Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από kamp_john »

Ranger94 έγραψε:Αρα φιλε ο καθενας εχει δικαιωμα να ειναι δυσαρεστημενος οταν βλεπει να δινονται δευτερες ευκαιριες. Λεει πουθενα η προκηρηξη οτι δινουμε 2η ευκαιρια; Οχι, οποτε οι επιλαχοντες εχουν δικαιωμα να ειναι δυσαρεστημενοι με αυτο που εγινε!Για φαντασου εσυ να ησουν στους πρωτους 10 επιλαχοντες, να περιμενες να ερθει η σειρα σου και να εβλεπες να δινουν δευτερες ευκαιριες σε κομμενους. Οτι και να λεμε ειναι αδικο, η προκηρυξη αναγραφει συγκεκριμενα ορια που πρεπει να τηρουνται!

Συμφωνώ και επαυξάνω σε ότι είπες.. αλλά στην προκειμένη περίπτωση και στην συγκεκριμένη προκήρυξη σχεδόν όλοι οι επιλαχόντες καλέστηκαν και θα κληθούν να στελεχώσουν αλλά νησιά .. αλλά ο τρόπος και το hate που βγάζει ο άλλος από πάνω είναι για να απορεις με τέτοιες συμπεριφορές !

limitlesss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από limitlesss »

Βοηθησαν πολλα παιδια καλως η κακως... Το ποιο ειναι το σωστο το ξερουμε ολοι... Αποκει και περα καλη μας τυχη εκει μεσα που θα μπουμε τωρα 3 μηνες υπομονη και μετα ο καθενας στο ποστο του...
Gunman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Gunman »

Κάτσε ρε φίλε γιατί να απορείς με τη συμπεριφορά μου; όταν σε άλλους βγαίνει η χολή να πιάσουν τους χρόνους παθαίνουν τα χειρότερα απτό αγχος μήπως δεν επιτύχουν, πονάνε τα κόκαλα τους απτις καθημερινές προπονήσεις και μου πάνε άτομα που δεν έχουν τρέξει ποτέ στη ζωή τους και τους περνάνε. ε όχι ρε φίλε αυτό είναι αδικία!!! ήμουν μπροστά στα αγωνίσματα και μπορώ και μιλάω. ηθελαν να τους περάσουν όλους κ γι'αυτό έδωσαν ξανά κ ξανά τα αγωνίσματα. τωρα τι λέτε εσείς δεν με ενδιαφέρει. εσυ βολευτηκες κ δεν σε νοιάζει ο πρώτος απτους επιλαχόντες όμως του έχεις "κλέψει" τη θέση πολύ ωραίο ε;
limitlesss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από limitlesss »

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι αφου τους περασαν ολους εσενα γιατι δεν σε περασαν ;
nikomp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikomp »

Δεν συμμετείχα σε αυτή τη προκύρηξη, γι'αυτό φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από kamp_john »

nikomp έγραψε:Δεν συμμετείχα σε αυτή τη προκύρηξη, γι'αυτό φίλε μου.

Σε πρώτη φάση καλό θα ήταν να έχεις ένα προφίλ και να γράφεις. Σε δεύτερη φάση δεν συμμετείχες στην προκήρυξη αλλά ήσουν μπροστά στα αγωνίσματα που δεν άφηναν λόγο των μέτρων να περάσουν ούτε οι προπονητές των παιδιών; Μάλιστα..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Xanthos »

https://workenter-gr.cdn.ampproject.org/v/s/workenter.gr/el/article/18390/sunoriofulakes-480-nees-8eseis?amp_js_v=a3&amp_gsa=1&amp&usqp=mq331AQFKAGwASA%3D#aoh=15934430816758&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%CE%91%CF%80%CF%8C%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fworkenter.gr%2Fel%2Farticle%2F18390%2Fsunoriofulakes-480-nees-8eseis
Ο. Π. Κ. Ε
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Crocop92 »

Ξανθε μετά την 5ετια σπίτια μας άμα μπουνε η αυτοί που θα μπουν εν τέλει;
Mary98
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mary98 »

Πότε βγαίνει η προκήρυξη ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

1 εβδομάδα μετά συνήθως, αλλά μπορεί και αύριο στους 800 αν θυμάμαι καλά μετά από 1 μέρα βγήκε
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Έχει εντοπιότητα Αθήνα;
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Kwstas26 έγραψε:Έχει εντοπιότητα Αθήνα;
έτσι ακούστηκε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ο προεδρος Συνοριακων Αττικης ετσι μου ειχε πει οτι θα εχει εντοπιοτητα και Αθηνα!
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Βγήκαν οι ικανοί για τα νησια... Όπως τα υπολόγισα 638 άτομα ικανοί πάνω κάτω... Οπότε κάπου στις 162 κενες οργανικές για συνοριοφυλακες ορισμένου χρόνου, και ρωτώ δεν μπορεί να προσθέσει τις κενές οργανικές σε αυτή των 480;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Xanthos »

Το ΦΕΚ στους νόμους που έχει το λέει ρητά.. Δεν δικαιούστε μονιμοτητα η μετάθεση η μετάταξη.. Δεν έχεις το δικαίωμα μονιμότητας και μπλα μπλα μπλα οπότε φίλε crocop το τι θα γίνει μέσα σε αυτή την 5ετια κάνεις δεν ξέρει.. αν κ κατά την γνώμη μου δεν πιστεύω πως θα γίνουν μόνιμοι.. Έχω άπειρα μηνύματα προς αυτά κ τις απορίες του τύπου αν γίνουν εκλογές ίσως τους κάνουν.. κ όμως μην το έχεις στο μυαλό σου γιατί θα σου πούνε τέτοια σύμβαση υπέγραψες κ ήταν εις γνώσεις σου.. τεσπα.. κάνεις όμως δεν ξέρει. Το μόνο κακο στο όλο θέμα είναι ότι ναι μεν Ει σαι συμβασιούχος ανά 1 έτος με αξιολόγηση αλλά ταυτόχρονα δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για κάπου αλλού.. Αυτά.. Καλή επιτυχία από εμένα σε όποιον τα κάνει!!!

Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες