Κι εμένα ARN με προβληματίζει το "επόμενες εβδομάδες" που λέει η ανακοίνωση. Θεωρώ πιο πιθανό το τέλος Ιουλίου παρά το Φθινόπωρο και θα στο αιτιολογήσω ότι τέλη Αυγούστου ολοκληρώνονται οι συμβάσεις των ήδη υπηρετούντων. Άρα θεωρώ ότι δεν θα τους αφήσουν για ακόμα μία φορά έστω και για μικρό χρονικό διάστημα άνεργους. Όπως και να'χει κοντός ψαλμός.
Εσύ αδερφέ σωστά το σκέφτεσαι και λογικά. Αλλά ξέρουμε ότι ο Αύγουστος είναι για όλο τον εργαζόμενο κόσμο και ειδικά για το δημόσιο ο μήνας των διακοπών, ποιος δημόσιος υπάλληλος θα χωθεί για να τρέξει η σχολή μέσα στον Αύγουστο;
Η ιστορία μας έχει δείξει ότι κάθε φορά που λήγει η σύμβαση τουλάχιστον 1 μήνα μένουν άνεργα τα παιδιά, άρα στην καλύτερη τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο μας βλέπω στη σχολή.
Τελείωσε κανείς με τις υγειονομικές που να τις έχει στείλει ; Λογικά στέλνουμε το έντυπο με τις γνωματεύσεις αλλά και όλες τις εξετάσεις που έχουμε κάνει έ; Ακτινογραφία αίματος καρδιογράφημα κλπ;
Εγω στις οδηγιες διαβασα οτι στέλνεις τις εξετασεις μονο στην περιπτωση που εχουν παρατηρηση περα του φυσιολογικου. Αν ειναι ολα ενταξει στελνεις μονο το χαρτι με τις υπογραφές και τις εξετασεις μονο αν σου ζητηθουν εκ νέου
Epop2021_ έγραψε:Τελείωσε κανείς με τις υγειονομικές που να τις έχει στείλει ; Λογικά στέλνουμε το έντυπο με τις γνωματεύσεις αλλά και όλες τις εξετάσεις που έχουμε κάνει έ; Ακτινογραφία αίματος καρδιογράφημα κλπ;
Δεν χρειάζεται να στείλεις τις εξετάσεις. Συμπληρώνεις σωστά το υγειονομικό δελτίο και το στέλνεις και τις εξετάσεις τις κρατάς σε περίπτωση που στις ζητήσουν.
Mpazoukas έγραψε: Καλησπέρα εγώ έστειλα της υγειονομικές εξετάσεις γνωρίζει κάποιος Πότε θα μας καλέσουν για τα αθλήματα;
Θα βγάλει ανακοίνωση το ΑΣΕΠ που θα λέει ποιοι από αυτούς που έστειλαν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης περνάνε στην επόμενη φάση που είναι οι αθλητικές δοκιμασίες. Υπολόγιζε Σεπτέμβρη με Οκτώβρη ότι θα τρέξετε όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές.
Καλησπέρα για ακόμα μία φορά. Προσωπικά θεωρώ ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο η νέα 12μηνη ΣΟΧ να γίνει εντός καλοκαιριού. Αυτό Είναι λυπηρό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η σχολή στη Θήβα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους εξωτερικούς και δεύτερον Γιατί είναι κρίμα τα παιδιά που ήδη εργάζονται να μείνουν πάλι άνεργα για κάνα μήνα μέχρι να υπογράψουν την νέα ΣΟΧ που όπως όλα δείχνουν πάει για Σεπτέμβρη. Δεν ξέρω πόσο πάτο έχει ακόμα αυτό το βαρέλι που λέγεται 6Κ/2018!