Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Kratoulis, το διπλωμα αυτοκινητου (Β' κατηγοριας) αρκει για να σου δωσει 200 μορια, το επαγγελματικο (Γ' η Δ') απλως θα σου δωσει 100 παραπανω.Για μοτοσυκλετα θα προτεινω το Α2 μιας και δινει 300 μορια και οχι 100 οπως το Α1.
Τα μορια που μαζευεις ειναι θεωρητικα τουλαχιστον υπεραρκετα, και εγω μπαινω στον στρατο συντομα για τον ιδιο σκοπο με τον δικο σου.
Ευχομαι να βγαλει το 2021 παλι ουτως ωστε να μπορεσουμε και οι δυο να διαγωνιστουμε.
Τα μορια που μαζευεις ειναι θεωρητικα τουλαχιστον υπεραρκετα, και εγω μπαινω στον στρατο συντομα για τον ιδιο σκοπο με τον δικο σου.
Ευχομαι να βγαλει το 2021 παλι ουτως ωστε να μπορεσουμε και οι δυο να διαγωνιστουμε.
Ρε παιδιά θέλω να βγάλω δίπλωμα μοτοσυκλέτας... μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη διαφορά ανάμεσα στα α1 α2 α;
Chris απλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να την βγάλω τη σχολη και μάλιστα ειδικών δυνάμεων. Είναι δύσκολη και απαιτητική νομίζω, έχει και πολλές ευθύνες. Και νομίζω πολλοί λένε ότι κόβονται...
Εγώ θέλω να πάω ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων, αλλά αν τύχει καμία στραβή και δεν με πάρουν ούτε ΔΕΑ πεζικού; Εκεί τα χάνω όλα.
ydneas έγραψε:Ρε παιδιά θέλω να βγάλω δίπλωμα μοτοσυκλέτας... μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη διαφορά ανάμεσα στα α1 α2 α;
Ρώτα σε μια σχολή οδηγών.. εδώ είναι για συνοριοφύλακες το θέμα...
Λοιπον εαν διαβασατε προσεκτικά οι συνοριοφυλακες θα εχουν ετησία σύμβαση μέχρι να μην υπάρχουν ανάγκες οποτε μπορεί μερικούς να τους παρει για ειδ. Φρουρούς μιας που θα εχουν την εμπειρία
Τι δουλεια εχει ο συνοριοφυλακας που θα φυλαει τα κλειστα κεντρα με τον ειδικο φρουρο?; Απλα μπορει να τους δωσει μορια σε προκηρυξη ειδικων φρουρων! Λαθρομεταναστες θα χουμε για πολλα χρονια, πιστευω καποια στιγμη θα τους κανουν μονιμους συνοριοφυλακες!
ξεφυγατε από το θεμα ξυπνατεεε
Νησί είναι και αυτό αλλά σας το είχα πει από την αρχή ότι μπορεί να πάρει και στην Εύβοια με εντοπιότητα όπως λέει και στο workenter (Σάμο, Χίο, Λεσβο, Δωδεκάνησα και Εύβοια ) !!! Το ίδιο μπορεί να συμβεί σε ορισμένες θέσεις σε άλλες περιφερειακές ενότητες και να πάρουν. εντοπιοτητα και αυτή στην Λαμία πχ αν προκηρύξει θέσεις και εκεί !!! Εκεί δλδ που υπάρχουν δομές η που πρόκειται να προκηρυχθούν !!!
Παιδια να ρωτησω κατι θα ανηκουν στην αστυνομια;
Τα έχουν κάνει ***** αυτό βλέπω !! Γτ δεν έπαιρνε 1200 με την μία ! και πρέπει να πάρει με συμβάσεις !!! Να πας για 700 ευρώ σε ένα νησί με τον φόβο. οτι μπορεί κάποια στιγμή να ληξει η σύμβαση !!! Τι να πω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Είναι τραγικοί, είμαι από Έβρο και προφανώς θα κάνω τα χαρτιά μου για εδώ, αλλά για ποίο λόγο να μην πάρει 1200 μόνιμους δεν το καταλαβαίνω πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο σκοπός τους πίσω από αυτό.
Ο σκοπος ειναι ενας και προφανης!! Προσλαμβανοντας συμβασιουχους που θα ανανεωνουν καθε χρονο, εχεις συνεχως ζεστους ψηφοφορους που θα θελουν να ξαναβγει η ιδια κυβερνηση για να τους ανανεωνει, πιστευοντας οτι καποτε θα γινουν μονιμοι!
Στεφανε εσυ εισαι ηδη μεσα στους 400 εφοσον εχεις εντοπιοτητα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες