Ακόμα καλύτερα για εσάς τους επιλαχόντες τότε.Selby23 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι +-50 άτομα που λες γιατί μιλάμε για 3-4 κατηγορίες που δεν ξέρεις ακριβώς τι γινεται. Άλλη κατηγορία η γενικη με προϋπηρεσία άλλη χωρίς αλλά κατηγορία τρίτεκνοι και άλλη πολύτεκνοι. Και έχουν ζητήσει από παντού. Στο λέω γιατί έτυχε και στείλανε σε γνωστους μου σήμερα που είναι απο άλλες κατηγορίες.
Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Walas έγραψε:Ακόμα καλύτερα για εσάς τους επιλαχόντες τότε.
Καλά ναι ! Και την είχα ξεγραμμένη εγώ να φανταστείς. Γιατί δεν μου είχαν μέτρηση ούτε τα αγγλικά οι άνθρωποι ενώ είναι καταχωρημένα. Μόνο το απολυτήριο λυκείου μου μέτρησαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 26, 2021 8:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεκινήστε προπονήσεις παιδιά γιατί δεν χαρίζεται στα αθλήματα ο ΑΣΕΠ κόβει ακόμα και για κλάσματα δευτερολέπτου και καλή επιτυχία εύχομαι.Selby23 έγραψε:Καλά ναι ! Και την είχα ξεγραμμένη εγώ να φανταστείς. Γιατί δεν μου είχαν μέτρηση ούτε τα αγγλικά οι άνθρωποι ενώ είναι καταχωρημένα. Μόνο το απολυτήριο λυκείου μου μέτρησαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 26, 2021 8:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα και εμένα Σήμερα το πρωί μου έστειλαν μνμ για υγειονομικές εξετάσεις τι παίζει ακριβός γνοριζεις;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδιά σος λοιπόν είχα κάνει αίτηση εγώ στήν 6κ 2018 με 950 μόρια β επικ. τώρα πού πήραν τουε επιλαχών δεν με κάλεσαν ενω μεσα σε αυτούς υπάρχουν άτομα με 800 μόρια τι με συμβουλεύεται να κάνω; ευχαριστώ!
- Miron
- Posts in topic: 53
ARN έγραψε:Για γέλια, τσίρκο μεντρανο
Χαχαχα που το θυμήθηκες, είχα πάει μικρός χαχαχα, σόρρυ για το οφφ να χαρούμε και λίγο
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Artsi29 έγραψε:Παιδιά σος λοιπόν είχα κάνει αίτηση εγώ στήν 6κ 2018 με 950 μόρια β επικ. Τώρα πού πήραν τουε επιλαχών δεν με κάλεσαν ενω μεσα σε αυτούς υπάρχουν άτομα με 800 μόρια τι με συμβουλεύεται να κάνω; Ευχαριστώ!
Δεν είχες δηλώσει όλες τις φυλακές γι αυτό.
Εκει που δήλωσες μάλλον έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις.
-
- Στρατιώτης
. Κορυδαλλό είχα δηλώσει! Λές μην το σκαλίσω φίλε;Διασωστης31 έγραψε:Δεν είχες δηλώσει όλες τις φυλακές γι αυτό.Εκει που δήλωσες μάλλον έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 26, 2021 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα σε όλους σχετικά με την προκήρυξη 6κ/2018 έλαβα ένα μήνυμα για υγειονομικές εξετάσεις χθές ως επιλαχών Τι παίζει; Επίσης έχω κατάταξη θέσεις 129-130 Με 905.3 μόρια γνωρίζει κάποιος πόσα άτομα θα πάρουν; Και αν αξίζει των κόπο Γιατί Βρίσκομαι και στο εξωτερικό ευχαριστώ πολύ
-
- Στρατιώτης
Theo77 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους σχετικά με την προκήρυξη 6κ/2018 έλαβα ένα μήνυμα για υγειονομικές εξετάσεις χθές ως επιλαχών Τι παίζει; Επίσης έχω κατάταξη θέσεις 129-130 Με 905.3 μόρια γνωρίζει κάποιος πόσα άτομα θα πάρουν; Και αν αξίζει των κόπο Γιατί Βρίσκομαι και στο εξωτερικό ευχαριστώ πολύ
Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ;
- Selby23
- Posts in topic: 87
Είναι ανάλογα σε ποια κατηγορία είσαι υπάρχουν κατηγορίες, γενικη σειρά με προϋπηρεσία και μη, τρίτεκνοι, πολύτεκνη. Επίσης και σε ποια επιλογή είσαι αυτή την κατάταξη σε καθε κατάστημα κράτησης ειναι διαφορετικά. Εσυ σε ποια κατηγορία είσαι ;
Και για ποιο κατάστημα κράτησης έβαλες προτίμηση ;
Ακριβώς όπως τα γράφει ο selby είναι παιδιά είναι λίγο πολύπλοκη η επιλογή από τον ΑΣΕΠ οπότε κάντε την προσπάθειά σας γιατί μπορεί να σας δώσει μια θέση στα κ. Κράτησης.Selby23 έγραψε:Είναι ανάλογα σε ποια κατηγορία είσαι υπάρχουν κατηγορίες, γενικη σειρά με προϋπηρεσία και μη, τρίτεκνοι, πολύτεκνη. Επίσης και σε ποια επιλογή είσαι αυτή την κατάταξη σε καθε κατάστημα κράτησης ειναι διαφορετικά. Εσυ σε ποια κατηγορία είσαι ;
Οι 706 υποψήφιοι που κλήθηκαν για υγειονομικές διαδικασίες υπάρχει περίπτωση να πάρουν τη θέση από επιλαχόντα υποψήφιο που ήδη έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
power19 έγραψε:Οι 706 υποψήφιοι που κλήθηκαν για υγειονομικές διαδικασίες υπάρχει περίπτωση να πάρουν τη θέση από επιλαχόντα υποψήφιο που ήδη έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες;
Οχι, είναι ολοι με λιγότερα μόρια απ τους πρώτους που κλήθηκαν.
Αλλά οι πρώτοι επιλαχόντες δε θα μπουν ολοι γιατί κάποιοι έχουν δηλώσει 1 φυλακή ή μόνο εξωτερικοί, γι αυτό υπάρχουν 50-60 κενές θέσεις, αν είχαν δηλώσει όλες τις θέσεις θα είχε κλείσει η προκήρυξη τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diasostis31 την Κυρ Ιουν 27, 2021 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποιος για παράδειγμα μπορεί να διεκδικεί θέση τριτεκνων (λόγω έλλειψης προσωπικού) παρόλο που δεν είναι τριτεκνος. Στην περίπτωση που κάποιος από τους 706 είναι τριτεκνος τι γίνεται; Προτασσεται από εκείνον που δεν ειναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες