Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Υποψήφιος έγραψε:Η εκπαίδευση θα είναι όπως με τους ειδικούς φρουρούς.45 ημέρες (θεωρητικά) και 45 ημέρες πρακτική.

Ξεφτίλα! Γι΄αυτό έχει γεμίσει το νοσοκομείο με νεοεισαχθέντες ειδικούς τραυματίες ΔΙΑΣ.

Έχεις θέμα σίγουρα, βλακείας ή ηλιθιότητας, τσέκαρε το.

Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από kamp_john »

Παιδιά καλησπέρα.. εύχομαι να είστε όλοι υγιείς και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους οικείους σας ! Άκουσα απο μια κοπέλα την μέρα που έκανα τις εξετάσεις στη Λέσβο ότι 13 Απριλίου θα μας καλέσουν για ΠΚΕ.. με δεδομένη την κατασταση που επικρατεί το θεωρώ λίγο δύσκολο ως απίθανο.. έχει ακούσει κανείς κάτι ή έχει κάποια πληροφορία ;
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

fsafsa, σε 5 μέρες δεν μπορείς να γίνεσαι οδηγός αστυνομικής μηχανής!Δεν τα λένε με τους τραυματισμούς.

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Υποψήφιος έγραψε:fsafsa, σε 5 μέρες δεν μπορείς να γίνεσαι οδηγός αστυνομικής μηχανής!Δεν τα λένε με τους τραυματισμούς.

Αφού δεν είσαι στην ΔΙ. ΑΣ και δεν τα ξέρεις, κάτσε σπίτι και μην λες χαζομάρες.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Fsafsa η αληθεια ειναι οτι η εκπαιδευση ηταν πολυ προχειρη... οι περισσοτεροι που μπηκαν ειχαν διπλωμα για παπι και σε μια βδομαδα τους εμαθαν να οδηγουν μεγαλου κυβισμου μηχανες και τους πεταξαν στο δρομο! Εμας που οδηγουμε μηχανες και εχουμε 4-5 χρονια εμπειρια στη συνοδεια επισημων δε μας ηθελε Χρυσοχοιδης, μειναμε απεξω για 50 μορια για να μπουν οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι.. αντε μη τα θυμηθω τωρα!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ranger94 έγραψε:Fsafsa η αληθεια ειναι οτι η εκπαιδευση ηταν πολυ προχειρη... Οι περισσοτεροι που μπηκαν ειχαν διπλωμα για παπι και σε μια βδομαδα τους εμαθαν να οδηγουν μεγαλου κυβισμου μηχανες και τους πεταξαν στο δρομο!Εμας που οδηγουμε μηχανες και εχουμε 4-5 χρονια εμπειρια στη συνοδεια επισημων δε μας ηθελε Χρυσοχοιδης, μειναμε απεξω για 50 μορια για να μπουν οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι. Αντε μη τα θυμηθω τωρα!

χααχα μη ξεκινάς όχι, αλλά να μην ξεχνάς ότι υπάρχουν άνθρωποι που δε μπήκαν για λιγότερα από εσένα... :)

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

υποψήφιοσ έγραψε:fsafsa, σε 5 μέρες δεν μπορείς να γίνεσαι οδηγός αστυνομικής μηχανής!δεν τα λένε με τους τραυματισμούς.

σταματα να λες ανακρηβιες ενα μηνα καναμε εμεις που ειχαμε το α2 μαθηματα πανω στις μηχανες και αυτο γιατι ειμασταν οι περισσότεροι κατω των 24 ετων και το απεριόριστο δεν μπορουσαμε να το παρουμε πολιτες. οι πιο πολυ γιναμε οδηγοι και αλλοι οχι ομως. σταματηστε να βγαζετε χολη διοτι αποτύχατε να μπείτε στο σωμα. δεστε μπροστα τωρα θα υπαρξουν ευκαιριες!
Υποψήφιος

Papaxitos,27 ετών είμαι και παραιτήθηκα πριν κατέβω Αθήνα για 45 μέρες πρακτική. Αυτή τη στιγμή είμαι επιτυχών στους Σημαιοφόρους Λ. Σ.

Έφεδρος ειδικών δυνάμεων και όλα τα διπλώματα οδήγησης.

Με Α1 έκανες 5 μαθήματα. Οι περισσότεροι δεν είχαν οδηγήσει ποτέ τους μηχανή, επειδή είχαν κάνει επέκταση από 125cc σε απεριόριστο με ένα απλό παράβολο. Μαζί και εγώ. Επίσης, ενημερώνομαι από δικά μου άτομα, τι γίνεται καθημερινά.

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Ranger94 έγραψε:Fsafsa η αληθεια ειναι οτι η εκπαιδευση ηταν πολυ προχειρη... Οι περισσοτεροι που μπηκαν ειχαν διπλωμα για παπι και σε μια βδομαδα τους εμαθαν να οδηγουν μεγαλου κυβισμου μηχανες και τους πεταξαν στο δρομο!Εμας που οδηγουμε μηχανες και εχουμε 4-5 χρονια εμπειρια στη συνοδεια επισημων δε μας ηθελε Χρυσοχοιδης, μειναμε απεξω για 50 μορια για να μπουν οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι. Αντε μη τα θυμηθω τωρα!

Παιδιά η εκπαίδευση σε όλες τις σειρές ΔΙ. ΑΣ δεν κρατάει πολύ, μην μπερδεύεστε με την ΔΕΛΤΑ.

Stam93
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Stam93 »

Μάγκες ΠΚΕ για τους 800 έχουμε ακούσει κάτι;
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Υποψήφιος έγραψε:Papaxitos,27 ετών είμαι και παραιτήθηκα πριν κατέβω Αθήνα για 45 μέρες πρακτική. Αυτή τη στιγμή είμαι επιτυχών στους Σημαιοφόρους Λ. Σ.

Έφεδρος ειδικών δυνάμεων και όλα τα διπλώματα οδήγησης.

Με Α1 έκανες 5 μαθήματα. Οι περισσότεροι δεν είχαν οδηγήσει ποτέ τους μηχανή, επειδή είχαν κάνει επέκταση από 125cc σε απεριόριστο με ένα απλό παράβολο. Μαζί και εγώ. Επίσης, ενημερώνομαι από δικά μου άτομα, τι γίνεται καθημερινά.

@@δια ενημερώνεσαι και το ο, τι παραιτήθηκες σημαίνει πολλά, δεν γούσταρες την αστυνομία, το σιγουράκι ψάχνεις και την καλοπέραση σου, δεν μου λένε τίποτα ούτε τα διπλώματα ούτε οι Ειδικές Δυνάμεις, για το βόλεμα υπηρέτησες εκεί μόνο και μόνο για τα μόρια όπως και πολλοί άλλοι, κάνε πρώτα κριτική στον εαυτό σου και μετά κρίνε τους υπόλοιπους.

Υποψήφιος

Ποιος σου είπε ότι μου άρεσε, έτσι όπως είναι!Όταν έχεις και άλλες επιλογές, τότε διαλέγεις την καλύτερη.

johny junky
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από johny junky »

fsafsa να σε ενημερώσω:1ον, για σημαιοφόρους δεν παίρνεις μόρια από ειδικές ούτε από δόκιμος.2ον, για να πήγε, έχει πτυχίο αει νομική, πολυτεχνείο, οικονομικά

3ον, εννοείται ότι θα προτιμήσει αξ/κος και όχι ε. Φ. Που είναι ισοδύναμο του στρατιώτη

γιατί σπάζεσαι τόσο;

Υποψήφιε, συγχαρητήρια, τα λέμε στη σχολή (όταν τελειώσει η καραντίνα)

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Αφου εχει βγαλει τοσο δυσκολο πτυχιο αει, γιατι οταν εδωσε πανελληνιες δε δηλωσε σχολη Αξιωματικων αστυνομιας ή Αστυφυλακων και περασε σε Αει?; Αυτο σημαινει οτι τωρα το θυμηθηκε να μπει στα σωματα ασφαλειας επειδη δε βρισκει δουλεια πανω στο πτυχιο του!

Δικαιωμα του ειναι εννοεται, αλλα να ξερουμε και τι λεμε!!

ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

fsafsa ειλικρινά Ο μόνος λόγος που μπαίνω στο φόρουμ είναι για να σε βλέπω να κλαίγεσαι συνέχισε να μας ψυχαγωγεις :)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες