Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ufc »

Police7 έγραψε:
Αιολευς έγραψε:Τι ακριβώς σου εργαψε στο κενό της καρτέλας;Εκει π λεει αντ. Χρωμ:

Αποτι ξερω αν αποτυγχάνεις να περασεις το τεστ ισιχαρα

Δλδ αυτο με τους αριθμούς. Αποτυγχανεις να περασεις τα πκε.(σε κανενα σωμα ασφαλειας, ακόμα κ δόκιμος)

Αλλα ρωτησε κάποιον εξειδικευμένο ιατρό η γνωστό σου σε σώματα ασφαλείας!
δεν κοβεσαι! Κανονικά μπαίνεις! Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών έχουν δυσχρωματοψια!

και απο που οφειλεται η δυσχρωματοψια;

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

ufc έγραψε:
Police7 έγραψε:
Αιολευς έγραψε:Τι ακριβώς σου εργαψε στο κενό της καρτέλας;Εκει π λεει αντ. Χρωμ:

Δλδ αυτο με τους αριθμούς. Αποτυγχανεις να περασεις τα πκε.(σε κανενα σωμα ασφαλειας, ακόμα κ δόκιμος)

δεν κοβεσαι! Κανονικά μπαίνεις! Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών έχουν δυσχρωματοψια!

κληρονομικό είναι, δεν μπορείς να την "γιατρέψεις" απλά δεν μπορείς να διακρίνεις κάποια χρώματα μέσα σε πολλά!! Εκείνο το βιβλιαράκι πχ π σ δίνει ο οφθαλμίατρος να δεις π έχει τους αριθμούς, εσύ μπορεί να μην ξεχωρίζεις τους αριθμούς μέσα σε αυτό αλλά ένας 100 χρόνων παππούς να μπορεί! Κληρονομικό είναι δεν είναι κάτι
Αιολευς
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Αιολευς »

ufc έγραψε:
Police7 έγραψε:

Η δυσκολία διάκρισης των χρωμάτων ή αποχρώσεων. Η δυσκολία αυτή έχει πολλές διαβαθμίσεις ως προς την σοβαρότητα. Όλες οι σχολές δέχονται υποψήφιους με ελαφρού βαθμού δυσχρωματοψία, δηλαδή υποψηφίους που τουλάχιστον μπορούν να διακρίνουν τα βασικά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε). Αυτό βρηκα για την σχολή της αστυνομίας! ελπίζω να βοήθησα

Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ufc »

Και στην θητεια κατι παιδια ειχα δυσχρωματοψια, νομιζω ειχαν οπλο

με λειζερ δεν γιατρευεται;

για ικαρων να μην πω καν

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

ufc έγραψε:Και στην θητεια κατι παιδια ειχα δυσχρωματοψια, νομιζω ειχαν οπλο

με λειζερ δεν γιατρευεται;

για ικαρων να μην πω καν

όχι σ απαντάω είναι κληρονομικό. Ούτε με λέιζερ ούτε με τίποτα δεν είναι πρόβλημα ή δυσχρωματοψια!! Όπως επίσης όλοι με δυσχρωματοψια ξεχωρίζουν τα βασικά χρώματα!!! Οπότε μην αγχώνεσαι με αυτό
ΕΜΚ/Δ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΕΜΚ/Δ »

police7 και ομως για αυτη τη μαλακια που δε γιατρευεται ουτε το επιλεγεις βγαινεις ι2 ειναι αδικο... Παθων ειμαι και για να περασω το τεστ και να παω εδ. Δυν. Κουραστηκα πολυ ψυχολογικα. Μηνες προπονουμουν σε διαφορες εικονες πριν μπω για να εχω καλη επαφη και αντι να λεω αυτα που βλεπω ελεγα τα αντιθετα...
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

ΕΜΚ/Δ έγραψε:police7 και ομως για αυτη τη μαλακια που δε γιατρευεται ουτε το επιλεγεις βγαινεις ι2 ειναι αδικο... Παθων ειμαι και για να περασω το τεστ και να παω εδ. Δυν. Κουραστηκα πολυ ψυχολογικα. Μηνες προπονουμουν σε διαφορες εικονες πριν μπω για να εχω καλη επαφη και αντι να λεω αυτα που βλεπω ελεγα τα αντιθετα...
και εγώ δυσχρωματοψια εχω και γιαυτό στο λέω και ειδικές δυνάμεις έχω πάει, αυτά είναι μλκιες, πουθενά δεν σε κόβουν για τέτοιο. Λόγο, είναι. Κάτι π είναι κληρονομικό αρκεί να ξεχωρίζεις τα βασικά χρώματα και αρκεί αυτό!!! Μόνο όσοι έχουν αχρωματοψία δεν μπορούν και αυτό το λέω με μια επιφύλαξη!!!
Αιολευς
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Αιολευς »

Police7 έγραψε:
ΕΜΚ/Δ έγραψε:police7 και ομως για αυτη τη μαλακια που δε γιατρευεται ουτε το επιλεγεις βγαινεις ι2 ειναι αδικο... Παθων ειμαι και για να περασω το τεστ και να παω εδ. Δυν. Κουραστηκα πολυ ψυχολογικα. Μηνες προπονουμουν σε διαφορες εικονες πριν μπω για να εχω καλη επαφη και αντι να λεω αυτα που βλεπω ελεγα τα αντιθετα...
και εγώ δυσχρωματοψια εχω και γιαυτό στο λέω και ειδικές δυνάμεις έχω πάει, αυτά είναι μλκιες, πουθενά δεν σε κόβουν για τέτοιο. Λόγο, είναι. Κάτι π είναι κληρονομικό αρκεί να ξεχωρίζεις τα βασικά χρώματα και αρκεί αυτό!!! Μόνο όσοι έχουν αχρωματοψία δεν μπορούν και αυτό το λέω με μια επιφύλαξη!!!

Εμένα ο κολλητός μού πέρασε αθλήματα, ψυχολόγο, ιατρικά και κοπηκε στην εξεταση ισιχαρα για δυσχρωματοψια! ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΟΣ! δν ξερω αν στις ΕΔ κανουν την εξεταση αυτή; Η τωρα τα έκαναν αυστηρότερα τα μετρα!

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Αιολευς έγραψε:
Police7 έγραψε:

Εμένα ο κολλητός μού πέρασε αθλήματα, ψυχολόγο, ιατρικά και κοπηκε στην εξεταση ισιχαρα για δυσχρωματοψια! ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΟΣ! δν ξερω αν στις ΕΔ κανουν την εξεταση αυτή; Η τωρα τα έκαναν αυστηρότερα τα μετρα!

για τους δόκιμος δεν. Γνωρίζω αλλά για τα σώματα ασφαλείας δεν υπάρχει κανένα θέμα έχω περάσει πόσα πκε και από πανελλήνιες και φέτος κανένα πρόβλημα δεν είχα ποτέ με την δυσχρωματοψια, και στο πεύκο μ το έκαναν τους το είπα και τίποτα δεν άλλαξε, κανονικά ειδικές πήγα!!
Αιολευς
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Αιολευς »

Πέρασες πκε Στους ειδικούς τον Οκτώβρη;

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Police7 έγραψε: Πέρασες πκε Στους ειδικούς τον Οκτώβρη;

επιλαχών
Titos21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Titos21 »

Αλάνια καλημέρα! Κάποια εξέλιξη σχετικά με τα αθλήματα και τις πκε για τους 400; του Έβρου υπάρχει;
Αιολευς
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Αιολευς »

Να σε ρωτήσω αν μπορείς να με βοηθήσεις! Οσα αφορα τα τατουάζ στους ειδικούς.. ειναι αυστηροί;

Γτ εχω ενα σε "μη εμφανες " οχι κακόβουλο και να προσβάλει.

Και ένα μικρό " σε εμφανές "εναν σταυρό που εχω κανει συνεδρίες αφαιρεσης και είναι θολω(εχω βέβαια βεβαίωση αφαιρεσης οτι ακολούθα συνεδρίες απο ιατρό).

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Αιολευς έγραψε:Να σε ρωτήσω αν μπορείς να με βοηθήσεις! Οσα αφορα τα τατουάζ στους ειδικούς.. ειναι αυστηροί;

Γτ εχω ενα σε "μη εμφανες " οχι κακόβουλο και να προσβάλει.

Και ένα μικρό " σε εμφανές "εναν σταυρό που εχω κανει συνεδρίες αφαιρεσης και είναι θολω(εχω βέβαια βεβαίωση αφαιρεσης οτι ακολούθα συνεδρίες απο ιατρό).

και στο μέτωπο να είχες φέτος θα σε περνούσαν
Αιολευς
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Αιολευς »

Άρα δλδ δν θα εχω κάποιο πρόβλημα θες να πεις; Γτ ειμαι επιτυχών στους 800 συνοριοφυλακες των νησιών!

Και οσο νανε εγω άγχος για το συγκεκριμένο θεμα!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 10 επισκέπτες