Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
TB
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από TB »

Συμφωνώ με όσα λες φιλαράκι, ούτε εμένα με συμφέρει να γίνει αυτό γιατί είμαι από Νομό Ημαθίας. Εξήγησέ μου όμως το Άρθρο 1 δεύτερη σελίδα της προκύρυξης τι εννοεί στην αρχή αν δεν κάνει κόπος;
Hlias isip

Δημοσίευση από Hlias isip »

Αυτό θεωρώ και εγώ πως είναι πανελλαδικό το εύρος τον υποψηφίων απλά πως εξηγείς την πρώτη παράγραφο του άρθρου 1?; Δεν μου μοιάζει λογικο κ δεν στέκει σίγουρα να αφορά μόνο συγκεκριμένους γεωγραφικά υποψηφίους, μιλάμε για πανελλαδική εμβέλεια άλλωστε παρακάτω χαρακτηρίζει σαν προσθετο προσων την εντοπιότητα, αντιθέτως όμως στα βασικά δικαιολογιτικα είμαι η αίτηση και η βεβαίωση δημου-κοινοτητας που να εντάσσεται στην περιφέρεια που αφορούν οι θέσεις. Αν κάνω λάθος κάπου συγχωρέστε με!
Άβαταρ μέλους
TB

Δημοσίευση από TB »

Ηλία η εντοπιότητα αναφέρεται σαν πρόσθετο προσόν στον Νομό Έβρου συγκεκριμένα από όλους τους 5 υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας Αν. Μακ. Και Θράκης (Δράμας, Καβάλας, Θάσου, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου).Police7 τι εννοείς ότι δεν θα είχαν βάλει μόρια αν ίσχυε αυτό; Τι θα έκαναν αλλιώς θα διάλεγαν από τους δρόμους; Έχεις 6 Νομούς και προσπαθείς να προσλάβεις τους 400 με τα περισσότερα μόρια της Περιφέρειας...
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

TB έγραψε:Ηλία η εντοπιότητα αναφέρεται σαν πρόσθετο προσόν στον Νομό Έβρου συγκεκριμένα από όλους τους 5 υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας Αν. Μακ. Και Θράκης (Δράμας, Καβάλας, Θάσου, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου).Police7 τι εννοείς ότι δεν θα είχαν βάλει μόρια αν ίσχυε αυτό; Τι θα έκαναν αλλιώς θα διάλεγαν από τους δρόμους; Έχεις 6 Νομούς και προσπαθείς να προσλάβεις τους 400 με τα περισσότερα μόρια της Περιφέρειας...

διορθωνω η θασος ειναι στο νομο καβαλας δεν ειναι ξεχωριστος νομος. Οι περ. Ενοτητες ειναι 5

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

TB έγραψε:Συμφωνώ με όσα λες φιλαράκι, ούτε εμένα με συμφέρει να γίνει αυτό γιατί είμαι από Νομό Ημαθίας. Εξήγησέ μου όμως το Άρθρο 1 δεύτερη σελίδα της προκύρυξης τι εννοεί στην αρχή αν δεν κάνει κόπος;
η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ μπορώ να στο εξηγήσω!!! Το λογικό είπα ότι γτ να δίνει 100 μόρια σε αυτούς που κατοικούν εκεί αφού έτσι και αλλιώς μόνο αυτούς θα πάρει; Ίσως γίνετε για να έχουν παραπάνω μόρια!!! Να είναι και καλά αυξημένο το "επίπεδο" των μορίων!!! Πάντως και στην αρχή λέει ότι προσλαβανονται συνοριοφυλακες ξεχωριστά για καθε περιφερειακή ενότητα η νησί!!! Μπορεί να είναι και αυτό που λες εσύ!!! Αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να δίνει 100 μόρια, αφού έτσι και αλλιώς θα πάρει από ανατολική Μακεδονία και Θράκη!!! Θα βγει αύριο. Μεθαύριο και θα ξέρουμε σίγουρα!!!
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

Ηλία η εντοπιότητα αναφέρεται σαν πρόσθετο προσόν στον Νομό Έβρου συγκεκριμένα από όλους τους 5 υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας Αν. Μακ. Και Θράκης (Δράμας, Καβάλας, Θάσου, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου).Police7 τι εννοείς ότι δεν θα είχαν βάλει μόρια αν ίσχυε αυτό; Τι θα έκαναν αλλιώς θα διάλεγαν από τους δρόμους; Έχεις 6 Νομούς και προσπαθείς να προσλάβεις τους 400 με τα περισσότερα μόρια της Περιφέρειας... [/QUOTE εννοώ ότι αφού θα πάρει μόνο από αυτούς τους νόμους όπως πιστεύεις εσύ γιατί να βάλει πρόσθετα μόρια στην εντοπιοτητα αφού έτσι και αλλιώς οι υπόλοιποι δεν θα μπορούμε να συμμετάσχουν!!! ]
Hlias isip

Δημοσίευση από Hlias isip »

Άρα τελικά μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος αν δεν είναι από αυτούς τους νόμους; Για παράδειγμα μπορεί κάποιος από κάποιο νόμο της Πελλοπονήσου ή της Στερεάς να κάνει χαρτιά;
Άβαταρ μέλους
TB

Δημοσίευση από TB »

Γιατί η Περιφέρεια έχει 5 Νομούς και θέλουν να προσλάβουν περισσότερα άτομα από τον Νομό Έβρου και όχι από τους υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας, κάτι που απ΄ότι έμαθα κίνησε γη και ουρανό ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας για να συμβεί. Το κάνουν γιατί δεν θέλουν οι συνοριοφύλακες που θα προσληφθούν να κάνουν αιτήσεις για μετάθεση όταν συμπληρώσουν τα χρόνια υπηρεσίας τους (13). Από την άλλη όμως τα άτομα από την Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Ροδόπη επίσης θα μπορέσουν να κάνουν το ίδιο οπότε το βρίσκω άστοχο και άκυρο από την μεριά της Κυβέρνησης αν ισχύει τελικά αυτό που καταλαβαίνω...
Police2020
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Police2020 »

καλησπέρα , εγω που δεν έχω ολοκληρώσει θητεία ακόμη αλλά υπηρετώ αυτή την στιγμή... υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κανονικά τα χαρτιά ;
Άβαταρ μέλους
TB

Δημοσίευση από TB »

Δυστυχώς αδερφέ δεν γίνεται πρέπει να την ολοκληρώσεις πρώτα, όπως και δεν γίνεται να απαλλαγείς από αυτην και να κάνεις τα χαρτια σου!
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lef »

Πιστευω πριμοδοτηση θα εχει για αυτους του εβρου ολοι μεχρι 28 θα μπορουν να συμμετασχουν.
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Αφήστε τα πιστεύω σας και διαβάστε το άρθρο..Police δεν είπα ότι ήθελα αλλά διάβασα το άρθρο και αυτό κατάλαβα τώρα εσυ τι λες δεν καταλαβαίνω είναι η αλήθεια, μην αλλάζεις την γνώμη σου κι αν δεν είσαι σίγουρος μην απαντάς
POLICE
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ρε παιδια ουτε εγω καταλαβαινω ακριβως αυτο που λεει.Ειναι δυνατον να εβγαλαν προκηρυξη για συγκεκριμενη μεριδα υποψηφιων;

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Όποιος έχει κάτι νεότερο ας μας πει.
POLICE
JohnAras

Δημοσίευση από JohnAras »

Μάγκες μέσα το γράφει ξεκάθαρα τι δε καταλαβαίνετε; "Οι συνοριοφυλακες προσλαμβανονται με σύστημα αντικειμενικων κριτηρίων Έλληνες πολίτες για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων, ξεχωριστά για κάθε περιφερειακή ενότητα ή νησί, ΑΠΟ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΎΝ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΔΙΕΤΊΑ Ή ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΈΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΤΗ ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ ΤΟΥ 18ΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΑΝΉΚΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ Ή ΝΗΣΊ"

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες