Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Λοιπόν παιδιά ακούστε. Το Δ θα το δίνει 300 μόρια επειδή το έχει σαν κύριο δίπλωμα. Όπως ήταν δηλαδή της μηχανής στους ΕΦ. Από εκεί και πέρα το Α θα δίνει 100 το Β 100 και το Γ 100. Η εντοπιότητα 200 .
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Εδω μαλλον θα μοριοδοτει μονο το Δ.. οπως και στο λιμενικο μονο το Δ μοριοδοτουσε. Το Γ δεν επαιρνε καθολου μορια, και γω Γ κατηγοριας εχω!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καλα δε παει με το ποσα λεφτα εδωσες... γιατι αμα το παμε ετσι ειναι αδικο να παιρνουν τα ιδια μορια αυτος που εχει Α1 μηχανης και αυτος που εχει απεριοριστο! Κι ομως παιρνουν τα ιδια μορια, και μπηκαν τωρα τοσοι Ειδικοι Φρουροι με Α1 διπλωμα και δε μπορουν να οδηγησουν τις μηχανες της αστυνομιας!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

Ε γι'αυτό είναι κουλό κ δεν μπορείς να πεις κάτι για μοριοδότηση.. λέμε στα πρότυπα απλά.. Δηλαδή τι θα γίνει θα μοριοδοτει κ το δίπλωμα για μηχανή; χαχαχα.. οπότε έχουμε χρόνο ακόμη να μάθουμε.. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ούτε μόρια ούτε τίποτα ακόμη
Ο. Π. Κ. Ε
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Παιδιά δεν παίζει να καθυστερήσουν την προκυρηξη ; Η να βγει αρχές Ιανουαρίου ; Εγώ πιστεύω θα το καθυστερήσουν γιατί γιορτές είναι και σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν...
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Για να λεει στα προτυπα, πιστευω η μονη αλλαγη θα ειναι η εντοπιοτητα και το Δ, ολα τα αλλα ιδια!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ όμως φίλε πάει με το πόσα λεφτά έδωσες.. Ναι δε ήταν σωστό αυτό με το δίπλωμα μηχανής λ λες.. Γιατί όλοι το 125 είχαν.. κ εγώ αυτό είχα.. Δεν βγάζω τον κόλο μ από έξω.. Αλλά δεν θα έλεγα κ κουβέντα αν επερναν παραπάνω μόρια από εμένα.. καλά να πάθωασ τα ΈΒΓΑΖΑ Κ ΕΓΩ.. για να είμαστε δίκαιοι σ αυτά
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μα δεν ειναι μονο θεμα αδικιας, ειναι και λαθος του υπουργειο για το προσωπικο που θελει να παρει! Ηθελε 1500 φρουρους που κυριως θα πηγαιναν στη ΔΙΑΣ, και δεν εβαλε απαραιτητο το Απεριοριστο διπλωμα της μηχανης. Με αποτελεσμα να εχουν μπει πολλοι που μονο συνοδηγοι μπορουν να πανε! Τεσπα οτι ειναι εκτος ασεπ θα εχει αδικιες, οτι του καρφωσει βαζει ο Μηχαλακης!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτός ο πρασινοτσολιας ότι θέλει κάνει
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Police7 »

Κανονικά από μέρα σε μέρα πρέπει να βγει το ΦΕΚ..
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Police7 έγραψε: Κανονικά από μέρα σε μέρα πρέπει να βγει το ΦΕΚ..
Πόσες μέρες πριν την προκήρυξη βγαίνει ΦΕΚ; Θυμάται στο περίπου κάποιος;
POLICE
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Xanthos έγραψε: Το δ θα το ζητάει.. το γ όμως θα το μοριοδοτει; Γιατί κ στους εφ το γ κ το δ τα ίδια μόρια επερναν.. Εκτός αν τώρα το γ περνει πχ 100 κ το δ 200.. που Είναι κ το ποιο τίμιο κ φυσιολογικό.. Γιατί εγώ π έχω γ δεν γινεται να περνώ τα ίδια με εσένα π έχει δ.. Εσύ έδωσες 1200 ευρώ κ εγώ 600 πχ. δεν είναι σωστό
Αν δίνει διπλά μόρια το Δ για μένα θα κάτσει κουτί γτ Δ έχω, επίσης έχω Α και ένιωσα καλά την αδικία που φιλος μου είχε για 125 και πήραμε τα ίδια μόρια στους ΕΦ
POLICE
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Police7 »

KatadromeasAR! έγραψε:
Police7 έγραψε: Κανονικά από μέρα σε μέρα πρέπει να βγει το ΦΕΚ..
Πόσες μέρες πριν την προκήρυξη βγαίνει ΦΕΚ; Θυμάται στο περίπου κάποιος;
δεν. υπαρχει. συγκεκριμενη μέρα, μπορεί 1 βδομάδα πριν μπορεί 2 μέρες πριν... Μπορεί και να βγει το ΦΕΚ και να αργήσει 10 μέρες πχ να βγει η προκήρυξη !!! Απλά είπα ότι από μέρα σε μέρα πρέπει να βγει γιατί. υποτιθεται περί. της 15 Δεκεμβρίου θα βγει...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το ΦΕΚ θα βγει μάλλον μέχρι τις 15, για να πιάσει και τους 91αρηδες και οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν μετά την πρωτοχρονιά.
Eleos

Δημοσίευση από Eleos »

Ranger94 έγραψε:Μα δεν ειναι μονο θεμα αδικιας, ειναι και λαθος του υπουργειο για το προσωπικο που θελει να παρει! Ηθελε 1500 φρουρους που κυριως θα πηγαιναν στη ΔΙΑΣ, και δεν εβαλε απαραιτητο το Απεριοριστο διπλωμα της μηχανης. Με αποτελεσμα να εχουν μπει πολλοι που μονο συνοδηγοι μπορουν να πανε! Τεσπα οτι ειναι εκτος ασεπ θα εχει αδικιες, οτι του καρφωσει βαζει ο Μηχαλακης!

Έχεις πάρει όλα τα θέματα των προκηρύξεων σβαρνα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ! Έχουν βγει τόσες προκηρύξεις των Εφ και στα μόρια λιγες αλλαγές έχουν γίνει , στους συνοριοφύλακες σε χαλάει η εντοπιότητα , εμένα σε εσένα με χαλάει που ψάχνεις να μπεις σε τέτοια σώματα χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα επειδή είναι δημόσιο , κάνε μας την χάρη , ούτε μήνα δεν είσαι στο φόρουμ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες