Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Goudi98

Δημοσίευση από Goudi98 »

Ξέρει κάποιος που θα γίνουν τα αθλήματα για τους 400 του Έβρου και πότε;
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

Για τους 400 σε 7 ημέρες από όταν. Έληξε η προθεσμία έβγαλαν αποτελέσματα με 1400 αιτήσεις, στους 800 είμαστε στην 8η μέρα, ζήτημα αν είναι και 1000 οι αιτήσεις!!! Γιατί άραγε να έχουν αργήσει;
Άβαταρ μέλους
Bill95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Bill95 »

Αυτο για τους 400 του Έβρου

https://www.evros-news.gr/2020/03/08/%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ac%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb/

ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

Καλησπέρα σε όλους επειδή σε πολλές συζητήσεις ακούω ότι είναι ενός έτους συνεχώς ανανεωμένες ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει έστω και αντιγραφή επικόλληση τη σχετική παράγραφο γιατί εγώ δεν διάβασα πουθενά κάτι σχετικό με πενταετία!!!
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

ΛΟΚ335 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους επειδή σε πολλές συζητήσεις ακούω ότι είναι ενός έτους συνεχώς ανανεωμένες ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει έστω και αντιγραφή επικόλληση τη σχετική παράγραφο γιατί εγώ δεν διάβασα πουθενά κάτι σχετικό με πενταετία!

Ύστερα από αίτησή τους, εφόσον έχουν συμπληρώσει τρία (3) έτη υπηρεσίας από την πρόσληψή τους. Κατ' εξαίρεση, μπορούν να ζητήσουν την έξοδό τους από την Υπηρεσία και πριν λήξει ο πιο πάνω χρόνος υποχρεωτικής υπηρεσίας.

Στις γενικές διατάξεις το αναφέρει και λέει για 3 χρόνια, το ανησυχητικό με ορισμένους από εσάς είναι πως μπαίνετε στην διαδικασία να μπείτε σε μια τέτοια εργασία και δεν διαβάζετε ούτε καν τα βασικά.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

fsafsa έγραψε:
ΛΟΚ335 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους επειδή σε πολλές συζητήσεις ακούω ότι είναι ενός έτους συνεχώς ανανεωμένες ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει έστω και αντιγραφή επικόλληση τη σχετική παράγραφο γιατί εγώ δεν διάβασα πουθενά κάτι σχετικό με πενταετία!

Ύστερα από αίτησή τους, εφόσον έχουν συμπληρώσει τρία (3) έτη υπηρεσίας από την πρόσληψή τους. Κατ' εξαίρεση, μπορούν να ζητήσουν την έξοδό τους από την Υπηρεσία και πριν λήξει ο πιο πάνω χρόνος υποχρεωτικής υπηρεσίας.

Στις γενικές διατάξεις το αναφέρει και λέει για 3 χρόνια, το ανησυχητικό με ορισμένους από εσάς είναι πως μπαίνετε στην διαδικασία να μπείτε σε μια τέτοια εργασία και δεν διαβάζετε ούτε καν τα βασικά.

Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν την προκήρυξη είναι το σωστό!!!

ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

Καλέ μου φίλε επειδή έχουμε ακριβώς την ίδια ανησυχία για αυτούς που δεν είναι άξιοι να διαβάσουν πέντε λέξεις συνεχίζω την κουβέντα Σε χαμηλούς τόνους.. και ερωτώ , σε ποια προκήρυξη αναφέρεσαι; εγώ αναφέρομαι στην προκήρυξη για τους 800 συνοριοφύλακες ορισμένου χρόνου στα νησιά . και στην ενότητα γενικές διατάξεις δεν βρίσκω για να επαληθεύσω αυτό που προώθησες θα μπορούσες Λοιπόν σε παρακαλώ να μου πεις Σε ποια σελίδα πιο συγκεκριμένα για να βρούμε άκρη; επίσης ήθελα να σου πω πώς η πρώτη ερώτηση μου στην οποία απάντησες έχει να κάνει με τη Φήμη που υπάρχει ότι μετά την πενταετία ή σε διώχνουν ή σε μονιμοποιουν με επικρατέστερη την πρώτη περιπτωση κάτι που εγώ δεν το έχω διαβάσει πουθενά εξ ου και η ερώτηση, εσύ απάντησες στο Ποιος μπορεί να παραιτηθεί και πότε κάτι που είναι εκτός θέματος Φιλικά !!

Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Στη σελίδα 29 της προκήρυξης για τους 800 λέει ότι οι συμβάσεις ανανεώνονται σε ετήσια βάση και ότι δεν μπορείς να παραιτηθείς πριν συμπληρωθεί το κάθε έτος που έχεις ανανεώσει
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

ΛΟΚ335 έγραψε:Καλέ μου φίλε επειδή έχουμε ακριβώς την ίδια ανησυχία για αυτούς που δεν είναι άξιοι να διαβάσουν πέντε λέξεις συνεχίζω την κουβέντα Σε χαμηλούς τόνους.. και ερωτώ , σε ποια προκήρυξη αναφέρεσαι; εγώ αναφέρομαι στην προκήρυξη για τους 800 συνοριοφύλακες ορισμένου χρόνου στα νησιά . και στην ενότητα γενικές διατάξεις δεν βρίσκω για να επαληθεύσω αυτό που προώθησες θα μπορούσες Λοιπόν σε παρακαλώ να μου πεις Σε ποια σελίδα πιο συγκεκριμένα για να βρούμε άκρη; επίσης ήθελα να σου πω πώς η πρώτη ερώτηση μου στην οποία απάντησες έχει να κάνει με τη Φήμη που υπάρχει ότι μετά την πενταετία ή σε διώχνουν ή σε μονιμοποιουν με επικρατέστερη την πρώτη περιπτωση κάτι που εγώ δεν το έχω διαβάσει πουθενά εξ ου και η ερώτηση, εσύ απάντησες στο Ποιος μπορεί να παραιτηθεί και πότε κάτι που είναι εκτός θέματος Φιλικά !!

Σελίδα 29 αν έχεις συμπληρώσει την προβλεπόμενη εκπαίδευση δεν μπορείς να παραιτηθείς στον 1 χρόνο, αν δεν την έχεις ολοκληρώσει μπορείς να παραιτηθείς, αν ανανεώσεις για 2 χρόνια πάλι δεν μπορείς να παραιτηθείς μέχρι να ολοκληρωθεί η σύμβαση!! Συνοψίζοντας κάθε φορά που θα ανανεώσεις την σύμβαση δεν θα μπορείς να παραιτηθείς μέχρι αυτή να λήξει!!! Μπορείς να παραιτηθείς μόνο αν δεν έχεις ολοκλήρωση την εκπαίδευση και μόλις κάθε χρόνο που λήγει η σύμβαση εσύ δεν. Θες να ανανεώσεις!!! Επομενως αν βγει προκήρυξη για ΕΦ ενώ είσαι μέσα στην χρονια, δεν θα μπορείς να παραιτηθείς!!! Σε κάλυψα; Πήγαινε σελίδα 29

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Αρα οσοι ενδιαφερομαστε για προκηρυξη Ε. Φ ειναι μεγαλο ρισκο να μπουμε Συνοριοφυλακες συμβασιουχοι... Διοτι αν υποθεσουμε οτι θα βγει προκηρυξη Ε. Φ το καλοκαιρι του 2021 ας πουμε, θα ειμαστε εν ενεργεια συμβασιουχοι ΣΦ!
ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

Συμφωνώ μαζί σου Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό στη σελίδα 29 όπως και κάθε λέξη σε όλη την προκήρυξη !!! η ερώτηση Δεν είναι αν μπορείς να παραιτηθείς ή όχι και πότε, ούτε αν μπορείς να κάνεις χαρτιά σε άλλη προκήρυξη η ερώτηση είναι η εξής: που διαβάσατε ότι η ετήσια θητεία είναι συνεχώς ανανεούμενη ΕΩΣ πέντε χρόνια ! ! Νομίζω είναι πολύ σαφής η ερώτηση!!
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

ΛΟΚ335 έγραψε:Καλέ μου φίλε επειδή έχουμε ακριβώς την ίδια ανησυχία για αυτούς που δεν είναι άξιοι να διαβάσουν πέντε λέξεις συνεχίζω την κουβέντα Σε χαμηλούς τόνους. Και ερωτώ, σε ποια προκήρυξη αναφέρεσαι; Εγώ αναφέρομαι στην προκήρυξη για τους 800 συνοριοφύλακες ορισμένου χρόνου στα νησιά. Και στην ενότητα γενικές διατάξεις δεν βρίσκω για να επαληθεύσω αυτό που προώθησες θα μπορούσες Λοιπόν σε παρακαλώ να μου πεις Σε ποια σελίδα πιο συγκεκριμένα για να βρούμε άκρη; Επίσης ήθελα να σου πω πώς η πρώτη ερώτηση μου στην οποία απάντησες έχει να κάνει με τη Φήμη που υπάρχει ότι μετά την πενταετία ή σε διώχνουν ή σε μονιμοποιουν με επικρατέστερη την πρώτη περιπτωση κάτι που εγώ δεν το έχω διαβάσει πουθενά εξ ου και η ερώτηση, εσύ απάντησες στο Ποιος μπορεί να παραιτηθεί και πότε κάτι που είναι εκτός θέματος Φιλικά !

Οι 800 είναι ορισμένου χρόνου, αυτό σημαίνει πως η εργασία σου είναι με ημερομηνία λήξης, δεν είναι σύμβαση αορίστου χρόνου και πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη μονιμοποίηση.

Ύστερα από αίτησή τους, εφόσον έχουν ολοκληρώσει την ετήσια θητεία τους. Συνοριακός Φύλακας ορισμένου χρόνου,που έχει ολοκληρώσει την προβλεπόμενη βασική εκπαίδευση, δεν μπορεί να παραιτηθεί πριν την ολοκλήρωση της ετήσιας θητείας. Συνοριακός Φύλακας ορισμένου χρόνου, του οποίου έχει ανανεωθεί η θητεία, δεν μπορεί να παραιτηθεί πριν την ολοκλήρωση της ετήσιας θητείας.

Οι 800 βάσει των διατάξεων δεν μονιμοποιούνται, μην ακούτε φήμες και ιστορίες να βασίζεστε σε αυτά που ισχύουν σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

ΛΟΚ335 έγραψε: Συμφωνώ μαζί σου Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό στη σελίδα 29 όπως και κάθε λέξη σε όλη την προκήρυξη !!! η ερώτηση Δεν είναι αν μπορείς να παραιτηθείς ή όχι και πότε, ούτε αν μπορείς να κάνεις χαρτιά σε άλλη προκήρυξη η ερώτηση είναι η εξής: που διαβάσατε ότι η ετήσια θητεία είναι συνεχώς ανανεούμενη ΕΩΣ πέντε χρόνια !!! Νομίζω είναι πολύ σαφής η ερώτηση!!
συνεχώς ανανεουμενη είναι για 5 χρόνια, απλά εσύ πάνω στον χρόνο όταν λήξη η σύμβαση θα μπορεί να παραιτηθείς όχι όμως μέσα στην χρονια!! Και η απάντηση ξεκάθαρη είναι!! Συνεχώς ανανεουμενη είναι!!!
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Ranger94 έγραψε:Αρα οσοι ενδιαφερομαστε για προκηρυξη Ε. Φ ειναι μεγαλο ρισκο να μπουμε Συνοριοφυλακες συμβασιουχοι... Διοτι αν υποθεσουμε οτι θα βγει προκηρυξη Ε. Φ το καλοκαιρι του 2021 ας πουμε, θα ειμαστε εν ενεργεια συμβασιουχοι ΣΦ!
ακριβώς, αν εσύ είσαι Συνοριοφυλακας τον Σεπτέμβριο πχ και βγει η προκήρυξη Σεπτεμβρίο δεν θα μπορείς να παραιτηθείς!!
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

ΛΟΚ335 έγραψε: Συμφωνώ μαζί σου Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό στη σελίδα 29 όπως και κάθε λέξη σε όλη την προκήρυξη ! Η ερώτηση Δεν είναι αν μπορείς να παραιτηθείς ή όχι και πότε, ούτε αν μπορείς να κάνεις χαρτιά σε άλλη προκήρυξη η ερώτηση είναι η εξής: Που διαβάσατε ότι η ετήσια θητεία είναι συνεχώς ανανεούμενη ΕΩΣ πέντε χρόνια !! Νομίζω είναι πολύ σαφής η ερώτηση!

Δεν γράφει πουθενά για 5 χρόνια, αναφέρει για δικαίωμα ανανέωσης θητείας, μπορεί να είναι πχ για 1,2,5,6 χρόνια.

Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα ή να διαβάζετε ή να ακούτε τι σας λέει ο κάθε γκουρού.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 10 επισκέπτες