Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Goudi98
Κάποια ανακοίνωση για την διεξαγωγή των αθλημάτων για τους 400 του Έβρου;
-
kyriakos155
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 99
Παιδιά, βλέπετε δεν γνωρίζει κάποιος, κάντε υπομονή όταν θα μάθουμε κάτι θα ανακοινωθεί. Επίσης καλό είναι να βλέπετε και από που ξεκινάει μια συζήτηση. Μη ψάχνετε να βρείτε αμέσως την απάντηση επειδή ρωτάτε. Κάντε λίγο μια αναζήτηση στις πιο πίσω σελίδες.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
Ε. Φ
Μαγκες παρακολουθω γιατι στην ιδια θεση ειχα βρεθει κ εγω καποτε. επειδη βλεπω οτι λετε για μονοποποιηση στην 5ετια εχω να πω οτι αν ηταν θα βγαζαν αμεσως μονιμες θεσης οπως κανανε με ειδικους φρορους κ συνοριοφυλακες του εβρου. εδω στο σωμα ακουγεται οτι σας προοριζουν αποκλειστικα για Κυτ κ δν θα ειναι καθολου καλα τα πράγματα σε θεμα βαρδιες συνθηκες κτλ. Καμια σχεση η φαση τον ειδικων φρουρων με συνοριακους. οπως λεει κ πιο πανω ενας φιλος αν δν το γουσταρεται εσεις της παραμεθοριου λογω αυξημενης ροης μεταναστων κ ιδεολογιας απεναντι σε μεταναστες κ να δουλευετε σε ενα χωρο που προκαλει κακο στον τοπο σας μην το κανετε κ μονο μονο για αποκατασταση δν ειναι ολα για ολους.(ειμαι κ εγω απο νησι με θεμα μεταναστων κ με ποναει αυτο για τον τοπο μου)σχετικα με αθληματα κ σχολη μπορω να δωσω πληροφοριες αν καποιος θελει γιατι περασα κ εγω απο εκει σαν μονιμος ειδικος φρουρος.
-
Κατοικος Λεσβου
Απο 1/1/2020 με τον σχετικο νομο που ψηφιστικε οι περιπολιες στα συνορα ειναι μικτες, δηλ στρατος +αστυνομια. Στα νησια αυτο δεν εφαρμοζεται ακομη... Οι Συνοριοφυλακες συνεργαζονται με στρατο και frontex ως προς την φυλαξη των συνορων, αυτη ειναι η βασικη εργασια τους. Τα ΚΥΤ εχουν μεσα ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και γυρω γυρω στρατο... δεν μπορουν αυτοι να αντικατασταθουν με Συνοριοφυλακες.
Εχουμε κανα νεο για τους 180 της Αθηνας?;
-
Sotos
Καλησπέρα παιδιά Μια σημαντική ερώτηση αν ξέρει Κάπιος
Μετράνε ΔΜΣ στους συνοριακους;
Και αν ναι ποιά είναι τα όρια
Επίσης δίνουν πολύ βάση στα κιλά
Δεν είμαι χοντρός Αλλά κάνω βάρη πολλά χρόνια και έχω πολλά μυϊκά κιλα
Μετράνε ΔΜΣ στους συνοριακους;
Και αν ναι ποιά είναι τα όρια
Επίσης δίνουν πολύ βάση στα κιλά
Δεν είμαι χοντρός Αλλά κάνω βάρη πολλά χρόνια και έχω πολλά μυϊκά κιλα
Ρε παίδες σαν πολύ δεν αργούν για τους 800 ; Με δεδομένο ότι δεν έιχε μεγάλη συμμετοχή μου κάνει εντύπωση που αργούν.. έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
αυτό αναρωτιέμαι και εγώ, σε πιο παλιά ποστ σας είχα αναφέρει, σκεφτείτε αν τελικά περάσουν αυτα που ζητάει η περιφέρεια βορειου Αιγαίου αλλά και ο κόσμος με τα επεισόδια που είχαμε και τελικά οι δομές δεν γίνουν τι θα γίνει με την προκήρυξη; Κάτι τέτοιο νομίζω συμβαίνει και τώρα, οι δημιουργία τους έχει σταματήσει, αλλά και να φτιαχτεί δεν θα έχει χωρητικότητα πάνω από 2000 άτομα, όπως και στα υπόλοιπα νησια!!! Στο τέλος ίσως να χρειαστούν μόνο τους μίσους από την προκήρυξη η και να μην χρειαστούν και κανέναν!!! Ο Μουτζούρης ο περιφέρειαρχης Β Αιγαίου είναι σίγουρος. Πως δεν θα δημιουργηθούν κλειστά κέντρα η αν δημιουργηθούν θα είναι μικρής χωρητικότητας!!! Ίσως τελικά να πάει στραφει η προκήρυξη η οι μισοί τουλάχιστον!!! Λέω μια άποψη πάντα, φιλικά!! Αναλογιστείτε και εσείς λίγο την σκέψη μου!!! Επίσης φτιάχνουν κλειστή δομή στις Σέρρες, θα χρειαστούν και εκεί συνοριοφυλακεσ!!!kamp_john έγραψε:Ρε παίδες σαν πολύ δεν αργούν για τους 800 ; Με δεδομένο ότι δεν έιχε μεγάλη συμμετοχή μου κάνει εντύπωση που αργούν.. έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
Και στην αθηνα θα φτιαχτουν λεει κλειστα κεντρα.. αρα βλεπω αυτοι οι 180 της αθηνας να βαρανε σκοπιες και περιπολιες στα κλειστα κεντρα και ση Διευθυνση Αλλοδαπων να πανε λιγοι!
κοντά. Στην. Αττική λένε όχι στην Αθήνα!!! Για Λαμία λένε όλοιPlayer7 έγραψε:Και στην αθηνα θα φτιαχτουν λεει κλειστα κεντρα.. αρα βλεπω αυτοι οι 180 της αθηνας να βαρανε σκοπιες και περιπολιες στα κλειστα κεντρα και ση Διευθυνση Αλλοδαπων να πανε λιγοι!
Και απο ποιους θα επανδρωθουν αυτα κοντα στη Λαμια; Λογικα απο τους 180 της αθηνας.. αφου οι 480 θεσεις ειναι για Αθηνα Κορινθο, Παρανεστι και αλλη μια περιοχη!
Γτ αυτοί στις Σέρρες από που θα επανδωρθουν, αυτό λέμε, κάτσε να βγει προκήρυξη και θα δούμε που θα γίνουν και που θα πάρει εκτός από αυτούς στις ΣέρρεςPlayer7 έγραψε:Και απο ποιους θα επανδρωθουν αυτα κοντα στη Λαμια; Λογικα απο τους 180 της αθηνας.. αφου οι 480 θεσεις ειναι για Αθηνα Κορινθο, Παρανεστι και αλλη μια περιοχη!
Ρδελο τα εχουν κανει.. στα νησια δε βλεπω να γινονται κλειστα κεντρα, θα τους παρουν για ενα χρονο τους συμβασιουχους οσους εκαναν αιτηση και μετα διωξιμο! Γι αυτο δεν εχουν βγαλει ανακοινωση!
άμα δεν γίνουν τα κέντρα δεν θα τους πάρει καν!! Για Λέσβο και Χίο μάλλον δεν θα γίνουν η θα γίνουν πολύ μικρά και έτσι δεν θα χρειάζονται τόσοι όσοι έλεγε η προκ!!Player7 έγραψε:Ρδελο τα εχουν κανει.. στα νησια δε βλεπω να γινονται κλειστα κεντρα, θα τους παρουν για ενα χρονο τους συμβασιουχους οσους εκαναν αιτηση και μετα διωξιμο! Γι αυτο δεν εχουν βγαλει ανακοινωση!
-
Αιολεύς
Ε. Φ έγραψε:Μαγκες παρακολουθω γιατι στην ιδια θεση ειχα βρεθει κ εγω καποτε. επειδη βλεπω οτι λετε για μονοποποιηση στην 5ετια εχω να πω οτι αν ηταν θα βγαζαν αμεσως μονιμες θεσης οπως κανανε με ειδικους φρορους κ συνοριοφυλακες του εβρου. εδω στο σωμα ακουγεται οτι σας προοριζουν αποκλειστικα για Κυτ κ δν θα ειναι καθολου καλα τα πράγματα σε θεμα βαρδιες συνθηκες κτλ. Καμια σχεση η φαση τον ειδικων φρουρων με συνοριακους. οπως λεει κ πιο πανω ενας φιλος αν δν το γουσταρεται εσεις της παραμεθοριου λογω αυξημενης ροης μεταναστων κ ιδεολογιας απεναντι σε μεταναστες κ να δουλευετε σε ενα χωρο που προκαλει κακο στον τοπο σας μην το κανετε κ μονο μονο για αποκατασταση δν ειναι ολα για ολους.(ειμαι κ εγω απο νησι με θεμα μεταναστων κ με ποναει αυτο για τον τοπο μου)σχετικα με αθληματα κ σχολη μπορω να δωσω πληροφοριες αν καποιος θελει γιατι περασα κ εγω απο εκει σαν μονιμος ειδικος φρουρος.
Μπροεις να μας πεις μερικες πληροφορίες;
Όσο αφορα τα ιατρικά;
Και για τα ταττου τι παίζει;
Γτ χω ενα μικρό στη περιοχή του καρπού!
Η μερικες πληροφορίες και για τα ψυχολογικά;
Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες