Έβρος θεωρείται και η Ορεστιάδα και άλλες μικρές πόλεις !! Δεν. μιλαω για τα χωριά του Έβρου αποκλειστικά !!! Σίγουρα κάποιοι θα μοιραστούν και. σε. μαγαλυτερα χωριά !!!δοκ, ιμος έγραψε:φίλε κατά κύριο λόγοΈ όχι και οι 400Police7 έγραψε:Κατά της 15 Δεκεμβρίου δήλωσε ο Χρυσοχοΐδης θα βγει η προκήρυξη μάγκες, και οι 400 για Έβρο !!! Θα δώσει κανα 3βδομαδο προθεσμία όπως σε ειδικούς η θα είναι πιο σύντομα ;
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
https://www.google.com/amp/s/workenter.gr/dimosio/eidiseis/synoriofylakes-etoimi-i-nea-prokiryxi%3famp
ναι αλλά , ο Χρυσοχοΐδης είπε 15 Δεκέμβρη θα βγει , έτσι πιάνει και τους 91ηδες !!!dim92 έγραψε:Μάγκες Εάν βγει το 2020, θα αναφέρει ως όριο ηλικίας 1/1/1992 και μεταγενεστερα , έτσι?
Themisvg εισαι απο περιοχη με εντοπιοτητα; Απο Εβρο ή νησια;
http://policenet.gr/article/εντός-μηνός-η-προκήρυξη-των-400-συνοριοφυλάκων
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Είμαι από Αλεξανδρούπολη, αν δεν βγει η προκήρυξη όλα είναι θεωρητικά, ας βγει η προκήρυξη κ βλέπουμε, αν πχ το lower είναι υποχρεωτικό, αν υπάρχει εντοπιότητα, αν ακόμα και το δίπλωμα αυτοκινήτου είναι υποχρεωτικό κτλπ όπως ανέφεραν κάποια site, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι της 20 Δεκεμβρίου θα έχει βγει η προκήρυξη και η προθεσμία κατάθεσης χαρτιών από ότι ακούγεται θα είναι σύντομη καθώς και τα αποτελέσματα, παίζει κ πιο γρήγορα από του λιμενικού να ανακοινωθούν καθώς το σχέδιο τους είναι οι συνοριοφύλακες που θα περάσουν να εκπαιδευτούν τους 2 πρώτους μήνες του 2020 και να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα, και οι 400 είναι για τον Έβρο!
Στην προκήρυξη των 400... Εντοπιοτητα θα πάρουν όσοι είναι από Έβρο
Καλα εντοπιοτητα θα υπαρχει 1000%, το ειχε πει και ο Μητσοτακης. Πιστευω οτι και τα αγγλικα θα ειναι απαραιτητα διοτι θα εχουν να κανουν με προσφυγες και μεταναστες! Οπως και να χει δε πιστευω οτι καποιος χωρις εντοπιοτητα εχει ελπιδες να μπει, θα δειξει!
Τα πτυχία των αγγλικών πλέον είναι εύκολα με τόσα που υπάρχουν.Toeic,lrn κτλ
Εγώ νομίζω δεν θα βάλει εντοπιότητα !! Ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την ηλικία και με την ιδιότητα του πολύτεκνου/τριτεκνου !! Το πολύ πολύ να δώσει 100-200 μόρια για την εντοπιότητα αν υπάρξει !!!
glock έγραψε:Τα πτυχία των αγγλικών πλέον είναι εύκολα με τόσα που υπάρχουν.Toeic,lrn κτλ
μα ζητάει b2 δηλαδή lower
Εγω θυμαμαι που το ειπε ο ιδιος ο Μητσοτακης οτι θα επιλεχθουν με εντοπιοτητα και οτι θελει να βοηθησει τους νεους να μενουν στο τοπο τους!
Οι συνοριακοι είναι πάντα με Εντοπιοτητα.15 Δεκεμβρίου βγαίνει
Police 7 η Εντοπιοτητα έχει υπογράφει είναι κανονικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες