Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

δεν Ρωτάω καλέ μου άνθρωπε αν μπορείς να παραιτηθείς ή όχι ρωτάω πού διάβασες ΕΩΣ Πέντε χρόνια
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

ΛΟΚ335 έγραψε: δεν Ρωτάω καλέ μου άνθρωπε αν μπορείς να παραιτηθείς ή όχι ρωτάω πού διάβασες ΕΩΣ Πέντε χρόνια
τα 5 χρόνια σε πείραξαν εσενα; Βάλε 10 από εμένα!!
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Police7 έγραψε:
ΛΟΚ335 έγραψε: Συμφωνώ μαζί σου Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό στη σελίδα 29 όπως και κάθε λέξη σε όλη την προκήρυξη ! Η ερώτηση Δεν είναι αν μπορείς να παραιτηθείς ή όχι και πότε, ούτε αν μπορείς να κάνεις χαρτιά σε άλλη προκήρυξη η ερώτηση είναι η εξής: Που διαβάσατε ότι η ετήσια θητεία είναι συνεχώς ανανεούμενη ΕΩΣ πέντε χρόνια ! Νομίζω είναι πολύ σαφής η ερώτηση!
συνεχώς ανανεουμενη είναι για 5 χρόνια, απλά εσύ πάνω στον χρόνο όταν λήξη η σύμβαση θα μπορεί να παραιτηθείς όχι όμως μέσα στην χρονια! Και η απάντηση ξεκάθαρη είναι! Συνεχώς ανανεουμενη είναι!

Δεν λέει πουθενά για 5 χρόνια μέσα στην προκήρυξη εκτός και αν έχει ψηφιστεί ή έχει βγει κάποιο ΦΕΚ.

Ρε παιδιά εσείς που ενδιαφέρεστε πρέπει να τα ψάχνετε αυτά, δόξα το θεό στην εποχή του ίντερνετ βρίσκεις τα πάντα.

ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

Εξαιρετικό επίπεδο συζήτησης βάλε 10 από μένα!!! και ξαναρωτάω που διαβάσατε ότι είναι συνεχούς ανανεούμενη έως πέντε χρόνια !!! Αν έχει κάποιος τη στοιχειώδη σοβαρότητα ας απαντήσει σχετικά
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

ΛΟΚ335 έγραψε: Εξαιρετικό επίπεδο συζήτησης βάλε 10 από μένα!!! και ξαναρωτάω που διαβάσατε ότι είναι συνεχούς ανανεούμενη έως πέντε χρόνια !!! Αν έχει κάποιος τη στοιχειώδη σοβαρότητα ας απαντήσει σχετικά
το σημασία έχει καλέ μου άνθρωπε αν είναι 5,10,2; Βαριέμαι να κάτσω μέσα τώρα να ψάξω αν λέει κάπου για 5!! Σύμφωνα με τις δηλώσεις εγώ σ λέω ότι θα είναι 5!! Ας μην είναι 5 ας είναι 2,3,5,10!!
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Police7 έγραψε:
ΛΟΚ335 έγραψε: Εξαιρετικό επίπεδο συζήτησης βάλε 10 από μένα!!! και ξαναρωτάω που διαβάσατε ότι είναι συνεχούς ανανεούμενη έως πέντε χρόνια !!! Αν έχει κάποιος τη στοιχειώδη σοβαρότητα ας απαντήσει σχετικά
το σημασία έχει καλέ μου άνθρωπε αν είναι 5,10,2; Βαριέμαι να κάτσω μέσα τώρα να ψάξω αν λέει κάπου για 5!! Σύμφωνα με τις δηλώσεις εγώ σ λέω ότι θα είναι 5!! Ας μην είναι 5 ας είναι 2,3,5,10!!
επίσης διάβασε το φεκ για τους συνοριοφυλακες ορισμένου χρόνου για να σ φύγει η απορία για τα 5 έτη!!
ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

Εκεί που θέλω να καταλήξω φίλε μου είναι ότι δεν αναφέρει κάπου στην προκήρυξη για πόσα χρόνια θα ανανεώνονται οι συμβάσεις Συνεπώς δεν έχει όριο λέει ξεκάθαραότι προσλαμβάνονται με ετήσια θητεία Με δυνατότητα συνεχούς ανανέωσης χωρίς να αναφέρει πουθενά για πόσα χρόνια θα ανανεώνεται η σύμβασηόλα τα υπόλοιπείναι απλώς εικασίες και μέσα από αυτή την περίπλοκη σκέψη και υγιή αντιπαράθεσηκαταλήγουμε στο συμπέρασμαότι εσύ δεν έχεις διαβάσει την προκήρυξη Αν και αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο απλώς το αναφέρω
ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

ευχαριστώ πολύ Θα το ψάξω Θα με βοηθούσε αν Είχες κάποιο σχετικό link
ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

Γιατί έχω διαβάσει οτιδήποτε σχετικό με αυτή την προκήρυξη και δεν το έχω βρει κάπου Πιθανόν να μου ξέφυγε άνθρωπος είμαι Για αυτό ρωτάω εσένα που προφανώς Είσαι πολύ προσεκτικός και για να το λες κάπου το έχεις διαβάσει
Hungrier

Δημοσίευση από Hungrier »

Δεν αναφέρει στην προκυρηξη για πόσα χρόνια είναι η ανανέωση υποθέτουμε όμως πως θα είναι 5ης ανανέωση όπως γίνεται σε όλα τα σώματα ασφαλείας. Μετά τα 6 έτη δεν αναγράφει κάτι γαι μονιμοποίηση αλλά υποθέτουμε ότι μπορεί και να μονιμοποίηση.

Η αλήθεια είναι μια υπόθεση που καλό είναι να μην είμαστε σίγουροι για τίποτα μέχρι να βγει κάτι συγκεκριμένο. Μην τσακώνεστε παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε και βλέπουμε πως θα πάνε τα πράγματα!!

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

ΛΟΚ335 έγραψε: ευχαριστώ πολύ Θα το ψάξω Θα με βοηθούσε αν Είχες κάποιο σχετικό link
θα πατήσεις στο γκουγκλ ορισμένου χρόνου 5 έτη σύμβαση και θα βρεις εσύ εκεί μετά τι θες
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Police7 έγραψε:
ΛΟΚ335 έγραψε: ευχαριστώ πολύ Θα το ψάξω Θα με βοηθούσε αν Είχες κάποιο σχετικό link
θα πατήσεις στο γκουγκλ ορισμένου χρόνου 5 έτη σύμβαση και θα βρεις εσύ εκεί μετά τι θες
Αλλά ξανά λέω τι σημασία έχει για εσένα αν είναι 5,10,20 χρόνια δεν μπορώ να καταλαβω; Δλδ αμα ήταν 3 χρόνια ποια η διαφορά;

ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

Φυσικά και Έχει διαφορά άλλο να σου πει έχει δυνατότητα ανανέωσης για πέντε χρόνια για παράδειγμα και άλλο να μη σου βάζει όριο για πόσα χρόνια έχει τη δυνατότητα να σε ανανεώνει
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Φυσικα και εχει σημασια ποσα χρονια ειναι... Αλλο να ξερει καποιος οτι θα αναεωσει στανταρ για 5 χρονια, και αλλο να υπογραψει για 1 και μετα να τον διωξουν γιατι δεν το χρειαζονται αλλο!Κανεις εναν προγραμματισμο στη ζωη σου, υπολογιζεις ας πουμε οτι για 5 χρονια θα ειμαι σιγουρα Συνοριοφυλακας και μετα βλεπουμε!

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Ranger94 έγραψε:Φυσικα και εχει σημασια ποσα χρονια ειναι... Αλλο να ξερει καποιος οτι θα αναεωσει στανταρ για 5 χρονια, και αλλο να υπογραψει για 1 και μετα να τον διωξουν γιατι δεν το χρειαζονται αλλο!Κανεις εναν προγραμματισμο στη ζωη σου, υπολογιζεις ας πουμε οτι για 5 χρονια θα ειμαι σιγουρα Συνοριοφυλακας και μετα βλεπουμε!

αδερφέ το ψάχνουμε να βρούμε τώρα, για 5 χρόνια ανανεούμενη θα είναι!!! Με τις συμβάσεις έτσι είναι πάντα!! Και σε μια δλεια αν πας με σύμβαση δεν ξέρεις τι θα σ ξημερώσει αύριο όταν λήξη η σύμβαση!! Εδώ σ λέει για 5 χρόνια ανανεούμενη, τι συζητάμε τώρα!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 17 επισκέπτες