Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Δεα
Καλά τα λέει ο. φιλος απλή λογική εκεί θα είναι η βάση. Υπαρχουν άτομα αρκετά που δεν έκαναν τα χαρτιά τους στους ΕΦκαι έχουν ψηλά μόρια γιατί δεν ήθελαν να πάνε Αθήνα γι'αυτό η βάση θα είναι 3000+++. Μακάρι να βγω ψεύτης!!!
-
Αρκας92
Εχω 2100 μόρια στην α κατηγορία... Επίσης είμαι απο Αθήνα μπορώ να κανω αίτηση για τους 800 και αν ναι ποσο πιστεύετε οτι θα παει η βάση.. Επίσης με τα χρόνια υπάρχει περίπτωση να μονιμοποιηθουν οι ορισμενου χρονου συνοριοφύλακες;
-
fsafsa
Αρκας92 έγραψε:Λοιπόν μάγκες αυτα που λεει ο Ντιέγκο δεν γίνονται με τίποτα... Σας το λεω ξεκαθαρα με δυο υπουργικα βυσματα και γνωριμία οικογενειακή με οικογένειά Μητσοτάκη αυτα δεν γίνονται... Βυσμα περνάει ναι αυτο ισχύει αλλά οχι πριν την μοριιδοτηση... Μονο σε αθλήματα και ψυχοτεχνικα... Μονο αν εισαι επιτυχων μπορούν να βοηθήσουν ειναι 100% αυτο π λεω. Αλλα κραταω μικρο καλαθι καθως το 2011 ενω τα παιδια ήταν ήδη στη σχολή υπήρξε ατομο π μπηκε με 2020 μορια επειδη κάποιος αλλος κόπηκε αυτο πως έγινε δεν ξερω πάντως ισχύει σίγουρα οτι μπηκε και οτι ειχε αυτα τα μορια
Αρχηγέ μου το 2011 ήτανε τρελή χρόνια, είχανε βγει 3 προκηρύξεις ταυτόχρονα, πολλοί που ήτανε στις σχολές αστυνομίας και έκαναν εκπαίδευση ως Ειδικοί Φρουροί έφυγαν για Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα, οι τελευταίοι μπήκαν με 2220 μόρια και όχι με 2020 και στο λέω με 100% σιγουριά.
Τα τελευταία γκρουπ επιλαχόντων έκαναν εκπαίδευση στην Ξάνθη, οπότε δεν παίζει να μπήκε κανείς με 2020 ίσως μπερδεύτηκες και να ήτανε 2220.
Ο Diego ας λέει ο, τι του κατέβει.
-
ΝΙΚΟΣ
Φιλε που πιστευεις στην β κατηγορια να κυμανθουν οι βασεις
ευχαριστω
ευχαριστω
-
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
Η λογική λέει η βάση θα είναι χαμηλά όχι ψηλά. Μένει να δουμε
-
Stratos
Φιλε πιστεύω πώς φυσιολογικά με 3200 είσαι μέσα αλλά
-
Δεα
Εσείς που λέτε ότι η. βαση θα είναι χαμηλά για ποσά μορια λέτε; Πιστεύετε πως δεν θα υπάρξουν στην Α κατηγορία 300ατομα με ψηλά μόρια;
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως βρίσκουν τα πλαστά πτυχία;
-
Lefterios
Παίδες καλησπέρα μπορείτε να άνοιξε ένα τοπικ για ειδικούς φρουρούς να μιλάμε εκεί ;
Τηλεφωνουν στους φορεις που σου εξεδωσαν το πτυχιο ξενης γλωσσας και ψαχνουν στη βαση δεδομενων αν οντως εδωσες τη συγκεκριμενη πιστοποιηση και ποτε εδωσες! Επισης τηλεφωνουν και στα σχολεια για τα απολυτηρια!
-
ΒΑΣΙΛΗΣ
Στρατο γνωριζεις που θα κυμανθουν τα μορια στη β κατηγορια ευχαριστω
-
Stratos
Βασίλη καλησπέρα τίποτα δεν εξναι σίγουρο φίλε εγώ με αυτά που ακούω καί με κάποιους υπολογισμούς που κάνω υπολογίζω στα 2800 με 2900 αν και έχω ακούσει αρκετούς που έχουν από 3000 εως 3200 αλλά αυτοι πιστεύω να είναι στην κορυφή ... εσύ πόσα μόρια έχεις;
-
Goudi98
Δεν περνάνε οι μέρες ρε παιδιά, όποιος έχει κάποια αξιόπιστη πληροφορία για το που θα κυμανθούν οι βάσεις για την προκήρυξη του Έβρου ας ενημερώσει παρακαλώ η αγωνία είναι μεγάλη.
-
kyriakos155
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 99
Μερικοί πραγματικά είστε για συνοριοφύλακες. Ρωτάτε τους άλλους για το που θα πάνε οι βάσεις... Που πάμε ωρέ !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες