Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Μακαρι glock να ξαναβγαλει!
Παιδιά, εγώ ειμαι 21 χρονών κοπελα. Το θέλω πολύ αλλά εχω δεύτερες σκέψειες. Αξίζει για μια γυναίκα ; Είναι δύσκολες οι συνθηκες; Ευχαριστώ οποιον/α απαντήσει.
Παιδιά αν όταν έχει βγει μια προκήρυξη δεν έχεις πάρει στα χέρια σου ακόμα το δίπλωμα μπορεις να συμμετέχεις με τη βεβαίωση;
ανάλογα τι θα λέει η προκήρυξη !!! Στους. ειδικους γινόταν στους λιμενοφύλακες όχι!!!ydneas έγραψε:Παιδιά αν όταν έχει βγει μια προκήρυξη δεν έχεις πάρει στα χέρια σου ακόμα το δίπλωμα μπορεις να συμμετέχεις με τη βεβαίωση;
Στους ΕΦ γινοταν απο οτι γνωριζω τωρα για τους ΣΦ δεν ξερωydneas έγραψε:Παιδιά αν όταν έχει βγει μια προκήρυξη δεν έχεις πάρει στα χέρια σου ακόμα το δίπλωμα μπορεις να συμμετέχεις με τη βεβαίωση;
Για δίπλωμα δ αφού έδωσες σήματα σε ποσό καιρό μαζί με μαθήματα έδωσες ; Πόσες μέρες παίρνουν τα μαθήματα μέχρι να δώσεις ;
Σας ευχαριστώ!! καλή επιτυχία σε ολους
Πιστεύει κανείς πως θα του μονιμοποίηση αυτούς που θα είναι ορισμένου χρόνου;
Σας ευχαριστώ! Καλή επιτυχία σε ολους [/QUOμε την βεβαίωση μπορεις να κανεις αίτηση κανονικα αλλα η ισχυς της ειναι μεχρι να ληξει η προθεσμία αιτήσεων και λιγες μερες ακομα, μετα πρεπει να προσκομίσεις το κανονικό διπλωμα. Σε μας τους εφ οι αιτήσεις ειχαν τελιωσει 26/08 και η προθεσμία ηταν μεχρι 31/08. Αλλιως τα χανεις τα μορια.
καλά εντάξει ότι να ναι !!! Και εγώ βεβαίωση έδωσα , τα πήρα τα μόρια τίποτα δεν έχασα !!! Λες να με πάρουν τώρα να μ πουν να τους πάω το πρωτότυπο; Χαχαχαχ!!! Άσε μαςydneas έγραψε:Σας ευχαριστώ! Καλή επιτυχία σε ολους [/QUOμε την βεβαίωση μπορεις να κανεις αίτηση κανονικα αλλα η ισχυς της ειναι μεχρι να ληξει η προθεσμία αιτήσεων και λιγες μερες ακομα, μετα πρεπει να προσκομίσεις το κανονικό διπλωμα. Σε μας τους εφ οι αιτήσεις ειχαν τελιωσει 26/08 και η προθεσμία ηταν μεχρι 31/08. Αλλιως τα χανεις τα μορια.
Στους ειδικους φρουρους μετρουσε η βεβαιωση κανονικα!!
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/synoriofylakes-epta-kritiria-krinoyn-tin-proslipsi-lista
εσύ και ο γκλοκ πρεπει να μας δλευετε !! Έχεις μπει στους ειδικούς και κάθεσαι και μπαίνεις στο φόρουμ τώρα για να ανεβάζεις λινκ για την επικείμενη προκήρυξη !!! Ρε σοβαρευτείτε θέλετε να μπείτε και σε ένοπλα τμήματα !!!PAPAXITOS έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/synoriofylakes-epta-kritiria-krinoyn-tin-proslipsi-lista
Για τον γκλοκ δε ξέρω.. Αλλά για τον παπαχιτο μιλάω με. σιγουρια το παλικάρι είναι κ γ@μω.. Δεν κάνει κάτι ούτε για να δείξει ούτε για να το παίξει κάποιος το κάνει απλά επειδή γουστάρει κ να μπαίνει κ να βοηθάει
Ο. Π. Κ. Ε
Τοση επιθετηκοτητα ρε παλικαρια και καχυποψία γιατι; Εγω να βοηθησω θελω μονο. Δεν ειστε σωστοι φιλαρακια. Δεν θα ξαναγραψω αλλο. Φιλε ξανθε. Καλησπερα και καλη επιτυχια φιλε. Ξερω οτι το θες και το αξιζεις. Καλες γιορτες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 2 επισκέπτες