Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Τζαμπα βγαλαμε το Γ κατηγοριας.. βλεπω να μετραει μονο το Δ στις προκηρυξεις! Και στο λιμενικο το Δ μετραει!

πανος

Δημοσίευση από πανος »

Ranger94 έγραψε:Τζαμπα βγαλαμε το Γ κατηγοριας. Βλεπω να μετραει μονο το Δ στις προκηρυξεις!Και στο λιμενικο το Δ μετραει!

και ο λογος που θα χρησιμευσει;

απο ποια ηλικια βγαζεις Δ;

πανος

Δημοσίευση από πανος »

Thlasa έγραψε:Παιδια καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και εγώ με την σειρά μου. Διαβάζω για εντοπιότητα και γενικά ότι θα πάρει μόνο Έβρο. Εγώ ειμαι από αρτα και ρώτησα ένα φιλαράκι αστυνομικό και είπε πως θα βγάλει μάλλον και για Άρτα λίγες θέσεις. Ξέρει κανένας κάτι. Πιο έγκυρο;

και εγω απο αρτα ειμαι

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Αν η εντοπιότητα είναι απαραίτητο προσόν τον ήπιαμε απλά..
POLICE
πανος

Δημοσίευση από πανος »

KatadromeasAR! έγραψε:Αν η εντοπιότητα είναι απαραίτητο προσόν τον ήπιαμε απλά.

και τι πιθανοτητες θα ειχατε με 400 ατομα;

LeledeniosSs

Δημοσίευση από LeledeniosSs »

Καλημέρα παιδιά.. Εντοπιότητα σημαίνει παιρνω εξτρα μόρια (πχ 200) ή αυτόματα ανεβαίνω στη λίστα εναντι άλλων που δεν έχουν αυτό το δικαίωμα.
Lok93

Δημοσίευση από Lok93 »

Ρε παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση καμία.1) να θέλει απαραίτητα αγγλικά 2) να θέλει εντοπιοτητα αποκλειστικά ευρο.. έχουμε και αλλού σύνορα μόνο Κιλκίς Δοϊράνη και ευζωνους μη τρελαινεστε. Το ερώτημα είναι το εξής αν βγάλει προκυρηξη ίδια με την φρουρων οκ ; Τι θα λέει νόμος εβρου για παράδειγμα 100 άτομα 80% δηλαδή 80 άτομα Α κατηγορία και 20% 20 άτομα β κατηγορία ; Ξέρει κανείς ; Το έχετε σκεφτεί ; Όσο για την ηλικία άκουσα ότι θα πάρει έως 1992 εκ των εσω αρα 28 ετών άρα Ιανουάριο 2020.
nikos

Δημοσίευση από nikos »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η Ε. ΣΥ. Φ. Ν. Ε. Χαιρετίζει την εξαγγελία της άμεσης Πρόσληψης νέων Συνοριακών Φυλάκων

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου χαιρετίζει την ευεργετική εξαγγελία του κ. Πρωθυπουργού για την άμεση πρόσληψη 400 νέων Συνοριακών Φυλάκων στο Ν. Έβρο, προκειμένου να θωρακιστούν τα χερσαία σύνορα της Χώρας μας Και Να τονωθεί το Αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας.

Η απόφαση αυτή αποτελεί τη δικαίωση του θεσμού του Συνοριακού Φύλακα και του πετυχημένου, πολυετή Έργου των Συνοριακών Φυλάκων στη φύλαξη των συνόρων και στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών. Καθώς και Ηθική δικαίωση των προσπαθειών Της Π. Ο. ΣΥ. ΦΥ. Και της Ένωσή μας, ως της μοναδικής πρωτοβάθμιας ένωσης, που ζητούσε επιτακτικά την πρόσληψη νέων Συνοριακών Φυλάκων στο Ν. Έβρο, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό Διάστημα.

Η Ένωση μας, από την πρώτη γραμμή της φύλαξης των συνόρων, παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις και είναι στη διάθεση της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας Με γνώμονα την Άριστη συνεργασία προς όφελος των συναδέλφων μας και της Υπηρεσίας, αφού ο στόχος μας είναι κοινός.

Kratoulis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kratoulis »

Ισως είναι λίγο άσχετο αυτό εδώ αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι 20 και θα μου άρεσε πολύ να κάνω τη θητεία μου ως Εύζωνας. Είδα μάλιστα ότι μου δίνουν και 5 μόρια σε περίπτωση προκήρυξης και με ενθάρρυνε περισσότερο. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις επί του θέματος:

1) Όνειρο μου ήταν πάντα η αστυνομία, μέχρι το 2028 (που είναι το όριο ηλικίας μου) πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα να ξαναγίνουν προκηρύξεις για ειδικούς φρουρούς ή/και συνοριοφύλακες;

2) Υπάρχει περίπτωση στην επόμενη προκήρυξη (όποτε υπάρξει) να μην λάβουν υπόψιν τη θητεία ως Εύζωνας και να μην δώσουν μόρια; Είδα ότι πολλοί το αποδοκίμασαν αυτό.

Ας απαντήσει κάποιος γιατί μες τον επόμενο μήνα πρέπει να έχω αποφασίσει τι θα κάνω, διότι σπουδάζω κιόλας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σε πιο παλιες προκηρυξεις Ε. Φ, δεν επαιρνε μορια η Προεδρικη Φρουρα! Εγω το θεωρω επιφοβο οτι ισως και να μη παιρνουν μελλοντικα μορια. Εσυ διαλεγεις!!
Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από δοκ,ιμος »

Ranger94 έγραψε:Τζαμπα βγαλαμε το Γ κατηγοριας.. βλεπω να μετραει μονο το Δ στις προκηρυξεις! Και στο λιμενικο το Δ μετραει!

στο λιμενικό μετράει το κάθε δίπλωμα όχι μόνο το Δ
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αφου η προκηρυξη μεσα γραφει για το Δ κατηγοριας μονο!
Kratoulis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kratoulis »

Άρα λες καλύτερα να πάω Ε. Δ; Αν πάω ΛΟΚ δίνουν μόρια έτσι;

Επίσης δεν απάντησες στο δεύτερο που ρώτησα, εσύ πότε υποθέτεις θα ξαναβγούν προκηρύξεις για ειδικούς φρουρούς; Εννοείται ότι δε ξέρουμε αλλά πες μου την άποψη σου 👍

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Για μένα πήγαινε δόκιμος Στις ειδικές δυνάμεις που θα πάρεις 500 και 500 για την κάθε μια
Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από δοκ,ιμος »

Ranger94 έγραψε:Αφου η προκηρυξη μεσα γραφει για το Δ κατηγοριας μονο!
δ. Σε όσους κατέχουν άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, προστίθεται επιπλέον αριθμός μορίων ως εξής:20 μόρια για κάθε άδεια Κατηγορίας Δ΄ ή 30 μόρια για κάθε άδεια Κατηγορίας Ε΄. Αν ο υποψήφιος κατέχει άδεια οδήγη-

σης αυτοκινήτου διαφόρων κατηγοριών λαμβάνεται υπόψη μόνο η ανώτερη κατηγορία

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης