Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Ranger94 έγραψε: Ενα ακομα θετικο με τις προσληψεις των 1200 Συνοριοφυλακων συνολικα, ειναι οτι αρκετοι υποψηφιοι απο Εβρο και νησια θα μπουν σε αυτες τις προκηρυξεις και αν του χρονου βγαλει για Ειδικους Φρουρους ισως η βαση να εχει πεσει λογω ολων αυτων των προκηρυξεων που εγιναν! Μια υποθεση ειναι βεβαια αυτο!

Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω ότι θα βγάλει ξανά ΕΦ μέσα στο 2020 γτ ήδη με αυτές τις προκηρύξεις θα μπουν πολλά άτομα και βέβαια το κόστος είναι μεγάλο για το κράτος, η συμβουλή μου σε σένα και στους υπόλοιπους δλδ θα ήταν να μην επαναπαύεστε με τα μόρια ότι μπορείτε να βγάλετε να το βγάλετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων όπως βρέθηκα κι εγώ.
POLICE
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ουτε εγω πιστευω οτι θα βγαλει το 2020, για το 2021 πιστευω περισσοτερο! Μεχρι να τελεωσει η 4ετια της ΝΔ θα βγαλει αλλη μια φορα θεωρω!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-erchontai-dyo-nees-prokiryxeis-me-567-monimes-theseis/
Ο. Π. Κ. Ε
Σοφία

Δημοσίευση από Σοφία »

Παιδιά μακάρι να βγει τον Ιανουάριο ! Πραγματικά το εύχομαι περιμένω ένα χαρτί το οποίο πολύ πιθανόν να τον πάρω τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου όποτε όσο πιο αργά βγει τόσο το καλύτερο !! Όσο για της αθλητικές δοκιμασίες εσείς όλοι που σχολιάζετε εδώ μέσα κάνετε προπονήσεις ; Η τελευταία στιγμή όταν βγουν τα αποτελέσματα ; Και να ρωτήσω κάτι άλλο όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα ποσό καιρό σπυ δίνουν μέχρι υα αθλήματα ;
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Police7 »

Xanthos έγραψε:https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-erchontai-dyo-nees-prokiryxeis-me-567-monimes-theseis/
όχι ρε θα έχει εντοπιότητα χαχα !!! Ξανθε φίλε δεν είναι καλό αυτό για σένα !!! Να παρακαλάς να βγει Δεκέμβρη !! :/
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θα εχει απαραιτητη ξενη γλωσσα και διπλωμα αυτοκινητου, καλο αυτο!!

Παιδια αν το φεκ βγει εντος Δεκεμβριου και αναφερει οριο ηλικιας νομιζω θα μπορουν και οι 91αρηδες να συμμετεχουν ακομα και αν βγει Ιανουαριο η προκηρυξη!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι φίλε αν βγει Ιανουάριο όχι για εμένα δεν θα είναι καλό.. αλλά τι να κάνουμε έτσι έχει η ζωή.. Ότι είναι να γινει θα γίνει ασ ελπίσουμε ότι θα βγει όπως είπαμε 15 με 20 Δεκέμβρη.. τουλαχιστων να βγει τότε το φεκ
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι ranger το φεκ έχει σημασία να βγει.. αν βγει Δεκέμβρη πιάνει κ τους 91... Κ ασ ξεκινήσουν η αιτήσεις κ το 2020 δεν έχει σημασία
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σοφια τα αθληματα ειναι γελοια.. κανονικα θα επρεπε να ειναι πιο δυσκολα μπας και κοβονται οι ακαταλληλοι!! Αλλα και στους ειδικους φρουρους δεν εκοβαν, τον αφηναν τον αλλον κι ετρεχε 5 λεπτα το 1000αρι και 2,5 μετρα μηκος και τον περναγαν!

Skritzi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Skritzi »

Δηλαδη μονο οι Ειδικες Δυναμεις θα μοριοδοτηθουν εξτρα... Οι αλλοι τιποτα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και εφεδροι αξιωματικοι θα μοριοδοτουνται... για προεδρικη φρουρα δε ξερω. Λογικα θα ειναι σα τους ειδικους φρουρους σε αυτο το θεμα!
Σωκος

Δημοσίευση από Σωκος »

Παιδιά καλησπέρα. Συγγνώμη αν είναι άσχετο με το θέμα. Ήθελα να ρωτήσω , στους ειδικούς φρουρούς ένα μόριο έδινε για το επαγγελματικό δίπλωμα ή γενικά για το δίπλωμα Β κατηγορία; Επίσης σε ολα τα διπλώματα μοτοσυκλέτας έδινε 3 μόρια; Συγγνώμη αλλά θέλω να αρχίσω να μαζεύω μόρια και πρέπει να ξέρω. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από δοκ,ιμος »

οι πιο πολλοί όλο ***** όλο ***** λέτε, εδώ μπαίνουμε να μάθουμε τπτ που δεν ξέρουμε είτε δεν έχει πάρει το μάτι μας,2019 έχουμε και ακούω κάτι παιδάκια αν θα βγάλει το 21-22-23, είστε καθόλου καλά; πείτε πράγματα που ισχύουν δεν μας νοιάζουν τα πιστεύω σας και τα θέλω σας, ωραία άτομα για να μπουν στο σώμα 😂 μιλάτε με στοιχεία, αλλιώς κάντε κάπου μια σελίδα και στείλτε όσα μνμτα θέλετε, σας βαρεθηκαμε άντε καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Μάγκες άμα διαβάσετε το πολυνομοσχέδιο που θα γίνει στην Βουλή για τους 800 συνοριοφύλακες θα διαβάσετε ότι όσοι κατοικούν την τελευταία 2ετια η από. την μέρα της γέννησης του μέχρι τα 18 έτη στην. περιφερεια η νησί ανάλογα με το τι θα βάλει η εκάστοτε κυβέρνηση ως Περιφέρεια και νησί θα δίνει 500 μόρια !!! Οι 800 θα υπογράψουν ετήσια σύμβαση με. δυνατοτητα ανανέωσης και θα είναι ένοπλο προσωπικό της Ελληνικής αστυνομίας !!! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι και για. τους 400 η εντοπιότητα θα δίνει 500 μόρια !!! Αν νομίζετε ότι τα λέω από το μυαλό μου πατήστε να το βρείτε !!! 500 είναι πάρα πολλά ...
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Όπως είχα πει παλιότερα μπορεί να δώσει και εντοπιότητα και σε περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας σε νόμους όπου έχουν η πρόκειται να αποκτήσουν κλειστά κεντρα κρατησης... Επομένως αναμένουμε από δω και πέρα !!!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες