Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

https://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.028881&_afrLoop=52879663558094378&_adf.ctrl-state=zeehggct5_71#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.028881%26_afrLoop%3D52879663558094378%26_adf.ctrl-state%3Dzeehggct5_75

Ορίστε τι θα γίνει αν δεν βρεθεί ο ικανοποιητικός αριθμός επιτυγχοντων.

Οπότε θα περιμένουμε πότε θα συμπληρωθούν οι θέσεις γυναικών (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι πέρασε μόνο μια γυναίκα) συν τα άτομα εξ αναβολής.

Καλά κρασιά

Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Pistolete »

https://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.028881&_afrLoop=52879663558094378&_adf.ctrl-state=zeehggct5_71#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.028881%26_afrLoop%3D52879663558094378%26_adf.ctrl-state%3Dzeehggct5_75

Ορίστε τι θα γίνει αν δεν βρεθεί ο ικανοποιητικός αριθμός επιτυγχοντων.

Οπότε θα περιμένουμε πότε θα συμπληρωθούν οι θέσεις γυναικών (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι πέρασε μόνο μια γυναίκα) συν τα άτομα εξ αναβολής.

Καλά κρασιά

Καλα μπάνια σε κανα χρονο κ αν...
mairi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mairi »

Εδωσε κανεις ψυχοτεχνικα να μας πει περιπου πως ειναι η διαδικασια?
Τσακαλος
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Τσακαλος »

Για κάποιο λόγο όσοι έχουν δώσει δεν μιλάει κανείς... μάλλον φοβούνται μην χάσουν την θέση τους. Ή έχουν αλλά προβλήματα!
Giorgos.g
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Giorgos.g »

Καλησπέρα παιδιά,8 Ιουλίου τελειώνουν τα ψυχοτεχνικα. Από εκεί και πέρα απ όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το πώς εξελιχθούν τα πράγματα. Οι αναβολές πότε ξεκινούν; Άκουσα εάν ισχύει ότι θα συνεχίσουν τον Σεπτέμβριο. Έχει κανένας κάποιο νέο γενικά; Τα παιδιά που περνάνε τώρα τα τεστ άκουσαν τπτ από την επιτροπή; Δεν μιλάει κανένας, τι γίνεται;
mairi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mairi »

8 ιουλιου τελειωνουν τα ψυχοτεχνικα για σας ομως τι θα γινει με τις γυναικες; Δεν πρεπει να συνεχιστει η διαδικασια για εμας;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Εφόσον λένε πως τον Σεπτέμβρη-Οκτωμβρη θα είμαστε στις θέσεις μας δεν εννοείτε πως μόλις τελειώσουν 8 Ιουλίου τα ψυχοτεχνικα θα βγει ένας πίνακας επιτυχόντων να απορροφηθούν όσοι πέρασαν και για τους άλλους με τις αναβολές βλέπουμε;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Redman καλά τα λες αυτή είναι μια λογική σκέψη. Αλλά μην ξεχνάμε ότι η Νικολάου είχε μιλήσει και για τον Μάρτιο ότι θα ήμασταν στις θέσεις μας. Είδαμε να δουλεύουν οι εσωτερικοί με συμβάσεις και εμείς οι εξωτερικοί να μένουμε ξεκρέμαστοι. Γενικά βλέπουμε ότι δεν μπορείς να βασιστείς στο λόγο τους όπως επίσης δεν τους ενδιαφέρει αν οι ήδη εργαζόμενοι δουλεύουν ακοπα. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει η Νικολάου και μην γίνει καμιά πουστια πχ να βγει νέα προκήρυξη και να την τρέξουν γρήγορα ώστε να είναι αυτοί τον Σεπτέμβριο στις θέσεις τους...

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ARN έγραψε:Redman καλά τα λες αυτή είναι μια λογική σκέψη. Αλλά μην ξεχνάμε ότι η Νικολάου είχε μιλήσει και για τον Μάρτιο ότι θα ήμασταν στις θέσεις μας. Είδαμε να δουλεύουν οι εσωτερικοί με συμβάσεις και εμείς οι εξωτερικοί να μένουμε ξεκρέμαστοι. Γενικά βλέπουμε ότι δεν μπορείς να βασιστείς στο λόγο τους όπως επίσης δεν τους ενδιαφέρει αν οι ήδη εργαζόμενοι δουλεύουν ακοπα. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει η Νικολάου και μην γίνει καμιά πουστια πχ να βγει νέα προκήρυξη και να την τρέξουν γρήγορα ώστε να είναι αυτοί τον Σεπτέμβριο στις θέσεις τους...

Αυτό που μείναμε ξεκρεμαστοι οι εξωτερικοί είναι αργό της προηγούμενης κυβέρνησης όμως, βόλεψε τα δικά της παιδιά τις δημοτικής αστυνομίας και άφησε τους άλλους να κάνουν σκοπιές χωρίς τελειωμό στην εξωτερική φρουρά.

Thanos!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Thanos!!! »

mairi έγραψε:8 ιουλιου τελειωνουν τα ψυχοτεχνικα για σας ομως τι θα γινει με τις γυναικες; Δεν πρεπει να συνεχιστει η διαδικασια για εμας;

Καλησπέρα σας.. Λοιπόν σε επικοινωνία που είχα με υπάλληλο του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα ήταν στις αθλητικές δοκιμασίες όπου και με περίμενε για να του δώσω το χαρτί του γιατρού για να πάρω αναβολή μου είπε τα εξής... Όπως καταλάβατε έχω πάρει αναβολή..

Μου είπε ότι εμείς θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσουν οι γυναίκες με τα υγειονομικά και να πάμε εκείνες και εμείς για αγωνίσματα... Δεν θα βγουν πίνακες αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με εμάς και τις γυναίκες... Μου είπε ότι δεν είναι εφικτό να βγάλουν πίνακες μόνο για τους άλλους γιατί εγώ η κάποιος άλλος μπορεί να Είμαστε πρώτοι στα μόρια και να έρθουμε πρώτη στην πρώτη μας επιλογή... Όποτε αναμένουμε όλοι να βγει ανακοίνωση για τις γυναίκες!!!

mairi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mairi »

Ποτε θα βγει αυτη η ρημαδα η ανακοινωση για τις γυναικες; Και κυριως ποτε θα δωσουμε αθληματα. Εχεις καμια ενημερωση; Εκει στον ασεπ δεν σηκωνουν κανενα τηλεφωνο.
Thanos!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ Ποτεεε; Δεν είπαν και αυτοί ξεκάθαρα ποτέ... Μου είπε να μπαίνω μια φορά την εβδομάδα και να βλέπω ανακοινώσεις Ασεπ.. Αρχές Ιουνίου είχα πάρει τηλέφωνο... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας βγάζουν ακόμη. Παίρνε κάθε ημέρα μπας και το σηκώσουν...
Thanos!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Πρώτα πρέπει να περάσετε από γιατρούς και να τα στείλετε και μόλις βγουν τα αποτελέσματα σας τότε θα πάμε όλοι μαζί για αγωνίσματα.. Εσένα τι σου είπανε;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Thanos!!! έγραψε:
mairi έγραψε:8 ιουλιου τελειωνουν τα ψυχοτεχνικα για σας ομως τι θα γινει με τις γυναικες; Δεν πρεπει να συνεχιστει η διαδικασια για εμας;

Καλησπέρα σας.. Λοιπόν σε επικοινωνία που είχα με υπάλληλο του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα ήταν στις αθλητικές δοκιμασίες όπου και με περίμενε για να του δώσω το χαρτί του γιατρού για να πάρω αναβολή μου είπε τα εξής... Όπως καταλάβατε έχω πάρει αναβολή..

Μου είπε ότι εμείς θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσουν οι γυναίκες με τα υγειονομικά και να πάμε εκείνες και εμείς για αγωνίσματα... Δεν θα βγουν πίνακες αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με εμάς και τις γυναίκες... Μου είπε ότι δεν είναι εφικτό να βγάλουν πίνακες μόνο για τους άλλους γιατί εγώ η κάποιος άλλος μπορεί να Είμαστε πρώτοι στα μόρια και να έρθουμε πρώτη στην πρώτη μας επιλογή... Όποτε αναμένουμε όλοι να βγει ανακοίνωση για τις γυναίκες!!!

Προφανώς για να βγουν οι οριστικοί πίνακες θα πρέπει να τελειώσει η διαδικασία και με τους εξ αναβολής. Αυτό όμως δεν περιορίζει τον ΑΣΕΠ να βγάλει μια λίστα με τους επιτυχόντες στα ψυχοτεχνικα έως τις 8 Ιουλίου. Είναι μια χαρά εφικτό να βγάλεις τους επιτυχόντες για τώρα ώστε να πάμε να κάνουμε την εκπαίδευση στην σχολή οι εξωτερικοί (2 μήνες εκπαίδευση) και ύστερα αφού περάσουν και οι εξ αναβολής βγάζει μια ορθή επανάληψη επιτυχόντων που εμπεριέχει και τους εξ αναβολής.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Και για ποιο λόγο να το κάνει αυτό redman; Σου έχουν δείξει ότι δεν τους νοιάζει εσύ να προσληφθείς ώστε να παίρνεις ένα μεροκάματο ούτε τους νοιάζει να ελαφρύνει τους ήδη εργαζομένους που πάνε άκοπα χωρίς ρεπό.

Θα τελειώσουν όλες οι διαδικασίες και μετά θα βγάλει τα αποτελέσματα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες