Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Blackman

Δημοσίευση από Blackman »

Παιδιά εγώ προσωπικά με 2520 πλέον μόρια στην Β θα κάνω τα χαρτιά μου για τους 180 Από Αθήνα είμαι με δική μου προχωρημένη δουλειά οπότε μπορώ να τα κάνω μαζί ελπίζω και εύχομαι πως μπαίνω

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια οσοι κανετε για Συνοριοφυλακες γισ τους 480 θα χασετε την ευκαιρια για ΟΛΕΣ τις αλλες προκυριξεις οι οποιες θα αφορουν μονιμες θεσεις και μετα απο 5 χρονια ΜΠΟΥΛΟ! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ! Διαβαστε τι λεει η προκυριξη για τους ορισμενου χρονου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. Οποτε ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Άβαταρ μέλους
TB
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από TB »

Γιαννης έγραψε:Παιδια οσοι κανετε για Συνοριοφυλακες γις τους 480 θα χασετε την ευκαιρια για ΟΛΕΣ τις αλλες προκυριξεις οι οποιες θα αφορουν μονιμες θεσεις και μετα απο 5 χρονια ΜΠΟΥΛΟ! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ! Διαβαστε τι λεει η προκυριξη για τους ορισμενου χρονου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. Οποτε ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Γιάννη έχεις ένα πόιντ για όσους είναι ηλικιακά μικροί, αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι η τελευταία τους χρονιά οπότε το ρίσκο είναι δεδομένο για όσους αγαπάνε αυτή τη δουλειά.

ΜΗΤΣΟΣ

Δημοσίευση από ΜΗΤΣΟΣ »

Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ σε αορίστου χρόνου ( ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ) με τη συμπλήρωση 30 μηνών απασχόλησης εκτός και αν συντρέχουν αντικειμενικοί λόγοι..
Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Αν εννοείς για τα νησιά και την Αθήνα, οι συμβάσεις είναι ενός έτους συνεχώς ανανεούμενες για πέντε χρόνια, δεν είναι μια σύμβαση κατευθείαν για πέντε χρόνια
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από kyriakos155 »

ΜΗΤΣΟΣ έγραψε:Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ σε αορίστου χρόνου (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ) με τη συμπλήρωση 30 μηνών απασχόλησης εκτός και αν συντρέχουν αντικειμενικοί λόγοι.

Αν πέφτει το κασέρι από την ελληνική κυβέρνηση ναι, αν είναι το κασέρι από τους ευρωπαίους, χαιρέτας μας τον πλάτανο.

Θα συμφωνήσω με τον... Από πάνω για το ότι για όσους είναι η τελευταία χρονιά δεν τους παίρνει να μη κάνουν για τους 180 γιατί δεν είναι σίγουρο καθόλου ότι θα βγει για ε. Φ. Φέτος.

άρα βουρ όλοι προς τα εκεί και όπου μας βγει μάγκες.

Καλή επιτυχία σε όλους όπως και να έχει !

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Lefterios

Δημοσίευση από Lefterios »

Παιδιά όσον αφορά τα ταττοου.. έχω ένα στον ώμο το οποίο δεν φαίνεται όταν φοράω κοντομανικες οι οποίες όμως προφανώς δεν είναι και στενές πάνω μου.. είμαι σχετικά ψηλός 1.95 .. στην επιτροπή πως ελέγχουν με τι μπλούζες γνωρίζει κανείς; Πιθανολογω πως αφού δεν φαίνεται φορώντας κοντομανικες δεν θα έχω θέμα..
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Lefterios έγραψε:Παιδιά όσον αφορά τα ταττοου. Έχω ένα στον ώμο το οποίο δεν φαίνεται όταν φοράω κοντομανικες οι οποίες όμως προφανώς δεν είναι και στενές πάνω μου. Είμαι σχετικά ψηλός 1.95. Στην επιτροπή πως ελέγχουν με τι μπλούζες γνωρίζει κανείς; Πιθανολογω πως αφού δεν φαίνεται φορώντας κοντομανικες δεν θα έχω θέμα.

Δεν θα χεις θέμα όχι !

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Lefterios

Ευχαριστώ αδερφέ να σαι καλά μακάρι να ναι έτσι!
Άβαταρ μέλους
TB
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από TB »

Lefterios έγραψε:Παιδιά όσον αφορά τα ταττοου. Έχω ένα στον ώμο το οποίο δεν φαίνεται όταν φοράω κοντομανικες οι οποίες όμως προφανώς δεν είναι και στενές πάνω μου. Είμαι σχετικά ψηλός 1.95. Στην επιτροπή πως ελέγχουν με τι μπλούζες γνωρίζει κανείς; Πιθανολογω πως αφού δεν φαίνεται φορώντας κοντομανικες δεν θα έχω θέμα.
Όταν λες σχετικά; Εικόνα

Lefterios

Το σχετικά το λέω επειδή προφανώς υπάρχουν και άτομα ψηλότερα από μένα και το ύψος αυτό είναι μαζί με παπούτσια
Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Αν αναφέρεσαι για τα νησιά και την Αθήνα οι συμβάσεις είναι ενός έτους συνεχώς ανανεούμενες για έως 5 χρόνια δεν είναι μια σύμβαση και για τα πέντε χρόνια
Sotos

Δημοσίευση από Sotos »

Παιδιά εγώ έχω ένα τατουάζ 2 γραμμές μαύρες στον αγκώνα αριστερά Επηρεάζει ; Και αν ναι τι μπορώ να κάνω ; Αφαίρεση η μπορώ να το καλύψω κάπως;

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ρε παιδια κανεις δε σε κραταει με το ζορι.. μπορεις να παραιτηθεις αλλα πρεπει να πληρωσεις μισθους προστιμο αν φυγεις οσο διαρκει η συμβαση!Ααν για παραδειγμα βγει προκ για ε. φ οσο ειμαστε με συμβαση, πρεπει να παραιτηθουμε για να κανουμε αιτηση!

ΤΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΤΑΚΗΣ »

η προκήρυξη των 800 λέει ξεκάθαρα ότι δεν μπορείς να παραιτηθείς για κανένα λόγο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 11 επισκέπτες