Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mpazoukas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Mpazoukas »

Σχετικά καλά είμαι έχω αρχίσει προετοιμασία πιστεύω θα τα καταφέρουμε:)
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα πόσοι είναι οι επιτυχόντες όλων των δοκιμασιών; Θεωρώ ότι δεν γίνεται να έχουν απομείνει 50-55 θέσεις ακόμα και να καλεί 700 άτομα
Mpazoukas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Mpazoukas »

Καλησπέρα ρε παιδιά γιατί στην σελίδα του ασεπ δεν εμφανίζετε Η προσκληση πλέων για τους επιλαχόντες που καλούνται για υγειονομικές εξετάσεις;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Bill88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Bill88 »

tsanspyr887 έγραψε:Γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα πόσοι είναι οι επιτυχόντες όλων των δοκιμασιών; Θεωρώ ότι δεν γίνεται να έχουν απομείνει 50-55 θέσεις ακόμα και να καλεί 700 άτομα

Οι λόγοι που καλούνται τόσα άτομα είναι πολλοί...

Ένας απ'αυτούς είναι για να είναι σίγουροι και να καλυφθούν όλοι οι κωδικοί θέσεων και οι ειδικές κατηγορίες τους έτσι ώστε να μπορούν τις κενές θέσεις Από τις ειδικές κατηγορίες κάθε κωδικού να τις βάλουν στις γενικές και να τραβήξουν άτομα από κει. Δεν μπορεί κανείς με σιγουριά να σου πει πόσες ακριβώς είναι οι κενές θέσεις γιατί πολύ απλά δεν έχουν βγει ονομαστικά τα αποτελέσματα των ψυχοτεχνικών. Το μόνο σίγουρο είναι πως το 95+% των πολυτέκνων και από την βπ κατηγορία αλλά και από την επ2 στην αίτηση τους δήλωσαν αρχικά γενική θέση και έπειτα ειδική με αποτέλεσμα πολλοί πολύτεκνοι να καλύψουν γενικές θέσεις με εμπειρία και χωρίς και να μείνουν αρκετές κενές θέσεις πολυτέκνων. Επίσης το ίδιο έγινε και με τριτεκνους και υπόλοιπες ειδικές κατηγορίες. Τελευταίο και καλύτερο η εντοπιότητα. Από τα 700 λοιπόν άτομα οι 220 είναι πολύτεκνοι οι 15 (τριτεκνοι, ειδ'α, ειδ'β) 210 άτομα τα οποία είναι ψηλά στην γενική χωρίς εμπειρία και οι υπόλοιποι με την εντοπιότητα. Οι κενές θέσεις πάντως σίγουρα δεν ξεπερνούν τις 100 και δεν είναι λιγότερες από 40. Είναι μεγάλο μπέρδεμα και πρέπει να ασχοληθείς ώρες για να βγάλεις κάποια άκρη.

tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιος να περάσει όλες τις δοκιμασίες και να μην είναι διοριστέος; Έτσι καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
power19
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από power19 »

Από την γενική με εμπειρία δεν κάλεσαν κανέναν;
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Selby23 »

Κανονικά πρέπει καθε ένας από καθε φυλακή που δουλεύει σε ΣΟΧ να μας πει τι κενά έχουν. Ώστε να υπολογίζουμε στο περίπου τις θέσεις.

Όλοι ξέρουν τα κενά τους από αυτούς που εργάζονται πχ από τους 95 εχει σε μια φυλακή λείπουν 20 θέσεις κάπως ετσι θα βγάλουμε ακρη.

Bill88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Bill88 »

tsanspyr887 έγραψε:Δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιος να περάσει όλες τις δοκιμασίες και να μην είναι διοριστέος; Έτσι καταλαβαίνω

Φίλε μου εννοείται αυτό. Εγώ προσωπικά επιλαχών είμαι και τόσο καιρό δεν ήξερα τι γινόταν. Αρχικά όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των ψυχοτεχνικών θεώρησα πως είμαι σίγουρα μέσα αλλά έκανα λάθος. Σίγουρα είναι μέσα όλοι οι βπ και οι επ1 που ολοκλήρωσαν επιτυχώς όλες τις διαδικασίες και οι επ 2 που είναι ψηλά στις ανάλογες σειρές τους. Από κει και πέρα γίνεται ένας χαμός. Κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τόσο καλά να βγάλεις όλες τις δοκιμασίες και να σου πει δεν μπαίνεις ότι να ναι. Εγώ είμαι β επιλαχών πίνακα αλλά συμμετέχω και με εμπειρία και χωρίς
Bill88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Bill88 »

Selby23 έγραψε:Κανονικά πρέπει καθε ένας από καθε φυλακή που δουλεύει σε ΣΟΧ να μας πει τι κενά έχουν.Ώστε να υπολογίζουμε στο περίπου τις θέσεις.

Όλοι ξέρουν τα κενά τους από αυτούς που εργάζονται πχ από τους 95 εχει σε μια φυλακή λείπουν 20 θέσεις κάπως ετσι θα βγάλουμε ακρη.

Ακόμα και τα κενά να μάθεις πάλι δεν θα βγάλεις καμία άκρη. Το μπέρδεμα είναι τεράστιο. Επίσης στα οριστικά αποτελέσματα το ΑΣΕΠ θα υπολογίζει κανονικά τους υποψηφίους της 6κ οι οποίοι έχουν περάσει συνοριοφύλακες, αστυνομία πανεπιστημίου και κάθε άλλη προκήρυξη που θα λάβει μέρος εντός του χρόνου μέχρι να εκδοθούν τα οριστικά. Έπειτα εφ όσον δεν υπογράψουν τα άτομα που θα βρίσκονται στα οριστικά το υπουργείο θα πρέπει να υποβάλει αίτηση στο ΑΣΕΠ ώστε να καλέσουν (ανάλογα την θέση και την κατηγορία) τον αμέσως επόμενο επιλαχόντα. Το μόνο καλό είναι ότι δεν θα ξαναγίνει ανακατανομή των θέσεων και των πινάκων.

Louk2334
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Louk2334 »

Είμαι Β επικουρικό χωρίς εμπειρία δουλεύω ήδη 2 χρόνια στην τελευταία επιλογή μου με 1000+ μόρια και με τσεκαρισμενη επιλογή να πάω όπου υπάρχει κενή θέση, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην είμαι στα οριστικά
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Selby23 »

Από τους 750 (συν γυναίκες) πόσοι πιστεύετε θα δείξουν θέληση να συμμετάσχουν ;
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Nick greek »

Selby23 έγραψε:Από τους 750 (συν γυναίκες) πόσοι πιστεύετε θα δείξουν θέληση να συμμετάσχουν ;
Το πολύ το πολύ 400 άτομα !

Bodyguard mt09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Bodyguard mt09 »

Καλησπέρα παίδες! Τι γίνεται κάλεσαν τους υπόλοιπους για τα αθλήματα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες