιώργο φίλε μου αυτό κανό κάθε μέρα διατροφή τρέξιμο είναι κρίμα οποίος κοπή στα αθλήματα... Σε όλα φίλε εκτός καλυμνο. Εσυ τ έκανες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες