Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Aggeloukos667
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
Γεια σας παιδιά, καταρχάς εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους κάνουν τα χαρτιά τους. Εγώ μόνο μία ερώτηση θέλω να κάνω, αν και ξέρω ότι θα ρωτήσω βλακεία. Εγώ που είμαι του 1991 μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου η απορρίπτομαι κατευθείαν?
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 97
Εγω πιστευω θα γινουν μονιμοι μετα την 5ετια αν εχουμε ΝΔ κυβερνηση, στανταρ! Δε θα διωξουν κανεναν με 5 χρονια προυπηρεσια!
Στην Ελλαδα ειμαστε πολλες φορες συμβασιουχοι εγιναν μονιμοι.
Στην Ελλαδα ειμαστε πολλες φορες συμβασιουχοι εγιναν μονιμοι.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Ισως να αποροφηθουν απο την ΕΛΑΣ και μετα απο την οκταετια να γινουν Αστυφυλακες.
Όλα αυτά ειναι υποθέσεις για αυτό στη προκήρυξη λέει ορισμένου χρόνου δεν λέει για μόνιμους όπως έλεγε στην προκήρυξη για τον Έβρο. Τα λέω γιατί μου τα είπε ο αξιωματικός που πήρα τηλ για διευκρινίσεις
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Τι αλλο σου ειπε ο αξιοματκος;
εγώ τον πήρα για την βεβαίωση κατοικίας αυτό που λέγαμε και χθες και μου είπε πρέπει να αναγράφει ημερομηνίες και δεύτερον είπε ότι αναμένουν χαμηλή προσέλευση λόγω του το είναι ορισμένου χρόνου αλλά θα φανεί ακόμα 8 του μηνός είναι.
Κάποιος που έχει εντοπιότητα στην Αθήνα πχ μπορεί να δηλώσει για νησιά και για Αθήνα;
-
ekamitis92
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 156
Αυτο που λετε για μονιμοποιηση κτλπ , οι προκηρυξεις αυτες ορισμενου χρονου ειναι χρηματοδοτουμενες απο την ΕΕ οπως επισης και ο μισθος των ορισμενου χρονου δεν θα ειναι απο το Ελληνικο κρατος, οσοι εχετε αυταπατες μονιμοποιησης ας κανετε μια ερωτηση στον προεδρο της ομοσπονδιας να σας λυθουν οι αποριες!! θα μπορουσαν να γινουν μονιμοι η να αφομιωθουν αν την προκηρυξη την εβγαζε το ελληνικο κρατος με δικα του λεφτα απο τα ταμεια... θα μπορουσε επισης να υπηρχε δυματοτητα μονιμοποιησης αν ηταν οπως ειναι η εποπ η οι ειδικοι φρουροι, εξαλλου και στο φεκ που εχει βγει , λεει ξεκαθαρα οτι δεν μπορουν να παρουν μεταθεση η αποσπαση οπως επισης οτι δεν γινετε μονιμοποιηση, επισης μπορειτε να διαβασετε το φεκ, αν καθοσασταν να διαβασετε για κατι το οποιο σας ενδιαφερει δεν θα ειχατε αυτες τις αποριες, οι περισσοτεροι θελετε εναν μισθο, δηλωνετε χωρις να σας αρεσει και μολις τα βρισκετε σκουρα στην σχολη φευγετε... οποιος εχει την μυγα...
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

Ο προεδρος Συνοριακων Αττικης ειναι σιγουρος οτι θα μονιμοποιηθουν, καθως λεει σε μια 5ετια θα εχει βρει το κονδυλι το κρατος να τους κρατησει εφοσον μεχρι τοτε δε θα κοστιζουν κατι στο Ελληνικο Κρατος! Μονιμες προσληψεις απο την "πισω πορτα" ειναι!
-
ekamitis92

Επειδη εχω μιλησει μαζι του αυτο π λες δεν ισχυει, αλλα αξιζει να ονειρευομαστε, το ονειρο δεν θα στο χαλασωFrouros97 έγραψε:Ο προεδρος Συνοριακων Αττικης ειναι σιγουρος οτι θα μονιμοποιηθουν, καθως λεει σε μια 5ετια θα εχει βρει το κονδυλι το κρατος να τους κρατησει εφοσον μεχρι τοτε δε θα κοστιζουν κατι στο Ελληνικο Κρατος! Μονιμες προσληψεις απο την "πισω πορτα" ειναι!
-
ekamitis92

περα απο αυτο διαβασε το φεκ αδερφε μου, διαβασε το ομωςekamitis92 έγραψε:Επειδη εχω μιλησει μαζι του αυτο π λες δεν ισχυει, αλλα αξιζει να ονειρευομαστε, το ονειρο δεν θα στο χαλασωFrouros97 έγραψε:Ο προεδρος Συνοριακων Αττικης ειναι σιγουρος οτι θα μονιμοποιηθουν, καθως λεει σε μια 5ετια θα εχει βρει το κονδυλι το κρατος να τους κρατησει εφοσον μεχρι τοτε δε θα κοστιζουν κατι στο Ελληνικο Κρατος! Μονιμες προσληψεις απο την "πισω πορτα" ειναι!
-
ekamitis92

Ας γινουν. και οι οβα μονιμοι τοτε αφου εχουμε θεματα στον στρατο
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

Μα ο ιδιος μου το ειπε αυτο που σου λεω. Επισης δε κανω κανενα ονειρο, εγω δε θα συμμετασχω στη προκηρυξη οποτε δε με ενδιαφερει τι θα γινει εν τελη.
Απλα σας λεω τι μου ειχε πει ο Προεδρος Συνοριακων.
-
ekamitis92

διαβασε το φεκ αν ενδιαφερεσεFrouros97 έγραψε:Μα ο ιδιος μου το ειπε αυτο που σου λεω. Επισης δε κανω κανενα ονειρο, εγω δε θα συμμετασχω στη προκηρυξη οποτε δε με ενδιαφερει τι θα γινει εν τελη.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

Ρε φιλε ξερω τι λεει οτι δε γινεται να μονιμοποιηθουν και απολυονται μετα τα 5 ετη. Που ξερεις εσυ τι νομο θα βγαλουν σε 5 χρονια για να τους κρατησουν?!
Δε με ενδιαφερει κιολας απλα στην Ελλαδα ειμαστε τι σας φαινεται περιεργο.
Δε με ενδιαφερει κιολας απλα στην Ελλαδα ειμαστε τι σας φαινεται περιεργο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες