Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Criss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Criss »

Παιδιά μην δίνεται λάθος πληροφορίες του τύπου, μου είπε ένας ότι το όριο θα είναι 28 , μου είπε ο άλλος το όριο είναι μέχρι 30 γιατί δεν ξέρει κανένας πόσο θα είναι το όριο.. Εμένα ο ξάδερφος μου είναι στο σώμα μέσα και μου είπε ότι δεν ξέρει κανένας τίποτα ούτε πότε θα βγει ούτε τα όρια ηλικίας που λέτε κάποιοι εδώ ότι σας είπαν.Το μόνο που μου είπε και πάλι με καθε επιφύλαξη είναι ότι άκουσε από συνδικαλιστές ότι θα ανεβάσουν το όριο στα 35 γιατί μπήκαν πολλά παιδάκια στην προηγούμενη και αυτή ηη συγκεκριμένη εργασία δεν κάνει για τα παιδάκια με τα μεγάλα απολυτήρια που τους τάιζε η μαμά .. αυτό ..

Και πάλι μου είπε ότι το άκουσε ότι θα γίνει έτσι δεν είναι σίγουρο, απλά δεν πιστεύει ότι θα πάει το όριο 28 γιατί ποτέ δεν ήταν τόσο ένα για ειδικούς φρουρούς μου είπε πάντα ήταν τόσο το όριο.

Criss
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Criss »

Γι'αυτό το κάνουν χωρίς ΑΣΕΠ και θα υπάρχει συνέντευξη , διότι μπήκαν μέσα άτομα τα οποία δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Δεν λέω ότι δεν θα υπάρξει βύσμα είναι προφανές μην λέμε κ ότι θέλουμε απλά σε αυτή την προκήρυξη δεν θα μετράει ο καλός μαθητής του λυκείου μου είπε.Δεν είναι όλες οι δουλειές για όλους..

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα.. μακάρι να γίνονταν να μπαίναμε όλοι.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Ranger94 »

Δηλαδη θα μοριοδοτειται η συνεντευξη; Θα ειναι μεσα στα κριτηρια;

Criss
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Criss »

Όχι δεν μου είπε κάτι ότι θα παίρνει μόρια η συνέντευξη , απλά μου είπε ότι βάζουν την συνέντευξη για ένα κ μόνο λόγο : επειδή λέει είναι άτομα που έχουν απολυτήριο 18-19-20 κ βγάλανε πανεπιστήμια κ μετά το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει απορροφηθεί κ βρίσκουν σαν λύση της προκήρυξης αλλά αυτό το συγκεκριμένο σώμα δεν είναι η τρίτη επιλογή , πρεπει να είσαι σκληρός κ έτοιμος να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Και θέλουν η επιτροπή να ελέγξει τα άτομα πριν μπουν μέσα γιατί τώρα περάσανε πολλά άτομα τα οποία μου είπε δεν κάνουν γι'αυτό την δουλειά , είναι λίγο χαμηλών τόνων άτομα οι πιο πολλοί ..Γι'αυτό κ με αίτημα από τους συνδικαλιστές βγήκε από τον ΑΣΕΠ..

Όσο αφορά την ηλικία να ξέρεις αδερφέ μου ότι δεν γνωρίζει κανένας κ όταν ακούς ότι μου είπαν 28 μην δίνεις σημασία..

Δεν πρόκειται να πάει τοσο χαμηλά κατά την δική του άποψη.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Ranger94 »

Παντως αποκλειεται να ειναι 35 χρονων το οριο... εγω το βλεπω μεχρι 30 το οριο!
Criss
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Criss »

Κανένας δεν ξέρει όλοι εικασίες κάνουν..Θα βγει η προκήρυξη και θα δούμε όλοι πόσο το πήγαν κ αν το πήγαν..

Πιστεύω μέχρι τέλους Απριλίου θα την βγάλουν, άντε μέχρι Μάιο δεν πιστεύω να καθυστερήσει παραπάνω

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://fylakhkerkyras.blogspot.com/2020/03/blog-post_25.html?m=1#more

Είναι ικανοί τόσους μήνες που εργάζονται και μπορεί να κοπούν από τα αθλήματα;
Σε αυτόν τον διαγωνισμό παρωδία θα πρέπει οι αρμόδιοι να δώσουν ένα τέλος στην αγωνία των νέων συναδέλφων και να φροντίσουν για την νομιμοποίηση τους.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Προφανως ο υπαλληλος που μιλαει στο αρθρο, μπηκε με ενα τενεκε λαδι οταν μπηκε! Να μην εχει λεει αθληματα για να μπουν ολοι οι παχυσαρκοι.

Ειναι τυχεροι αυτοι που κοπηκαν στα αθληματα στην 6κ γιατι εχουμε πασοκο υπουργο και θα τους κανει μονιμους τους 8μηνους και ας εκαναν 7επτα το 1000αρι!

Άβαταρ μέλους
vardou1991
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vardou1991 »

Player 7 αν το κάνει, όλοι εμείς που τα περάσαμε θα καταφύγουμε στο ΣτΕ.Δεν γίνονται αυτά, είναι με ΑΣΕΠ.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Με Αραβαντινο και Χρυσοχοιδη ολα γινονται!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Έγραφε κάποιος με όνομα "Πυθία" ότι όσοι δεχτούν τις συμβάσεις θα έχουν κάποια προνόμια. Αυτά θα εννοούσε μάλλον Εικόνα...

Επίσης καταλαβαίνω ότι οι εσωτερικοί έχουν πιο "δυνατό" συνδικαλισμό από ότι η εξωτερική φρουρά.

Πραγματικά με αυτήν την προκήρυξη τα έχουμε δει όλα μάγκες, μέχρι και πανδημία την βρήκε, ας ελπίσουμε μελλοντικά να εξετάζονται περισσότερες μέρες και περισσότερα άτομα ώστε να βγει η χασούρα.

Αλλιώς βλέπω να βγαίνει η νέα προκήρυξη να μπουν αυτοί πρώτοι ώστε να βουλώσουν κάποιες τρύπες

Άβαταρ μέλους
user 66
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από user 66 »

Καλημέρα συμφωνώ απολυτά με τον vardou1991

Αν τυχών και διοριστούν οι προσωρινοί επιτυχόντες που έχουν κοπεί στις αθλητικές δοκιμασίας (που είναι πάρα πολλοί) θα κινηθούμε όλοι ομαδικά δικαστικά!

Το μόνο καλό είναι ότι υπάρχουν οι λίστες που κοπήκαν και γίνετε πολύ ευκολά η ταυτοποίηση τους.

Είναι άδικο αυτοί να δουλεύουν και εμείς να ψάχνουμε για δουλειά ποσό μάλιστα να διοριστούν απλά απαράδεκτο.

Το σωστό είναι κοπήκαν στο σπίτι τους! Και να κάνουν με σύμβαση με αυτούς που πέρασαν τα αθλήματα!

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Άδικο επίσης είναι να δουλεύουν οι εσωτερικοί και να μένουν παιδιά της εξωτερικής φρουράς στην απέξω ενώ μιλάμε για την ΊΔΙΑ προκήρυξη.Με την ίδια λογική μπορεί το υπουργείο να προσλάβει ακόμα και τους κομμένους εσωτερικούς (όχι ο ασεπ), για λόγους προϋπηρεσίας και "ανάγκης ".

Στο κράτος της νοοτροπίας ΠΑΣΟΚ μην ψάχνεις το δίκιο σου.

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Meraklis »

Με τις μεταθεσεις ξερει κανεις τι γινεται; Ειναι εφικτες ή οχι; Εγω ειμαι επιλαχων ειχα βαλει χαλκιδα, αυλωνα, κορυδαλλος. Κορινθος και στο τελος ειχα τικαρει οπου χρειαστει αναγκη σε οποιαδηποτε περιοχη στην ελλαδα. Η θεση μου ειναι 100+
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ »

Διασώστης31 οι Δημοτικοί Αστυνομικοί γιατί να περάσουν σχολή; Σε συναφή υπηρεσία υπηρετούσαν και μάλιστα οι συγκεκριμένοι είναι και ανακριτικοί υπάλληλοι ενώ οι Σωφρονιστικοί και οι Εξωτερικοί δεν είναι. Απλά στην Εξωτ. Φρουρά τους έδειξαν 20 ημέρες τον οπλισμό. Καλά εσύ θες να περάσουν σχολή οι συμβασιούχοι. Σοβαρότης μηδέν.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες