Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-synoriofylakes-olokliri-i-nea-prokiryxi-apokleistiko
28 τελικά το όριο σύμφωνα με το έγγραφο.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 41
5% των θέσεων μουσουλμανικη μειονότητα χαχαα. Φάτε νδουλα.
Με 200 μόρια θα μπουν ΣΦ
Με 200 μόρια θα μπουν ΣΦ
Θα έχουν άραγε δικαίωμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής οι ΟΒΑ οι θα φάμε ξανά πιστολιά όπως έγινε με τους Ειδικούς φρουρούς;
Δεν λέει πάντως ότι είναι για τους 400 αυτό το λέει το workenter!! Μπορεί να είναι και για τους 400 + 800; Σε μια προκήρυξη;
Έλεος δηλαδή δεν ξέρω τι να πω 28 το όριο, τώρα τι σκατα θα γίνει δεν ξέρω. Θα ισχύει και για τους ορισμένου χρόνου; Άμα τους βρούνε τι να πω, για μερικές μέρες να μην μπορώ να κάνω τα χαρτια έλεος
Ας ελπίσουμε να μην είναι για τους ορισμένου χρόνου
Αν και το workenter λεει ότι είναι για τους 400, θα δείξει καλή επιτυχία; σε όλους παιδιά
γενικά η προκηρύξεις αυτές βρωμάνε!!! Το ασεπ που εμπλέκεται;Themisvg έγραψε:Έλεος δηλαδή δεν ξέρω τι να πω 28 το όριο, τώρα τι σκατα θα γίνει δεν ξέρω. Θα ισχύει και για τους ορισμένου χρόνου; Άμα τους βρούνε τι να πω, για μερικές μέρες να μην μπορώ να κάνω τα χαρτια έλεος
Ποσα μορια δινει στην εντοπιοτητα; Ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια με των ειδ φρουρων απο τι βλεπω!
100Ranger94 έγραψε:Ποσα μορια δινει στην εντοπιοτητα; Ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια με των ειδ φρουρων απο τι βλεπω!
Απλα θα εχουν +100 μορια αυτοι απο κει πανω?; Ή θα προηγουνται απο μας ακομα και λιγοτερα μορια να εχουν; Και αμα μεινουν κενες θεσεις τοτε θα μπουμε και εμεις οι υπολοιποι?
όχι δεν προηγουνται παίρνουν 100 μόρια απλάRanger94 έγραψε:Απλα θα εχουν +100 μορια αυτοι απο κει πανω?; Ή θα προηγουνται απο μας ακομα και λιγοτερα μορια να εχουν; Και αμα μεινουν κενες θεσεις τοτε θα μπουμε και εμεις οι υπολοιποι?
Διασωστης31 έγραψε:5% των θέσεων μουσουλμανικη μειονότητα χαχαα.Φάτε νδουλα.
Με 200 μόρια θα μπουν ΣΦ
Ενώ οι μουσουλμάνοι που υπηρετούν στο στρατό και γίνονται αστυνομικοί κτλπ δεν μας ενοχλεί, τόσα χρόνια που μπαίνουν στα πανεπιστήμια με μόρια της πλάκας δεν μας ενοχλεί... Ρε μερικοί δεν την παλεύεται με τα κόμματα

Για να μπεις εσύ Πάντειο θέλεις 16.000 μόρια ο μουσουλμάνος μπαίνει με 6000.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 41
31 Δεκεμβρίου λέει το φεκ Απο 1991 θα είναι το όριο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες