Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από StefanosPap »

Police7, είμαι από Έβρο, πολύτεκνη οικογένεια, με αγγλικά, δίπλωμα αυτοκινήτου (άκουσα ότι θα είναι απαραίτητο), βγάζω δίπλωμα δ κατηγορίας, έμεινε η οδήγηση που δίνω σε 2 βδομάδες, και 16,2 απολυτήριο, δεν έχω ειδικές δυνάμεις όμως γιατί όταν πήγα εγώ σαν 8μηνος δεν επιτρεπόταν, έπρεπε να κάνεις πλήρη θητεία, και έχανα 2ο χρόνο από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού αν πήγαινα 9μηνος, και αυτός είναι κ ο λόγος που δεν πήγα δόκιμος η ειδικές δυνάμεις, τώρα θα ήμουν μέσα σε κάθε προκήρυξη... Περιμένω και λιμενικο που έχω και άδεια χειριστή ταχύπλοου και υπολογιστές, και δίπλωμα ανθυποπλοίαρχου, αλλά πολύ λίγες θέσεις δυστυχώς!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από glock »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/synoriofylakes-prasino-gia-800-nees-proslipseis
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Stef καλύτερα συνοριοφυλακας Κ θα είσαι στον τόπο σου. Όλα τα παιδιά από Έβρο έχουν πολλές πιθανότητες να μπουν
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από StefanosPap »

glock, μακάρι να κάτσει ένα από τα 2 τουλάχιστον, συνοριοφυλακας ναι μεν θα είμαι εδώ που είναι πολυ θετικό, αλλά το Λιμενικό είναι άμεσα συνενδεμενο με το εμπορικό ναυτικό, δλδ δεν είναι κάτι τελείως άσχετο από την σχολή που τελείωσα, μιας και η σχολή μου φυλασσόταν από λιμενικούς, η γραμματεία της σχολής είχε λιμενικούς και είχαμε και διοικητή, παρολα αυτά εννοείται πως θα ήθελα συνοριοφυλακας παρα πολυ μιας και η αστυνομία ήταν πάντα ο πρώτος μου στόχος, λόγο του πατερα μου που είναι, και του μεγάλου μου αδερφου που και αυτός έγινε αστυνομικός, μέχρι κ πανελλήνιες σκέφτομαι να ξανά δώσω αν δεν κάτσει κάτι τώρα...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Police7 έγραψε:
Ranger94 έγραψε:Στεφανε εσυ εισαι ηδη μεσα στους 400 εφοσον εχεις εντοπιοτητα!
δεν έχει να λέει ! Τότε όλοι όσοι είναι από τις περιοχές και. Στους 800 θα είναι μέσα ! Δίνει 500 μόρια αλλά δεν ξέρεις αν θα έχει ο άλλος αγγλικα, αν είναι τριτεκνος, τι απολυτήριο θα έχει κτλπ, επίσης δεν ξέρουμε τι θα γίνει και με το Δ ! Αργούν πολύ να εκδόσουν το ΦΕΚ να δούμε τα υπόλοιπα κριτήρια να έχουμε. Μια ιδέα και εμείς ! Να μας φάει το άγχος...

Σιγά που για 700 ευρώ και δούλος, έχεις και άγχος. Να αγχώνεσαι για το αν βρέξει αύριο ή αν χιονίσει... Τα έχουν κάνει όλα μαμησε τα

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Μακάρι Stef πάντως Κ η εκπαίδευση θα είναι στο όμορφο διδυμοτειχο. Οπότε θα είναι κοντά στα μέρη σου.
Titos21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Titos21 »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/synoriofylakes-prasino-gia-800-nees-proslipseis Καλημέρα παίδες. Μόνο εγώ καταλαβαίνω ότι μιλάνε για 400 μόνιμους στον Έβρο και άλλους 800 ορισμένου χρόνου στα νησιά;

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Σωστά καταλαβαίνεις φίλε.400 μόνιμοι Γι Έβρο και 800 με σύμβαση για τα νησιά
Titos21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Titos21 »

Και πάλι όμως δεν είναι κάτι στάνταρ! Έτσι; Πιστεύουν ας πούμε ότι σε ένα ή δύο χρόνια θα ξεπεράσουμε το μεταναστευτικο και μετά τέλος; Κάτι δεν κολλάει βασικά πολλά
Themisvg
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Themisvg »

Το μεταναστευτικο θα δεν θα τελειώσει ποτέ. Μόνο όταν η Τουρκία μπει στην Ε. Ε δηλαδή ποτέ. Μόνιμες θέσεις από το παράθυρο είναι, συνεχεις ανανεώσεις κάθε χρόνο. Κάποια στιγμή θα πει όσοι ειναι τάδε χρόνια 5 10 15 εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό της ΕΛ. ΛΑΣ. Παλιό ορθόδοξο βαθύ ΠΑΣΟΚ
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Πιστευω δε θα ειναι 28 το οριο για τους Συνοριοφυλακες ορισμενου χρονου, θα εινα τουλαχιστον 32!!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Ranger μέχρι φέτος ή του χρόνου μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου;
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Εγω 25 χρονων ειμαι απλα ετσι πιστευω οτι για τους ορισμενου χρονου θα εχει αλλο οριο ηλικιας!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Εχεις 3 χρόνια μπροστά σου ακόμα. Στάνταρ θα βγάλει Κ γθα φρουρους
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Police7 »

Ranger94 έγραψε:Εγω 25 χρονων ειμαι απλα ετσι πιστευω οτι για τους ορισμενου χρονου θα εχει αλλο οριο ηλικιας!
για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει τροποποίηση του άρθρου και αυτό δεν συνέβη !!! Οπότε 28
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες