Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Φιλε ολοι συμμετεχουν και οσοι εχουν εντοπιοτητα παιρνουν +100. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη
Υπομονή παιδια κ θα ξεδιαλύνουν ολα.. Γνώμη μου και αυτο που καταλαβαίνω εγω, ειναι οτι ολοι θα μπορουν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό αλλα θα περνούν +100 μορια αυτοι που έχουν εντοπιότητα.. Επίσης δεν θυμάμαι κάποιο διαγωνισμό και μεσω ΑΣΕΠ κ εκτός, να γίνεται για μια συγκεκριμένη μερίδα κ Περιοχή και ειδικά για ένστολο.
Ολοι μπορουμε να κανουμε αιτηση, απλα θα προηγουνται αυτοι απο εκεινες τις περιφερειακες ενοτητες και αν δεν καλυφθουν οι θεσεις απο αυτους, τοτε θα παρουν κι απο τους υπολοιπους! Αυτο καταλαβαινω!
παιδιπαιδιά με το δίπλωμα δ Κατηγορίας τι παίζει τελικα;
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Αν έχεις τελειώσει την θητεία σου ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός και επιλέξεις να μπεις ΟΒΑ, στην επόμενη προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών - Συνοριοφυλακων θα μετράει ότι ήσουν έφεδρος η όχι;
Γιατί να μην μετράει ; Η θητεία δεν επηρεάζεται από τα υπόλοιπα , ρε παιδιά μη ρωτάτε χαζομάρες.
Δεν ξέρω αν θα μετράει αλλά αν μπεις ΟΒΑ δεν θα μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για ΕΦ θα πρέπει να αποστρατευτεις. Τωρα για συνοριοφύλακας δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο. Αν γίνεται να κάνουν τα χαρτιά τους οι ΟΒΑ.
Fsafa πως το βλεπεις θα ξαναπαρει ειδικους φρουρους μες τη 3ετια;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Μερικοί είστε πραγματικά για να γίνετε συνοριοφύλακες. Ο άλλος ρωτάει ακριβώς ότι ρωτάει ο από πάνω του. Ο άλλος ξανά ρωτάει ότι θα ρωτήσει ο από κάτω του. Και έτσι έχουμε ισοπεδώσει έναν θεσμό.
Κρίμα...
Edit : Σε λίγο θα μπει και το workenter να ρωτήσει... '' Τελικά τι να γράψω ; Θα πάρει από Έβρο ή θα δώσει εξτρά μόρια σε αυτούς με εντοπιότητα ;''
Edit2 : Για ειδικούς φρουρούς θα βγάλει το 2020 ;

Edit3 : Τελικά θα έχει εντοπιότητα ή όχι ;
Κρίμα...
Edit : Σε λίγο θα μπει και το workenter να ρωτήσει... '' Τελικά τι να γράψω ; Θα πάρει από Έβρο ή θα δώσει εξτρά μόρια σε αυτούς με εντοπιότητα ;''
Edit2 : Για ειδικούς φρουρούς θα βγάλει το 2020 ;

Edit3 : Τελικά θα έχει εντοπιότητα ή όχι ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Με ΝΔ το 2021 λογικά ναιRanger94 έγραψε:Fsafa πως το βλεπεις θα ξαναπαρει ειδικους φρουρους μες τη 3ετια;
Εσυ Κυριακο τι καταλαβες απο τη προκηρυξη; Προηγουνται αυτοι απο κει πανω απο εμας τους υπολοιπους; Και αμα δε καλυφθουν οι θεσεις απο αυτους τοτε θα παρει κι απο τις αλλες περιοχες; Για ανοιξε μας τα ματια...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Ranger94 έγραψε:Εσυ Κυριακο τι καταλαβες απο τη προκηρυξη; Προηγουνται αυτοι απο κει πανω απο εμας τους υπολοιπους; Και αμα δε καλυφθουν οι θεσεις απο αυτους τοτε θα παρει κι απο τις αλλες περιοχες; Για ανοιξε μας τα ματια...
Φιλαράκι , αν δεν βγει επίσημα η προκύρηξη εγώ δηλώνω άσχετος , σίγουρα δεν το παίζω σχετικός.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kyriakos155 έγραψε:Ranger94 έγραψε:Εσυ Κυριακο τι καταλαβες απο τη προκηρυξη;Προηγουνται αυτοι απο κει πανω απο εμας τους υπολοιπους; Και αμα δε καλυφθουν οι θεσεις απο αυτους τοτε θα παρει κι απο τις αλλες περιοχες; Για ανοιξε μας τα ματια...
Φιλαράκι, αν δεν βγει επίσημα η προκύρηξη εγώ δηλώνω άσχετος, σίγουρα δεν το παίζω σχετικός.
και το workeenter τι εβγαλε;
και η επισημη προρκηρυκη τα ιδια θα γραφει με αυτο που ανεβασε το workenter που πηγε τυπογραφειο. Εσυ τι καταλαβες απο αυτο που λεει εκει με την εντοπιοτητα και την Ανατολικη Μακεδονια; Θα προηγουνται απο τους υπολοιπους που ειναι απο την υπολοιπη Ελλαδα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες