Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Liontarina »

glock έγραψε:https://www.katechaki.gr/prosfygiko-metanasteytiko-ti-allazei-tin-proslipsi-800-synoriofylakon-sta-nisia/
Μάλιστα άρα σύμφωνα με το άρθρο υπάρχουν υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης σε άλλα 5 νησιά οι οποίες δεν λειτούργησαν ποτε.

Πάντως και τα 5 αυτά νησιά έχουν κριτήριο εντοπιότητας σύμφωνα με το νόμο.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Police7 »

Εντοπιότητα μπορεί να βαλει για οποίο. μερος θέλει δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο αυτά τα μέρη , εξάλλου τα μέρη αυτά είναι αυτά τα οποία μοριοδοτει ο. ασεπ!!! Το υπουργείο ότι θέλει μπορεί να κάνει στην προκήρυξη !!! Μπορεί να βάλει εντοπιότητα σε κάθε νομό το οποίο έχει η θα δεχτεί πρόσφυγες !!! Έτσι πιστεύω !!! Το ΑΣΕΠ έχει όρια ηλικίας για τους τριτεκνους άλλο στους ειδικούς δεν έθετε περιορισμό το υπουργείο!!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

Στους συνοριοφυλακες τα αγγλικά θα είναι κύριο προσόν όπως είπαν κ τα παιδιά.. θα είναι υποχρεωτικό όπως φαίνεται.. Έχει ακούσει κανείς κάτι η ξέρει κανείς κάτι με την ηλικία τι θα παίξει π έλεγαν ότι θα εξετάσουν; θα παραμείνει 28 τελικά;
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Xanthos έγραψε:Στους συνοριοφυλακες τα αγγλικά θα είναι κύριο προσόν όπως είπαν κ τα παιδιά. Θα είναι υποχρεωτικό όπως φαίνεται. Έχει ακούσει κανείς κάτι η ξέρει κανείς κάτι με την ηλικία τι θα παίξει π έλεγαν ότι θα εξετάσουν; Θα παραμείνει 28 τελικά;

Η ηλικία μάλλον θα είναι 28 όπως στους Ε. Φ. Τώρα αν αλλάξει κάτι θα το μάθουμε.

POLICE
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Police7 έγραψε:Εντοπιότητα μπορεί να βαλει για οποίο. μερος θέλει δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο αυτά τα μέρη , εξάλλου τα μέρη αυτά είναι αυτά τα οποία μοριοδοτει ο. ασεπ!!! Το υπουργείο ότι θέλει μπορεί να κάνει στην προκήρυξη !!! Μπορεί να βάλει εντοπιότητα σε κάθε νομό το οποίο έχει η θα δεχτεί πρόσφυγες !!! Έτσι πιστεύω !!! Το ΑΣΕΠ έχει όρια ηλικίας για τους τριτεκνους άλλο στους ειδικούς δεν έθετε περιορισμό το υπουργείο!!!
Το ποιο μέρος παίρνει εντοπιότητα καθορίζεται με νόμο. Δεν το καθορίζει ούτε η κυβέρνηση ούτε το εκάστοτε υπουργειο. Τα έχω πει τα έχω ξαναπεί. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Υπάρχουν νομοι.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Liontarina έγραψε:
Police7 έγραψε:Εντοπιότητα μπορεί να βαλει για οποίο. μερος θέλει δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο αυτά τα μέρη , εξάλλου τα μέρη αυτά είναι αυτά τα οποία μοριοδοτει ο. ασεπ!!! Το υπουργείο ότι θέλει μπορεί να κάνει στην προκήρυξη !!! Μπορεί να βάλει εντοπιότητα σε κάθε νομό το οποίο έχει η θα δεχτεί πρόσφυγες !!! Έτσι πιστεύω !!! Το ΑΣΕΠ έχει όρια ηλικίας για τους τριτεκνους άλλο στους ειδικούς δεν έθετε περιορισμό το υπουργείο!!!
Το ποιο μέρος παίρνει εντοπιότητα καθορίζεται με νόμο. Δεν το καθορίζει ούτε η κυβέρνηση ούτε το εκάστοτε υπουργειο. Τα έχω πει τα έχω ξαναπεί. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Υπάρχουν νομοι.

και σ απαντάω νόμος υπάρχει. και για τα όρια ηλικίας των τριτεκνων... παρόλα αυτά δεν τηρήθηκαν
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Xanthos έγραψε:Στους συνοριοφυλακες τα αγγλικά θα είναι κύριο προσόν όπως είπαν κ τα παιδιά. Θα είναι υποχρεωτικό όπως φαίνεται. Έχει ακούσει κανείς κάτι η ξέρει κανείς κάτι με την ηλικία τι θα παίξει π έλεγαν ότι θα εξετάσουν; Θα παραμείνει 28 τελικά;

Ξάνθε ας αφήσουμε την σιγουριά... Αυτή μας εφαγε...

Με συμφέρει να μην έχει αγγλικά, όπως σε συμφέρει να είναι μέχρι 29.

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Επίσης αναφέρει και Δ κατηγορίας δίπλωμα Εικόνα
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Police7 έγραψε:και σ απαντάω νόμος υπάρχει. Και για τα όρια ηλικίας των τριτεκνων... Παρόλα αυτά δεν τηρήθηκαν
Επειδή δεν έχεις ενημερωθεί ο νόμος για την τριτεκνια έχει αλλάξει και μάλιστα μέσα στο 2019.

Συγκεκριμένα δες το άρθρο 64 του ν.4590/2019 που λέει ποιος θεωρείται γονέας τριών τέκνων και ποοι θεωρούνται τέκνα τριτεκνης οικογένειας.

Οπότε κάνεις λάθος όταν λες δεν τηρήθηκαν τα όρια. Τα όρια τηρήθηκαν αλλά σύμφωνα με τον νέο νόμο.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Liontarina έγραψε: Επειδή δεν έχεις ενημερωθεί ο νόμος για την τριτεκνια έχει αλλάξει και μάλιστα μέσα στο 2019.Συγκεκριμένα δες το άρθρο 64 του ν.4590/2019 που λέει ποιος θεωρείται γονέας τριών τέκνων και ποοι θεωρούνται τέκνα τριτεκνης οικογένειας.

Οπότε κάνεις λάθος όταν λες δεν τηρήθηκαν τα όρια. Τα όρια τηρήθηκαν αλλά σύμφωνα με τον νέο νόμο.
δεν χρειάζεται να είσαι ισχυρογνώμων ! Το μόνο π άλλαξε είναι από τα 23 στα 25 έτη και αν είσαι άγαμος ! Στους ειδικούς και οι 28 αρηδες και 27αρηδες,26, πήραν κανονικά τα μόρια χωρίς όμως σύμφωνα με τον νόμο που λες να έπρεπε να τα πάρουν ! Αυτό συμβαίνει διότι η προκήρυξη είναι από το εκάστοτε υπουργείο το οποίο την φτιάχνει όπως θέλει ! Αν ήταν μεσο ΑΣΕΠ θα ίσχυε ο νόμος. Π λες ο οποίος. Ομως είναι μέχρι τα 25 έτη αν είσαι άγαμος !

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Police7 έγραψε:δεν χρειάζεται να είσαι ισχυρογνώμων ! Το μόνο π άλλαξε είναι από τα 23 στα 25 έτη και αν είσαι άγαμος ! Στους ειδικούς και οι 28 αρηδες και 27αρηδες,26, πήραν κανονικά τα μόρια χωρίς όμως σύμφωνα με τον νόμο που λες να έπρεπε να τα πάρουν ! Αυτό συμβαίνει διότι η προκήρυξη είναι από το εκάστοτε υπουργείο το οποίο την φτιάχνει όπως θέλει ! Αν ήταν μεσο ΑΣΕΠ θα ίσχυε ο νόμος. Π λες ο οποίος. Ομως είναι μέχρι τα 25 έτη αν είσαι άγαμος !
Λοιπόν έχεις δίκαιο και το δέχομαι. Η αλλαγή της τριτεκνιας αφορά σε διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ και όχι γενικά στον ορισμό της τριτεκνιας. Το άρθρο αυτό τροποποιεί ένα άλλο που έχει να κάνει με τον ΑΣΕΠ συγκεκριμένα. Όπως βλέπεις δεν είμαι ισχυρογνώμων.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Liontarina έγραψε:Λοιπόν έχεις δίκαιο και το δέχομαι. Η αλλαγή της τριτεκνιας αφορά σε διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ και όχι γενικά στον ορισμό της τριτεκνιας. Το άρθρο αυτό τροποποιεί ένα άλλο που έχει να κάνει με τον ΑΣΕΠ συγκεκριμένα. Όπως βλέπεις δεν είμαι ισχυρογνώμων.Εικόνα
γι'αυτό είπα εγώ την άποψη ότι μπορεί το υπουργείο να βάλει σαν εντοπιότητα και άλλες περιοχές οι οποίες θα δέχονται η έχουν ήδη δεχτεί ρεύματα μεταναστών ! Μια σκέψη έκανα ! Εγώ δεν θέλω να ισχύσει εντοπιότητα πάντως !
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Police7 έγραψε: γι'αυτό είπα εγώ την άποψη ότι μπορεί το υπουργείο να βάλει σαν εντοπιότητα και άλλες περιοχές οι οποίες θα δέχονται η έχουν ήδη δεχτεί ρεύματα μεταναστών !! Μια σκέψη έκανα !!! Εγώ δεν θέλω να ισχύσει εντοπιότητα πάντως !!!
Έτσι κι αλλιώς πάντως τα 5 αυτά νησιά που αναφέρθηκαν και έχουν μεγάλη ροή μεταναστών και ηδη έχουν το κριτήριο της εντοπιότητας.

Τώρα να δώσουν εντοπιότητα σε Αθήνα Καβάλα Χαλκιδική καξ Θεσσαλονίκη μου φαίνεται κουλό.

Αν δεις τους νομούς που έχει υπηρεσία συνοριοφύλακων οι συντριπτική πλειοψηφία έχει εντοπιοτητα. Τεσπά θα φανεί.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Player7 »

Μπραβο Μιχαλη ηγετη του παλιου ορθοδοξου πασοκ... μια με τη τριτεκνια-πολυτεκνια και τωρα με την εντοπιοτητα. Που θα μπουν συνοριοφυλακες απλα με απολυτηριο και εντοπιοτητα για να παρετε ψηφαλακια! Οξωωω πρασινοφρουροι!

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Player7 έγραψε:Μπραβο Μιχαλη ηγετη του παλιου ορθοδοξου πασοκ... μια με τη τριτεκνια-πολυτεκνια και τωρα με την εντοπιοτητα. Που θα μπουν συνοριοφυλακες απλα με απολυτηριο και εντοπιοτητα για να παρετε ψηφαλακια! Οξωωω πρασινοφρουροι!

υποθέσεις κάνουμε αυτό δεν το ξέρουμε ακομα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες