Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Δεν έχω ιδέα στους ΕΦ τους εξέτασαν κανονικά !
Δεν γνωρίζω ! Αυτό που ξέρω είναι ότι στην προκυρηξη με τους ΕΦ τους εξέτασαν κανονικά
https://www.lesvospost.com/2020/06/blog-post_97.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&m=1
-
Mind.breath94
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 1
Δεν εχει αλλα υγειονομικά, μονο βγαζεις ρουχα να δουν για τα τατουαζ και τομες απο χειρουργείο
Με τα τατουαζ τι λέτε να γίνει ;
Υγειονομικά έχει μόνο έλεγχο για τομές από χειρουργεία και τατουαζ όπως ειπε και ο φίλος παραπάνω και μόνο αν στην καρτέλα που έχουμε συμπληρώσει υπάρχει κάτι το μεμπτό θα ακολουθήσει επανεξέταση. όσον αφορά τα τατουάζ με το γράμμα του νόμου όσοι έχουν σε εμφανές σημείο το οποίο δεν καλύπτεται από τη θερινιλη στολή αποκλείονται του διαγωνισμού .. βέβαια το ίδιο ισχυε και στους ΕΦ αλλά πολλοί με τατουάζ περάσανε. ειδωμεν !
- Fragomaster
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 14
Χαίρετε κύριοι, μπορεί κάποιος πρόθυμος να μου εξηγήσει τι ισχύει με τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου; Πόσος είναι ο μισθός; Και αν υπάρχουν περιθώρια μονιμότητα;
Και εγώ έτσι άκουσα ότι περάσανε όλοι με τατουαζ ! Ειδικά όσοι και χαρτί ότι το βγάζουν !
-
Paok
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 7
Παιδιά πολι δύσκολο είναι να περάσουμε με τα τατουάζ
Θα κόψουν λες ; Εδώ δεν έκοψαν στους ΕΦ
Όσοι είναι επιλαχωντες στα νησιά θα συμπληρώσουν τα Κενά σε καστελοριζο, Λέρο και νησο Μεγιστη που δεν έκαναν αιτήσεις από εκεί... Τελευταία ενημέρωση
πως πάει η Δίας;glock έγραψε:Όσοι είναι επιλαχωντες στα νησιά θα συμπληρώσουν τα Κενά σε καστελοριζο, Λέρο και νησο Μεγιστη που δεν έκαναν αιτήσεις από εκεί... Τελευταία ενημέρωση
Βγήκαν οι ημερομηνίες για τους 400!! το ότι σε βάζουν να πληρώσεις για το τεστ με ξεπερνάει... Εκτός αν έχεις υπομονή και πας σε δημόσιο!!! Καλή επιτυχία μαγκιτες μου
Η Δίας πάει καλά
Μάγκες δύσκολα θα είναι στα μικρά νησιά αλλά υπομονή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες