Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Anavatis »

Φίλε Θάνο καλά τα διαβάζεις αλλά μπερδεύεσαι με τις λέξεις. Αυτοί που έκαναν την σύνταξη είναι λάθος και όχι εσύ γι'αυτό και μπερδεύεσαι. Οι «προσωρινοί πίνακες κατάταξης» εννοεί ότι είναι οι «προσωρινοί πίνακες διοριστεων». Κατάταξη σημαίνει ότι κάπου κατατάχθηκες προσωρινά. Δηλαδή οι προσωρινά διοριστεοι έχουν ΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙ σε κάποιο κατάστημα κράτησης. Οι επιλαχόντες δεν έχουν ΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙ πουθενά προς το παρόν. Γι'αυτό και παρακάτω λέει ότι για το σκοπό εφαρμογής του άρθρου το ΑΣΕΠ αποστέλλει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα στοιχεία των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στον προσωρινό πίνακα διοριστέων και αποκλείστηκαν. Δεν μιλάει πουθενά για επιλαχόντες αλλά είναι έτσι διατυπωμένο που μπερδεύει. Μακάρι να έλεγε για ανακατανομή και για επιλαχόντες αλλά δυστυχώς δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο. Οπότε λέω πάλι και κλείνω ότι τώρα θα καλέσουν μόνο τους προσωρινά επιτυχόντες, το ΑΣΕΠ δεν ασχολείται πλέον καθόλου. Η δουλειά του είναι να ολοκληρώσει την προκήρυξη με οριστικά αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Κάποιος έγραψε ότι στον πίνακα των προσωρινών διοριστέων από 557, έχουν μείνει 346. Μαζί με τους εξωτερικούς Αν καλέσει για σοχ μόνο τους 346 το υπουργείο θα έχει καταφέρει το απίστευτο, να δουλεύουν συμβασιούχοι λιγότεροι από ότι πριν (στην 3η σύμβαση είχαν ξεκινήσει 233 άτομα).

Γιατί δεν πρόκειται να πάνε όλοι στην άλλη άκρη της Ελλάδος με σοχ, όταν ξέρουν ότι στα οριστικά 100% θα είναι άλλη η τοποθέτηση τους.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Ο στόχος δεν είναι να δουλεύουν περισσότεροι υπάλληλοι αλλά είναι υπάλληλοι που διακινούνται την θέση. Οι κομμένοι αντί να ψάχνουν άλλοθι για να καβατζοθουν ας δοκιμάσουν στην καινούργια προκήρυξη με καλύτερη αθλητική προετοιμασία. Η γκρίνια δεν οδηγεί πουθενά, η προσπάθεια ίσως...
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Miron »

Anavatis έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα. Λοιπόν για να μην δημιουργείται «σύγχυση» στους υποψήφιους καλό είναι φίλε Miron να ξανά διαβάσεις προσεκτικά

Οκ ως προς το αν θα βγάλει ορθή επανάληψη τα προσωρινά δεν ξέρω σίγουρα. Απλά εγώ έγραψα ένα χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία που έγινε στα παλιά ΣΟΧ!

Συγχωρέστε με για τυχόν συγχύσεις!

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Διασωστης31 έγραψε:Κάποιος έγραψε ότι στον πίνακα των προσωρινών διοριστέων από 557, έχουν μείνει 346. Μαζί με τους εξωτερικούς Αν καλέσει για σοχ μόνο τους 346 το υπουργείο θα έχει καταφέρει το απίστευτο, να δουλεύουν συμβασιούχοι λιγότεροι από ότι πριν (στην 3η σύμβαση είχαν ξεκινήσει 233 άτομα).

Γιατί δεν πρόκειται να πάνε όλοι στην άλλη άκρη της Ελλάδος με σοχ, όταν ξέρουν ότι στα οριστικά 100% θα είναι άλλη η τοποθέτηση τους.

Διασώστη θεωρώ ότι το υπουργείο αναγκαστηκε να βρει λύση διορισμού έστω και με συμβάσεις για τους επιτυχόντες της προκήρυξης, λόγω των συνεχόμενων ερωτήσεων στην βουλή από βουλευτές και αιτημάτων των σωματείων των εργαζομένων. Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και τόσο να είναι περισσότεροι αρκεί να δείξουν ότι προσπάθησαν. Επίσης μπορεί να μην ωφελεί αυτή η σύμβαση τους σοφρωνιστικους (σαν αριθμοί) ωφελεί όμως την εξωτερική φρούρηση και δεν βλέπω που είναι το κακό προσωπικα. Γνώμη μου παντα.

Bodyguard mt09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Bodyguard mt09 »

Καλησπέρα παίδες και καλο τελείωμα με την προκήρυξη που έχει κρατήσει 3 χρόνια! Καταρχάς θέλω να ρωτήσω που ακριβώς ενημερώνεστε εκτός από τον ασεπ! Και μια άλλη ενημέρωση που είχα εγώ από τον ασεπ βέβαια δεν έχω κάποιο άλλο μέσο ενημέρωσης!

Ότι στα αποτελέσματα που βγάλαν για τους απορριπτεους, όσοι δεν ήταν ο αριθμός μητρώου μέσα σε αυτούς που ειχαν δώσει τα πρακτικά, είναι αυτόματα στους επιτυχόντες και ότι μέσα σε λίγες μέρες θα ενημερωθούν για τα υπόλοιπα!(αυτό το είχα μάθει όταν βγάλαν για τους απορριπτεους, πριν το Πάσχα. Δηλαδή ότι μετά το Πάσχα θα είχαμε ενημέρωση)

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Bodyguard mt09 έγραψε:Καλησπέρα παίδες και καλο τελείωμα με την προκήρυξη που έχει κρατήσει 3 χρόνια! Καταρχάς θέλω να ρωτήσω που ακριβώς ενημερώνεστε εκτός από τον ασεπ!Και μια άλλη ενημέρωση που είχα εγώ από τον ασεπ βέβαια δεν έχω κάποιο άλλο μέσο ενημέρωσης!

Ότι στα αποτελέσματα που βγάλαν για τους απορριπτεους, όσοι δεν ήταν ο αριθμός μητρώου μέσα σε αυτούς που ειχαν δώσει τα πρακτικά, είναι αυτόματα στους επιτυχόντες και ότι μέσα σε λίγες μέρες θα ενημερωθούν για τα υπόλοιπα!(αυτό το είχα μάθει όταν βγάλαν για τους απορριπτεους, πριν το Πάσχα. Δηλαδή ότι μετά το Πάσχα θα είχαμε ενημέρωση)

Αν έχεις fb υπάρχει και η ομάδα 6κ/2018.

Bodyguard mt09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Χαίρετε! Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω αυτή τη ομάδα, σχετικά με ενημερώσεις μέσο fb
Bodyguard mt09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πως ακριβώς γράφετε και δεν μου βγάζει την ομαδα στο fb 6k/2018

lion91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lion91 »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Από σήμερα πολλές φυλακές στην χώρα είναι υποστελεχωμένες. Στις περισσότερες οι υπάλληλοι μέχρι τέλος του μήνα θα πάρουν από 2-3 ρεπό. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και πουθενά. Έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια και η κατάσταση αντί να καλυτερεύει χειροτερεύει. Αν ο ΑΣΕΠ δεν βγάλει άμεσα προσωρινά αποτελέσματα σε ορθή επανάληψη, όπως έχει κάνει στις περισσότερες προκηρύξεις Κ, θα υπάρξει ένα χάος με τις ανακατανομές των θέσεων. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και όπως δείχνουν τα πράγματα "τα αυτιά" των αρμοδιων υπουργείων δεν ιδρώνουν ούτε από τις κινήσεις ούτε από τα αιτήματα των σωματείων εσωτερικών και εξωτερικών υπαλλήλων. Επίσης ούτε εγώ δεν μπορώ να βρω την ομάδα 6κ/2018 στο fb.
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Meraklis »

Μια ερώτηση γιατί βλέπω ότι πέφτει κράξιμο για τις υπηρεσίες στους σωφρονιστες. Γιατί κάποιος να θέλει να πάει σε μια υπηρεσία όπου ρεπό δεν παίρνει όπως αναφέρετε άδειες μια τα ίδια. Άλλοι αναφέρουν ότι οι υπερωρίες πληρώνονται ελάχιστα, οι συνθήκες εργασίας δεν καλυτετευουν. Οπότε γιατί κάποιος να διαλέξει να πάει στους σωφρονιστες; Είχα έναν γνωστό που μου έλεγε ήταν εσωτερικος στον Κορυδαλλό και το παλικάρι ήταν τρελαμένο ότι ένα καλοκαίρι δεν πήρε ούτε ένα ρεπό. Ο συγκεκριμένος για την ιστορία είναι στην 6κ και είχε περάσει να είναι εξωτερικός φύλακας και ο λόγος ήταν ότι η κατάσταση ως εσωτερικος ήταν απαράδεκτη και με τον κόσμο εκεί και με τις συνθήκες εργασίας
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Bodyguard mt09 έγραψε:Πως ακριβώς γράφετε και δεν μου βγάζει την ομαδα στο fb 6k/2018

Έμαθα ότι πρεπει κάποιος να σε προσκαλέσει για να την δεις και να μπεις στην ομαδα. Δυστυχώς δεν έχω φμπ παιδιά. Αν έχει κάποιος από το νήμα και θέλει ρωτήστε τον αν μπορεί να το κάνει.

Bodyguard mt09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ωραίος! Σε ευχαριστώ φίλε μου 👌
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Μοιάζει να απομακρύνετε και το σενάριο του Μαΐου παρόλο που απέλυσαν τα παιδιά που απέτυχαν στις δοκιμασίες.
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Meraklis »

Γιατί κάποιος να θέλει να πάει σε μια υπηρεσία όπου ρεπό δεν παίρνει όπως αναφέρετε άδειες μια τα ίδια. Άλλοι αναφέρουν ότι οι υπερωρίες πληρώνονται ελάχιστα, οι συνθήκες εργασίας δεν καλυτετευουν, ο μισθος δεν τον λες και καλο για την δουλεια αυτη. Τι ειναι αυτο που θα σε καλυπτει να δουλευεις σωφρονιστης;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες