Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Καλησπέρα μάγκες είμαι καινούργιος. Βέβαια σας παρακολουθώ από τότε με τις ειδικους φρουρούς. Από τι είδα σήμερα θα βγει προκηρύξει πάλι για λιμενικό!
-
Goudi98
Μαύρος 94 αυτό είναι forum για συνοριοφυλακες οπότε μην το γεμίζουμε με άσχετες ερωτήσεις για αλλά σώματα. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει αντίστοιχο για λιμενοφυλακες
-
ΣυνοριοCOP
Εχω 2430.Ranger94 έγραψε:ΣυνοριοCop ποσα μορια εχεις φιλε;
2770 Β κατηγορια
-
StefanosPap
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 20
3020 α κατηγορία για Έβρο, οι πιο έμπειροι αλλά ακόμα κ αυτοί που γνωρίζουν άτομα που κατέθεσαν χαρτιά, πιστεύετε έχω πιθανότητες να μπω; Εγώ προσωπικά γνωρίζω χωρίς υπερβολή 30 άτομα που κατέθεσαν χαρτιά κ μόνο 2 με περνάνε στα μόρια.
-
ΣυνοριοCOP
Το διπλωμα για μηχανη μηπως ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να βγει; Αμα βγαινει συντομα μπας και προλαβω να παρω αλλα 300 μορια.
-
Chrys92
StefanosPap έγραψε:3020 α κατηγορία για Έβρο, οι πιο έμπειροι αλλά ακόμα κ αυτοί που γνωρίζουν άτομα που κατέθεσαν χαρτιά, πιστεύετε έχω πιθανότητες να μπω; Εγώ προσωπικά γνωρίζω χωρίς υπερβολή 30 άτομα που κατέθεσαν χαρτιά κ μόνο 2 με περνάνε στα μόρια.
Ακριβώς τα ίδια μόρια εχουμε. Ο αξκος στην Ξάνθη που τα κατέθεσα μου είπε πως είμαι με το ένα πόδι μεσα. Από 3-4 που ξέρω κανείς δεν εχει παραπάνω μόρια.
Μητσο δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι με πανω απο 2500 μορια.. θα ειχαν μπει ειδικοι φρουροι! Για τους 180 της Αθηνας λεω!
Με 2390 για Λέσβο Α κατηγορία τι πιστεύετε οι πιο έμπειροι εδώ ;
-
Lefterios
Συμφωνώ με ranger από την άποψη πως τρέχουν επίσης και άλλες προκυρηξεις χωρια που πάλι πολλοί δεν θα πάνε ακόμα και αν είναι επιτυχόντες στην Αθήνα.. μη ξεχνάμε πως ο τελευταίος επιλαχών μπήκε με 2580 ειδικούς.. πιστεύω κατα κεινθα είναι η βαση
-
RedWings
Παιδια για τους 180 της Αθηνας πως τη βλεπετε τη βαση; Τα πολλα μορια εχουν φυγει σε αλλες προκηρυξεις κυριως Ε. Φ και λιμενικο! Επισης αν καποιος μπει συνοριοφυλακας συμβασιουχος και υπογραψει για 1 χρονο, αν βγει προκηρυξη για Ε. Φ θα μπορει να κανει χαρτια ενω θα ειναι συνοριοφυλακας; Αν καποιος το ξερει σιγουρα ας απαντησει!
Το θέμα είναι πως τα μετρανε τα μόρια
Τι εννοεις πως τα μετρανε; Ιδια μοριοδοτηση με τους Ε. Φ εχει! Απλα στην Αθηνα δε θα εχει εντοπιοτητα
Lefteris ποσα μορια εχεις φιλε για Αθηνα;
-
ΣυνοριοCOP
Παιζει να γνωριζει κανενας ημερομηνιες για της 180 θεσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες