Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Aston Martin 013
Για την Αθηνα λεω αν προλαβω θα παρω +300 απο το μηχανακι αλλα και παλι τα 1700 λιγα ειναι.
Αδερφέ police7 μιας και φαίνεται να γνωρίζεις και να έχεις μια εμπειρία πάνω σε αυτά ποια είναι η γνώμη σου για 2390 στη Λέσβο Α κατηγορία και εσένα. ;
καμία εμπειρία δεν έχω και καμία γνώση, την γνώμη μου απλά λέω και ότι μαθαίνω αν μαθαίνω και επιβεβαιώνω!! Όπως έχουν πει και οι υπόλοιποι τα μεγάλα μόρια έχουν φύγει και στους εφ και στο λιμενικο!!! Πιστεύω είσαι μια χαρά αλλά δεν μπορώ ν ξέρω σίγουρα, δεν νομίζω να έχει και μεγάλη ζήτηση, να ξέρεις παίζει ρόλο η επικυνδινοτητα και οι άνθρωποι αυτοί θα ξεσσκωθουν αν τους έχεις κλεισμένος κάπου μέσα, το φίδι από την τρύπα θα πρέπει να το βγάλουν οι συνοριοφύλακες, επομένως ο άλλος το σκέφτεται δεν είναι και το πιο. Εύκολο πράγμα!!! Έχε πίστη αδερφέ μουkamp_john έγραψε:Αδερφέ police7 μιας και φαίνεται να γνωρίζεις και να έχεις μια εμπειρία πάνω σε αυτά ποια είναι η γνώμη σου για 2390 στη Λέσβο Α κατηγορία και εσένα. ;
Για να μην μπερδεύονται τα παιδιά π θέλουν για νησιά.. από όσο έχω καταλάβει δεν μπορείς να φύγεις οπότε θέλεις εσύ.. αν έχω καταλάβει καλά.. λέει ότι πρέπει να συμπληρώσεις την θητεία σου 1 χρόνο κ αν θέλεις ανανεώνεις αν όχι.. εκτός αυτού δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση ούτε να πας αλλού ούτε τίποτα.. θα είσαι εκεί π θα σ βάλουν από την πρώτη μέρα μέχρι κ την τελευταία κ το λέει κ ρητά.. Ναι μεν ανήκεις στην ελληνική αστυνομία αλλά τα. λεφτα είναι από ευρωπαϊκά κονδύλια για όποιον γνωρίζει οπότε για μονιμότητα πάνω σ αυτό λίγο δύσκολο... Η ζωή ούτος ή άλλος είναι Ρίσκο ίσως γίνει ίσως κ όχι.. αυτά από εμένα καλή συνέχεια σ όλα τα παιδιά κ καλή επιτυχία
Ο. Π. Κ. Ε
- Bill95
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 43
Ρε παίδες θελω να κανω μια ερώτηση και αν μπορείτε απαντήστε μου, κατέθεσα τα χαρτιά μου για την προκήρυξη του εβρου στα οποια μεσα ηταν και η βεβαιωση του διπλωματος του φορτηγου (Γ κατηγορία) πηρα προσφατα. Στο τμημα που τα κατέθεσα μου παν πως αν δε προσκομισω το κανονικο διπλωμα μεχρι το πρωτο πενθημερο μετα τη ληξη της προθεσμιας των αιτήσεων , δε θα μετρήσουν τα μορια του φορτηγου. Ισχύει κατι τετοιο;
-
Lefterios
από όσο λένε και γράφτηκε επίσης στονworkenter ότι για τις 180 θέσεις της Αθήνας δε θα ισχύσει η εντοπιότητα και θα μπορεί να κάνει τα χαρτιά του οποιοσδήποτε πράγμα που μου φαίνεται λογικό γιατί άλλωστε και οι ειδικοί φρουροί από όλη την Ελλάδα κάνουν και επίσης δεν πρόκειται για παραμεθόριο
Στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών έπιανε η αίτηση κανονικά.. Τώρα με σιγουριά κάνεις δεν μπορεί να στο πει.. Κάνε μια αίτηση στο μηχανολογικό να το πάρεις άμεσα.. αν κ σε κάποια τμήματα ζητούσαν το δίπλωμα μέσα στο 15ημερο αλλά εκεί έγινε ότι νανε..
Ο. Π. Κ. Ε
-
Goudi98
Bill 95 Και εγώ αντίστοιχη περίπτωση με εσένα απλά εγώ κατέθεσα για λεωφορείο στο Α. τ. Ορεστιάδας αλλά δεν μου είπαν ότι θα χρειαστεί σε 5 μέρες αλλά όταν έρθει στην κατοχή μου να το εμφανισω εξάλλου υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση. Λογικά θα στο μετρήσουν κανονικά όπως και εμένα αλλιώς ένσταση
-
Αιολεύς
Για Λεσβο ακομα στο δ. δυτικης Λέσβου, μέχρι και χθες Δν ειχαν βγαλει απτο δημο τα σωστα χαρτια για την εντοπιότητα! Οι αιτήσεις ειναι λιγες στο β. μερος του νησιού!
στους εφ στο υπόμνημα με τα διπλωματα έλεγε ότι μπορείς να πας βεβαίωση από το υπουργείο ότι έχεις πετύχει την θεωρητική και πρακτική εξέταση, οπότε το μετρούσαν! Τώρα εδώ αν δεν το έλεγε λογικά θα έπρεπε να πας το κανονικο η να το πας δύο μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας!!Bill95 έγραψε:Ρε παίδες θελω να κανω μια ερώτηση και αν μπορείτε απαντήστε μου, κατέθεσα τα χαρτιά μου για την προκήρυξη του εβρου στα οποια μεσα ηταν και η βεβαιωση του διπλωματος του φορτηγου (Γ κατηγορία) πηρα προσφατα. Στο τμημα που τα κατέθεσα μου παν πως αν δε προσκομισω το κανονικο διπλωμα μεχρι το πρωτο πενθημερο μετα τη ληξη της προθεσμιας των αιτήσεων , δε θα μετρήσουν τα μορια του φορτηγου. Ισχύει κατι τετοιο;
-
Vaskos
Φίλε μου Ranger94 μέχρι τώρα σε όλα τα forum για τους ΣΦ έλεγες το παράπονο σου (δικαιολογημένα κατά την γνώμη μου) γιατί δεν επιτρέπουν σε όλους να κάνουν τα χαρτιά τους ανεξάρτητα από τόπο κατοικίας, περιφέρειας κλπ. Τώρα για τις αιτήσεις της Αττικής γτ είναι καλύτερο να κάνουν μόνο τα άτομα από εκεί; Μάλλον γιατί σε συμφέρει... Τουλάχιστον είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας... Λίγοι μέσα στο forum είναι σοβαροί
-
Lefterios
η αίτηση θα σε καλύπτει αρκεί να πας το δίπλωμα όταν το προσκομίσεις αυτό είναι κανονικά το σωστό και νόμιμο αυτό που γίνεται... τώρα αν δεν το δέχονται εγώ προσωπικά θα το κυνηγούσα ένσταση και νομικά με δικηγόρο δεν είναι πράγματα αυτά.. ζούμε σε χώρα ίσως στη μοναδική που για να πάρεις το δίπλωμα θες τέσσερις μήνες προετοιμασία και άλλο ένα διομισαμημο μέχρι να το παραλαβεις στα χέρια σου αν είναι δυνατόν
-
StefanosPap
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 20
Police, το ίδιο ακριβώς έγραψε και αυτή η προκήρυξη, η βεβαίωση μετράει κανονικότατα απλά συμπληρώνεις κ μία υπεύθυνη δήλωση που στην δίνουν στο τμήμα, ότι μόλις εκδοθεί το δίπλωμα θα το προσκομίσεις
Kampjohn 2390 χωρίς τα μόρια της εντοπιότητας η με αυτά; πχ εγώ με εντοπιότητα πάω 2980 κι εχω ακούσει κάμποσα άτομα ακόμα απ'το νησί που περνάνε και μένα, τώρα φίλε δε ξέρω θα δείξει.
τότε κομπλέ είσαιStefanosPap έγραψε:Police, το ίδιο ακριβώς έγραψε και αυτή η προκήρυξη, η βεβαίωση μετράει κανονικότατα απλά συμπληρώνεις κ μία υπεύθυνη δήλωση που στην δίνουν στο τμήμα, ότι μόλις εκδοθεί το δίπλωμα θα το προσκομίσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες