Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Σοφία
Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω Μαρία αλλά και εγώ είμαι λίγο πιο κάτω από εσένα στη γενική σειρά και δεν έχουμε πολλές ελπίδες δεν νομίζω να κοπούν άτομα πολλά γιατί είναι οι περισσότεροι άνδρες και αυτοί σίγουρα περναν αλλά ποτέ δεν ξες
-
Εξολοθρευτης
Εχεται ενηρωθει για το τι γινεται στα συνορα.
-
Δεα
Στα σύνορα στις καστανιές γίνεται τις τρελής πριν λίγο ήρθε με ελικόπτερο του στρατού ο αρχηγόςΕιμαι και εγώ επιτυχών αλλά δεν με πήραν τηλ ακόμη.
Κανένα νέο για τις αιτησεις στα νησια έχουμε; Αύριο τελευταία μέρα της προθεσμιας!!!
Αν δε συμπληρωθουν οι θεσεις τι θα γινει; Θα ξαναπροκηρυχθουν για ολους χωρις περιορισμο περιοχων λογικα, αλλιως δε προκεται να βρεθουν!
-
εφ2019
τον είδεςΔεα έγραψε: Στα σύνορα στις καστανιές γίνεται τις τρελής πριν λίγο ήρθε με ελικόπτερο του στρατού ο αρχηγόςΕιμαι και εγώ επιτυχών αλλά δεν με πήραν τηλ ακόμη.
Παιδιά κάποιος με εικόνα με το τι παίζει στα νησιά ; Ένα παλικάρι δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του είχε αναφέρει ότι είχε επικοινωνία πριν κάποιες μέρες και είπε ότι οι αιτήσεις δεν ξεπερνούσαν τις 300.. γνωρίζει κανείς κάτι ;
-
Lefterios
παιδιά πραγματικά περίεργα τα πράγματα.. μικρή συμμετοχή ενδιαφέρον χαμηλό... δεν ξεκαθαρίζεται πουθενά αν μονιμοποιηθούν τα άτομα.. με άλλη κυβέρνηση το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει.. επίσης και μετά το τέλος του κάθε έτους σύμβασης δεν είναι 100% στάνταρ η ανανέωση.. και εάν γίνει κάτι με τα ευρωπαϊκά κονδύλια τι κάνουμε?; μεγάλο ρίσκο θεωρώ.. χωρια που δεν σε επιτρέπει να φύγεις αν δεν κλείσεις χρόνο.. δεν ξέρω πράγματικα.. μεγάλο δίλημμα και ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο
Και να την ανοίξει για όλους άμα έχει 300 αιτήσεις ζήτημα είναι πάλι να φτασει τις 800!! Δεν φεύγει ο άλλος τωρα εύκολα να πάει για σύμβαση σε ένα. Νησί να φυλάει. Τους μετανάστες!! Μετά πάει αλλού θες ενοίκιο θες θες θες... Καταρχάς δεν ξέρουμε πόσα θα πληρώνονται, τα κονδύλια είναι ευρωπαϊκά!!! Έχει κοιτάξει κάνεις πόσο κάνουν τα ενοίκια στα νησια; Άμα είναι να πάς για 1 χρόνο πχ να παίρνεις 800 να δίνει 200-250 στο ενοίκιο χωρίς τα πάγια έξοδα (ας μην τα βάλω και αυτά) μέσα θα μπαίνεις!!!
Το θέμα είναι να ζεις και μια αξιοπρεπή ζωή... Και πόσα σπίτι θα είναι ελεύθερα με μικρό κόστος, τα περισσότερα έχουν μισθωθει από τις μκο για να βάλουν μέσα μετανάστες!!!
-
Μυτιλήνη
Παιδιά εγώ από την Μυτιλήνη είμαι δεν έχει μεγάλη συμμετοχή και τα ενοίκια κειμενονται 3 κατοστάρικα περίπου
-
Εξολοθρευτης
Αυτο ακριβως τα ενοικια και τα παγια εξοδα μπορει να ξεπερασουν και το μισο μισθο. Αληθεια τον μισθο τον εχουν ανακινωσει θα ειναι στα ιδια επιπεδα με τον ΕΦ.
-
Osous
Μπαράζ αιτήσεων σήμερα στα νησιά. Θα ξέρουμε σε λίγο και τον αριθμό αιτήσεων
Έχεις δίκιο.. τα ενοίκια στα νησιά είναι αρκετά τσιμπήμενα και ένεκα του ότι θα έρθουν κ άλλοι σε περίπτωση που ανοίξει και για τους εκτός νησιών θα τα οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά.. αν είναι να δουλεύεις και να δίνεις τα μισά και βάλε σε ενοίκια θα σε βάζει όπως είπατε και μεσα. δυστηχως και το λέω σαν Μυτιληνιός αν δεν είσαι από εκεί δεν συμφέρει ιδιαίτερα ! καμία ενημέρωση υπάρχει με το τι έγινε σήμερα τελευταία μέρα ;
-
Δεα
Καλησπέρα σας μήπως γνωρίζει κάποιος που θα γίνουν οι αθλητικές δοκιμασίες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες