Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από zoupis87 »

ARN έγραψε:Τίποτα το ιδιαίτερο φίλε, ερωτήσεις γνωριμίας, με τι ασχολείσαι, οικογένεια, σχέση, φίλους κτλπ. Αυτά ρώτησαν σε εμένα 5 λεπτά υπόθεση, απλά πιστεύω αν υπάρχει κάποιο θέμα θα επιμένουν παραπάνω

Φίλε μου αυτές οι απαντήσεις πού τούς έδωσα και στις δουλειές πού ήμουν αν δε τη πάλευα δε θά ήμουν εκεί... Και δεύτερον δε ξέρω τί είδαν αλλά εδώ έχει περάσει καί ο κάθε βαρεμενο σ είτε συνοριοφύλακας είτε αστυνομία. Οι επιτροπές είναι ότι νά ναι... Και ρίχνουν ζάρια νά παίζουν με τά όνειρα τού καθενός. Να ακούει ο άλλος νά είναι σε επίσημο φύλαξη και νά σέ κόβει... Ότι νά ναι

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από glock »

Με τι σκεπτικό σας κόψαν;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

zoupis87 έγραψε:
ARN έγραψε:Αδερφέ αν θες απαντάς.Στα ψυχοτεχνικα σε κράτησαν ωρα μέσα στην εξέταση στις προφορικές ερωτήσεις;

Επίσης ζήτησαν να σε ξανά εξετάσουν μετά από λίγο;

Πάντως μην το βάζετε κάτω παιδιά όσοι κοπηκατε δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη, ίσως να ήταν το καλύτερο για εσάς

Μισή ώρα με κράτησαν και έχω προϋπηρεσία σε επίσημο με μήχανη, δουλεύω αεροδρόμιο είδη και με ριμαξαν. Πού όλα τους τά είπα καί έβγαλαν επειδή τους καύλωσε ότι δε τους κανω και όχι μόνο Γιά μένα αλλά και Γιά άλλους. Και δε είναι τό μέλημα όι φυλακές αλλά τό #@^&@! Το νά εισαι με 18 απολυτήριο και νά σέ ριμαζουν. Σκέτο ρεζίλι

Χωρίς παρεξήγηση μιας και έχω εμπειρία σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, έχεις πρόβλημα δυσλεξίας;

Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από zoupis87 »

Greek_Army έγραψε:

Χωρίς παρεξήγηση μιας και έχω εμπειρία σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, έχεις πρόβλημα δυσλεξίας;

Όχι φίλε μόυ σέ τί να έχω πρόβλημα δυσλεξίας; Γιά πες μου πού το βρήκες αυτό; Επειδή γράφω γρήγορα; Καί αφού είσαι ειδικός και έχεις εμπειρία με τά ψυχοτεχνικα αν είναι νά Με βοηθήσεις νά δούμε τό λόγο πού Με έκοψαν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Απρ 26, 2021 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lion91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lion91 »

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο το οποίο δεν ξεκαθαρίζει σχεδόν τίποτα για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με επιλαχόντες οι οποίοι πλέον γνωρίζουν ότι είναι επιτυχόντες και εξωτερικούς υπαλλήλους. Στις 7/4 η Π. Ο. Υ. Ε. Φ και στις 12/4 η Ο. Σ. Υ. Ε έστειλαν διαμαρτυρία στο υπουργείο εσωτερικών για το άρθρο 56 του νομοσχεδίου ζητώντας πολύ απλά να βελτιωθεί νομοτεχνικά η πρώτη παράγραφος και ο ΑΣΕΠ να εκδώσει ''εκ νέου προσωρινούς πίνακες'' έτσι ώστε Να αναθεωρηθούν και να μην παραμείνουν οι ίδιοι προσωρινοί πίνακες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

zoupis87 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Όχι φίλε μόυ σέ τί να έχω πρόβλημα δυσλεξίας; Γιά πες μου πού το βρήκες αυτό; Επειδή γράφω γρήγορα; Καί αφού είσαι ειδικός και έχεις εμπειρία με τά ψυχοτεχνικα αν είναι νά Με βοηθήσεις νά δούμε τό λόγο πού Με έκοψαν

Ο ένας λόγος είναι αυτός που σου ανέφερα (γράφεις γρήγορα, βάζεις τόνους παντού) συνήθως δεν κρατάς κάποιον υποψήφιο πάνω από 5 λεπτά εκτός και αν διακρίνεις κάποιο πρόβλημα στην ομιλία, από την στιγμή που εσύ δεν αντιμετωπίζεις παρόμοιο πρόβλημα δεν ξέρω για ποιον λόγο σε απέρριψαν.

Άλλος λόγος είναι οι απαντήσεις που έδωσες να φόβισαν την επιτροπή ή ο τρόπος/στυλ σου να ήτανε κάπως περίεργος, δεν ξέρω τι ακριβώς τους είπες.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από EcoMike »

Έδωσες τις 500 ερωτήσεις το τεστ; Μήπως κόπηκε εκεί και βγήκε αρνητικό το γράφημα;
Τσακαλος
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Τσακαλος »

Φίλε μ αν σε έκοψαν οι ψυχολόγοι για κάποιο λόγο μην προσπαθείς να βγάλεις μια άκρη εδώ... Ότι και να λες εμείς δεν σε ξερουμε. Και να κλαψουριζεις συνέχεια ότι κοπικες και και και δείχνει ότι πρέπει να κοιτάξεις το θέμα... Μπορεί να είναι κάτι και με τη σωστή θεραπεία να περάσει
Τσακαλος
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Τσακαλος »

Βγήκε η απόφαση για την λήξη της σύμβασης σε όσους κοπηκαν !
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Τσακαλος έγραψε:Βγήκε η απόφαση για την λήξη της σύμβασης σε όσους κοπηκαν !
Μήπως γραφει και τίποτα για τις νέες συμβάσεις; Έχουμε καμία ενημέρωση;

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Miron »

Λογικά πρέπει να βγάλει ο ΑΣΕΠ ορθή επανάληψη προσωρινών αποτελεσμάτων. Μετά να πάρει έγκριση από το υπουργείο εσωτερικών για την πρόσληψη ΣΟΧ 12μηνα και τέλος το υπουργείο ΠΡΟΠΟ να καλέσει για χαρτιά και πρόσληψη. Αυτή ήταν η διαδικασία για τα πρώτα ΣΟΧ. Όποτε στην καλύτερη που πιστεύω θα τις τρέξουν τώρα αυτές τις διαδικασίες Ιούνιο ξεκινάνε τα ΣΟΧ. Δεν ξέρω για εξωτερικούς τι θα γίνει, λογικά μια τυπική εκπαίδευση χειρισμού όπλων και θα τους βάλουν και αυτούς γρήγορα. Πάντως οι εσωτερικοί θα ξεκινήσουν γρηγορότερα
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Anavatis »

Καλησπέρα στην ομάδα. Λοιπόν για να μην δημιουργείται «σύγχυση» στους υποψήφιους καλό είναι φίλε Miron να ξανά διαβάσεις προσεκτικά τον νόμο 4795/2021 και συγκεκριμένα το άρθρο 72 που μας αφορά. Και στο λέω εντελώς φιλικά ότι δεν πρέπει να βγάζεις συμπεράσματα δικά σου που δεν στέκουν και μπερδεύουν τους υποψηφίους. Στο δια ταύτα τώρα. Η δουλειά του ΑΣΕΠ τελείωσε εφόσον το άρθρο ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να βγάλει τους απορριφθεντες όπως και έκανε. Ο νόμος δεν λέει πουθενά ότι υποχρεώνεται το ΑΣΕΠ για ανακατανομή του πίνακα! Άρα έχουμε και λέμε. Θα καλεστούν για να υπογράψουν 12μηνη σύμβαση άπαντες (εξωτερικοί+εσωτερικοί) που είναι στους προσωρινά διοριστέους και έχουν περάσει όλες τις διαδικασίες. Οι μεν εξωτερικοί θα κάνουν σχολή πριν αναλάβουν καθήκοντα, πιθανολογώ για 1 μήνα περίπου ώστε να μάθουν βασική χρήση του όπλου και κανόνες εμπλοκής που υποχρεωτικά πρέπει να γνωρίζουν εφόσον φέρουν όπλο. Για τους εσωτερικούς θα ακολουθηθεί η γνώριμη έως τώρα διαδικασία. Τώρα για το ερώτημα που καίει πολλούς "μα καλά ρε φίλε πως γίνεται να εκπαιδεύσεις έναν εξωτερικό που στα οριστικά μπορεί να γίνει εσωτερικός; " Θα απαντήσω ότι αυτές οι πιθανότητες είναι λίγες γιατί συνήθως πρώτα έβαζαν οι περισσότεροι εξωτερικοί και έπειτα μέσα αλλά ακόμα κι αν συμβεί δεν υπάρχει θέμα για λιγοστά άτομα να γνωρίζουν και τις δύο πλευρές. Τέλος, το ΑΣΕΠ ελπίζω να συνεχίσει την διαδικασία με τους επιλαχόντες ώστε αν δεν πάρει κάποιος αναβολή από τα αθλήματα να έχουμε Οκτώβρη-Νοεμβρη οριστικά, αλλιώς αν υπάρξει αναβολή τα οριστικά πάνε για άνοιξη του 2022 λίγο πριν την λήξη της 12μηνης σύμβασης δηλαδή.
Thanos!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Thanos!!! »

Ωραία τα λες, αλλά αν διαβάσεις το άρθρο εγώ τουλάχιστον έτσι το ερμηνευσα λέει, Από τον πίνακα κατάταξης και όχι προσωρινό διοριστέων και επίσης λέει όσοι αρχικά δεν κλήθηκαν από τον φορέα που σημαίνει οι επιλαχόντες, θα μου πει κάποιος αναφέρεται στους εξωτερικούς, Οι εξωτερικοί όμως κλήθηκαν από τον φορέα αρχικά απλά εν τέλη δεν τους πήραν ποτέ... (δύναται να προσληφθούν όσοι δεν κλήθηκαν η κλήθηκαν και δεν αποδέχτηκαν τη θέση) από τους πίνακες κατάταξης... Στον πίνακα κατάταξης είναι και αυτός που βρίσκεται και στην 900 σειρά, δεν λέει από τους προσωρινούς πίνακες διοριστέων.
Thanos!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Άρθρο 72

Ρυθμίσεις θεμάτων στελέχωσης υπηρεσιών

της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής

Πολιτικής

1. Υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους προσω￾ρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 6Κ/2018

(τ. Α. Σ. Ε. Π.17) της κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαί￾δευσης (ΔΕ) και δεν κλήθηκαν αρχικά από τον φορέα

ή κλήθηκαν και δεν αποδέχτηκαν την πρόσληψή τους

τη δεδομένη χρονική στιγμή, δύναται να προσληφθούν.

Το λέει ξεκάθαρα...

Τώρα τι θα κάνουν τελικά, Δεν ξέρει κανείς. Αλλά η ερμηνεία του άρθρου είναι αυτή που προείπα.

Thanos!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της προκήρυξης 6Κ/2018 ( ΦΕΚ17/22.05.2018 Τεύχος Προκηρύξεων Α. Σ. Ε. Π. ) και σύμφωνα με τη διάταξη της παρ.4 του άρθρου 72 του Ν.4795/2021 (ΦΕΚ 62/τ. Α΄/17.4.2021) «Ρυθμίσεις θεμάτων στελέχωσης υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής», το ΑΣΕΠ αναρτά πίνακα Με τους υποψήφιους των κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης, που περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και αποκλείστηκαν στις υγειονομικές εξετάσεις καθώς και στις αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες που έχουν διεξαχθεί από το ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Παράλληλα, προς το σκοπό εφαρμογής του άρθρου 72 του Ν.4795/2021 (ΦΕΚ 62/τ. Α΄/17.4.2021), το ΑΣΕΠ αποστέλλει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα στοιχεία των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στον προσωρινό πίνακα διοριστέων και αποκλείστηκαν κατά τις ανωτέρω δοκιμασίες

Και ο ίδιος ο ΑΣΕΠ ξεχωρίζει τους πίνακες. Στην πρώτη παράγραφο που λέει πίνακα κατάταξης αναφέρθηκε σε όλους τους υποψήφιους, ενώ στην τρίτη παράγραφο λέει για τους υποψήφιους που είναι στον πίνακα διοριστέων.

Σορυ για τα σεντόνια, Αλλά θα τρελαθώ, λέω δεν ξέρω να διαβάζω;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες