Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
δεν νομίζω να μπορούν να κάνουν όλοιRanger94 έγραψε:Ρε παιδια στους 800 των νησιων θα μπορουν ολοι να κανουν αιτηση και απλως θα παιρνουν 500 μορια εντοπιοτητα αυτοι απο τα νησια?;
Βγήκε η προκήρυξη. Καρμπον όπως των 400, καλή σας επιτυχία!!
Ντροπη σου βρωμιαρη πασοκε που αποκλειεις τους υπολοιπους ελληνες απο τη προκηρυξη!! Δε ξαναβλεπεις ψηφο γαλαζιο πασοκ, ουστ βρωμαρηδες!
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Καλησπέρα παίδες. Οι 800 θέσεις πού βγήκαν τώρα νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει αίτηση απλά αν δεν είναι απο το νησί που λέει δεν παίρνει την έξτρα μοριοδοτηση..
θα βγάλει και για. Την ενδοχώρα ranger, δεν γίνεται να μην δεν βγάλει! Τόσες δομές υπάρχουν οι οποίες θα γίνουν κλειστές και άλλες οι οποίες πρόκειται να γίνουν!!! Υπομονή αδερφέRanger94 έγραψε:Ντροπη σου βρωμιαρη πασοκε που αποκλειεις τους υπολοιπους ελληνες απο τη προκηρυξη!! Δε ξαναβλεπεις ψηφο γαλαζιο πασοκ, ουστ βρωμαρηδες!
Δεν εχει αναφερθει τπτ για την ενδοχωρα.. και στην συναντηση με τον Μητσοτακη δεν ανεφερε τπτ για προσληψεις στην ενδοχωρα! Μονο για τους 800 στα νησια ειπαν και για προσληψεις στις φυλακες!
Εγώ θέλω να δω τα 10 άτομα Καστελλόριζο που θα τα βρει...
τα κλειστά κέντρα στην ενδοχώρα κάπως πρέπει να φυλαχτουν πάντωςRanger94 έγραψε:Δεν εχει αναφερθει τπτ για την ενδοχωρα.. και στην συναντηση με τον Μητσοτακη δεν ανεφερε τπτ για προσληψεις στην ενδοχωρα! Μονο για τους 800 στα νησια ειπαν και για προσληψεις στις φυλακες!
Μα ακομα και στη Λεσβο δε νομιζω να βρει 240 ατομα μεχρι 28 ετων... οτι να ναι προκηρυξεις του κωλου! Ασε ρε βλακα πασοκε ελευθερη τη συμμετοχη να παει οποιος γουσταρει και δωσε μορια εντοπιοτητας στους νησιωτες!
Μόνη μας ελπίδα το λιμενικό πια που έχει όριο τα 29 μπας και πάρει 1500...
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

Παιδιά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει τα άπαραιτητα προσόντα ποια είναι για να κάνεις αίτηση για τους 800 στα νησιά
Νομίζω πως η προκυρηξη γράφει μέσα ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι από την εκάστοτε περιφέρεια.
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

Από Κρήτη είμαι έχω δικαίωμα συμμετοχής στην προκήρυξη ; Νόμιζα ότι ο καθένας συμμετέχει απλά δεν παίρνει τα 5 μόρια εντοπιότητας ισχύει αυτό ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες